Н У Х Т

Поглиблене вивчення поведінки споживачів студентами кафедри маркетингу

23 травня 2018

Поглиблене вивчення поведінки споживачів студентами кафедри маркетингу

Кафедрою маркетингу організований майстер-клас для студентів спеціальностей «Реклама та зв’язки з громадськістю», «Маркетинг» й «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» з метою поглибленого вивчення дисципліни «Поведінка споживачів».

Майстер-клас був проведений науковцем-практиком Сергієм Романюхою (доктор філософії в галузі психології, магістр маркетингу, провідний спеціаліст по ZMET в ТОВ «Лабораторія мозку», менеджер проектів в ТОВ «Рітейл груп», мережі «Велика кишеня», «Велмарт», «ВК Експрес», «Green Hills»).

У межах заходу говорили, що споживач – це не тільки «володар гаманця», це складна функціональна система прийняття рішень на підставі складних процесів порівняння, ототожнення, впізнавання, узагальнення; що головним «споживачем» завжди є мозок і складна система психіки людини; як безумовні і умовні рефлекси «диктують» програми споживчого вибору; суть моделі ZMET  і її роль у зародженні нейромаркетингу, про інші важливі «штучки», які керують нами через стрижневі архетипи.

Здобуття студентами знань і навичок моделювання споживчого попиту формує їх важливу перевагу на ринку праці, а здобуті в процесі навчання численні фахові компетенції є основою кар’єрного зростання випускників кафедри маркетингу.

Опублікований: 23-05-2018
Читайте також:
У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ завершилася державна атестація студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції»

25-28 січня 2017 року у Сумському коледжі харчової промисловості нашого університету працювала державна екзаменаційна комісія зі спеціальності 5.05170101 «Виробництво харчової продукції». Державна атестація студентів відбулася у формі комплексного кваліфікаційного іспиту. Робота комісії організована відповідно до нормативних документів за затвердже...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ завершилася державна атестація студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції» 30 січня 2017

Індивідуалізація освітнього процесу в інклюзивному середовищі

Викладачі Сумського фахового коледжу НУХТ пройшли навчання на курсах підвищення кваліфікації у Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти за темою «Індивідуалізація освітнього процесу в інклюзивному середовищі», де опанували знання щодо специфіки індивідуалізації навчання в інклюзивному освітньому середовищі та сутності різних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Індивідуалізація освітнього процесу в інклюзивному середовищі 10 січня 2024

Майбутні магістранти почали отримувати рекомендації на контракт

28 серпня розпочалося надання рекомендацій на контракт на відкриті та фіксовані конкурсні пропозиції (на яких є і бюджетні, і контрактні місця) для вступників до магістратури. Після того як вступник/ця отримає рекомендацію, статус заяви у е-кабінеті змінюється з «Допущено до конкурсу» на «Рекомендовано (навчання за кошти фізичних та/або юридичних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні магістранти почали отримувати рекомендації на контракт 29 серпня 2024

Фаховий воркшоп для наших викладачів

Викладачі кафедр технології зберігання і переробки зерна та технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у семінарі «Extrusion Technology for Pulses (Технологія екструзії бобових)» директорки з продажу та технологій за напрямком екструзія та харчування компанії Bühler Group Дженні Харінгтон. Bühler Group розробляє інновації, які...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фаховий воркшоп для наших викладачів 10 листопада 2023