Н У Х Т

Наслідки воєнного стану в Україні для сфери гостинності оцінювали викладачі й здобувачі освіти

03 квітня 2023

Наслідки воєнного стану в Україні для сфери гостинності оцінювали викладачі й здобувачі освіти

31 березня викладачі й здобувачі освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та кафедри готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка НУХТ на запрошення Чернівецького торговельно-економічного інституту Державного торговельно-економічного університету взяли участь у круглому столі «Воєнний стан в Україні: наслідки для сфери гостинності».

Спікерами виступили: керівниця відділу навчання Reikartz Hotel Group Ірина Магалецька, яка розповіла про особливості функціонування Reikartz Hotel Group в Україні під час воєнного стану; власниця торгової марки «I-Chef» Ірина Махінкьо з доповіддю «Національний патріотизм як основа розвитку сфери HoReCa»; шеф-кухар, кулінарний експерт Сергій Совенко, що висвітлив нюанси розвитку ресторанного бізнесу під час війни у м. Львові; сертифікований бізнес-тренер, засновник і керівник Smart Education Hotel School Олександр Чорний, який поділився лайфхаками просування готельних послуг під час воєнного стану та бренд-шеф мережі ресторанів G-Group, засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України Віктор Тітов, що розповів про HoReCa Одеси під час воєнного стану та перспективи й можливості відновлення у поствоєнний період.    

Цікаві, ґрунтовні виступи фахівців викликали жваве обговорення й безліч запитань та коментарів присутніх. За результатами обговорення, учасники круглого столу випрацювали резолюцію, в якій, зокрема рекомендують: популяризувати та проводити роз’яснювальну роботу серед закладів готельно-ресторанного господарства щодо впровадження у свою діяльність системи управління якістю та протоколів безпеки, а здобувачам освіти – використовувати матеріали круглого столу при підготовці випускових кваліфікаційних проєктів.

Наші викладачі й здобувачі освіти щиро вдячні колективу Чернівецького торговельно-економічного інституту за запрошення!

Опублікований: 03-04-2023
Читайте також:
На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбувся розширений науковий семінар

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбувся розширений науковий семінар за результатами дисертаційного дослідження зі спеціальності 05.18.16 – «Технологія харчової продукції» асистента Віри Зуйко на тему: «Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба для закладів ресторанного господарства». Через значну тривалість і склад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбувся розширений науковий семінар 16 лютого 2017

Здобувачі ступеня PhD прокачують викладацькі скіли

Педагогічна практика – важлива складова частина підготовки майбутніх докторів філософії. Вона забезпечує поєднання теоретичної і практичної складової навчання за третім рівнем вищої освіти, сприяє формуванню творчого ставлення здобувача ступеня PhD до педагогічної діяльності, і в той же час дає можливість молодим фахівцям, які володіють сучасними м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі ступеня PhD прокачують викладацькі скіли 08 квітня 2024

«Safety at work» – тема чергового відкритого заняття на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

9 березня 2023 року викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлія Ткачук провела зі студентами групи ГС-2-7 відкрите практичне заняття «Safety at work» (Безпека на робочому місці) з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням». Заняття було спрямоване на розвиток умінь висловлювати свою точку зору, описувати значення між...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Safety at work» – тема чергового відкритого заняття на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 10 березня 2023

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ розпочинає співпрацю з Міжнародним коледжем індустріалізації та захисту населення від лих і аварій (Болгарія)

16 квітня 2018 року відбулася зустріч керівництва Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ з директором Міжнародного коледжу індустріалізації та захисту населення від лих і аварій (Республіка Болгарія,  м. Варна) Петром Сиротіним. Основною метою зустрічі було питання розвитку міжнародного співробітництва, що передбачає обмін досвідом з органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ розпочинає співпрацю з Міжнародним коледжем індустріалізації та захисту населення від лих і аварій (Болгарія) 16 квітня 2018