Н У Х Т

Наслідки воєнного стану в Україні для сфери гостинності оцінювали викладачі й здобувачі освіти

03 квітня 2023

Наслідки воєнного стану в Україні для сфери гостинності оцінювали викладачі й здобувачі освіти

31 березня викладачі й здобувачі освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та кафедри готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка НУХТ на запрошення Чернівецького торговельно-економічного інституту Державного торговельно-економічного університету взяли участь у круглому столі «Воєнний стан в Україні: наслідки для сфери гостинності».

Спікерами виступили: керівниця відділу навчання Reikartz Hotel Group Ірина Магалецька, яка розповіла про особливості функціонування Reikartz Hotel Group в Україні під час воєнного стану; власниця торгової марки «I-Chef» Ірина Махінкьо з доповіддю «Національний патріотизм як основа розвитку сфери HoReCa»; шеф-кухар, кулінарний експерт Сергій Совенко, що висвітлив нюанси розвитку ресторанного бізнесу під час війни у м. Львові; сертифікований бізнес-тренер, засновник і керівник Smart Education Hotel School Олександр Чорний, який поділився лайфхаками просування готельних послуг під час воєнного стану та бренд-шеф мережі ресторанів G-Group, засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України Віктор Тітов, що розповів про HoReCa Одеси під час воєнного стану та перспективи й можливості відновлення у поствоєнний період.    

Цікаві, ґрунтовні виступи фахівців викликали жваве обговорення й безліч запитань та коментарів присутніх. За результатами обговорення, учасники круглого столу випрацювали резолюцію, в якій, зокрема рекомендують: популяризувати та проводити роз’яснювальну роботу серед закладів готельно-ресторанного господарства щодо впровадження у свою діяльність системи управління якістю та протоколів безпеки, а здобувачам освіти – використовувати матеріали круглого столу при підготовці випускових кваліфікаційних проєктів.

Наші викладачі й здобувачі освіти щиро вдячні колективу Чернівецького торговельно-економічного інституту за запрошення!

Опублікований: 03-04-2023
Читайте також:
Провідний досвід відомих шеф-кухарів переймають наші студенти

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу та туризму нашого університету протягом січня відбувається серія кулінарних майстер-класів від бренд-менеджер мережі «23 ресторани», учасниці кулінарного шоу «Пекельна кухня» Олени Жаботинської. Заплановано проведення 10-ти тематичних майстер-класів. Учасники майстер-класу – викладачі, майстри вир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Провідний досвід відомих шеф-кухарів переймають наші студенти 25 січня 2019

До захисту курсових готуються магістранти першого року навчання

2 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся попередній захист курсових робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістрантами першого курсу навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві». Захід організований лектором дисципліни, за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До захисту курсових готуються магістранти першого року навчання 02 червня 2020

Підтримання якості викладання на належному рівні – наш головний пріоритет

Колектив відділення туризму і готельно-ресторанної справи відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж НУХТ» розпочав навчальний рік у змішаному форматі. На першому засіданні циклової випускової комісії туризму і готельно-ресторанної справи обговорили виклики, які постають перед педагогічними працівниками в умовах воєнного час...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підтримання якості викладання на належному рівні – наш головний пріоритет 09 вересня 2022

Співпраця продовжується…

Наш університет активно й плідно співпрацює із закладами загальної середньої освіти. Одним із наших добрих друзів і надійних партнерів є Баришівський ліцей імені Миколи Зерова, з яким договір про співпрацю був укладений у вересні 2021 року. Тоді директором закладу був Сергій Щербак, який з лютого 2022 року став на захист нашої країни в лавах ЗСУ. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця продовжується… 22 вересня 2025