Н У Х Т

Наслідки воєнного стану в Україні для сфери гостинності оцінювали викладачі й здобувачі освіти

03 квітня 2023

Наслідки воєнного стану в Україні для сфери гостинності оцінювали викладачі й здобувачі освіти

31 березня викладачі й здобувачі освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та кафедри готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка НУХТ на запрошення Чернівецького торговельно-економічного інституту Державного торговельно-економічного університету взяли участь у круглому столі «Воєнний стан в Україні: наслідки для сфери гостинності».

Спікерами виступили: керівниця відділу навчання Reikartz Hotel Group Ірина Магалецька, яка розповіла про особливості функціонування Reikartz Hotel Group в Україні під час воєнного стану; власниця торгової марки «I-Chef» Ірина Махінкьо з доповіддю «Національний патріотизм як основа розвитку сфери HoReCa»; шеф-кухар, кулінарний експерт Сергій Совенко, що висвітлив нюанси розвитку ресторанного бізнесу під час війни у м. Львові; сертифікований бізнес-тренер, засновник і керівник Smart Education Hotel School Олександр Чорний, який поділився лайфхаками просування готельних послуг під час воєнного стану та бренд-шеф мережі ресторанів G-Group, засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України Віктор Тітов, що розповів про HoReCa Одеси під час воєнного стану та перспективи й можливості відновлення у поствоєнний період.    

Цікаві, ґрунтовні виступи фахівців викликали жваве обговорення й безліч запитань та коментарів присутніх. За результатами обговорення, учасники круглого столу випрацювали резолюцію, в якій, зокрема рекомендують: популяризувати та проводити роз’яснювальну роботу серед закладів готельно-ресторанного господарства щодо впровадження у свою діяльність системи управління якістю та протоколів безпеки, а здобувачам освіти – використовувати матеріали круглого столу при підготовці випускових кваліфікаційних проєктів.

Наші викладачі й здобувачі освіти щиро вдячні колективу Чернівецького торговельно-економічного інституту за запрошення!

Опублікований: 03-04-2023
Читайте також:
Другокурсники-експерти вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

Наставниця групи ХЕ-2-7, асистентка кафедри експертизи харчових продуктів Анна Логінова провела кураторську годину, присвячену вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні. Здобувачі та викладачка згадали події Революції Гідності, обговорили значення жертовності та боротьби за свободу. Кураторка розповіла про подвиг українців, які віддали своє життя з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники-експерти вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні 20 лютого 2025

Корисний майстер-клас для майбутніх вступників

18 січня 2019 року викладач спецдисциплін Сумського коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Олександр Лисенко провів майстер-клас «Обслуговування комп’ютера в домашніх умовах» для учнів 9-х класів КУ ЗОШ №26. Фахівець показав, як провести найпростіше обслуговування домашнього ПК: почистити його від пилу та бруду, замінити термопасту, змас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисний майстер-клас для майбутніх вступників 21 січня 2019

Тиждень фахової комісії спеціальності 181 Харчові технології («Виробництво харчової продукції») у Полтаві

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ тиждень фахової комісії спеціальності «Виробництво харчової продукції» тривав із 1 по 5 жовтня 2018 року. Він розпочався з хімічного квесту, учасники якого долали станції «Експериментальна», «Точка зору», «Чорна скринька», «Колаж», «Зважування», на яких демонстрували отримані знання та навички. Підсум...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень фахової комісії спеціальності 181 Харчові технології («Виробництво харчової продукції») у Полтаві 08 жовтня 2018

В університеті відзначили День української писемності та мови

Щороку 9 листопада, починаючи з 1997 р., в Україні відзначають державне свято – День української писемності та мови. Долучився до святкування і наш університет. Цього дня усі охочі студенти та викладачі кафедри гуманітарних дисциплін приєдналися до написання 18-го радіодиктанту національної єдності, який звучав на Українському радіо. Як завжди, пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відзначили День української писемності та мови 12 листопада 2018