Н У Х Т

Інтерактивні методи викладання на практичному занятті викладача кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

24 жовтня 2019

Інтерактивні методи викладання на практичному занятті викладача кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

22 жовтня 2019 року старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Алла Щеглова провела відкрите заняття з англійської мови для студентів-маркетологів 3 курсу. Тема практичного заняття – «Functional areas of a business organisation».

Мета заняття - активізація та закріплення лексичних одиниць по темі, розвиток монологічного та писемного мовлення на основі ділової лексики, розширення відомостей про функціональні напрямки організації ведення бізнесу з акцентом на маркетингові аспекти, що відображало актуальність підібраного матеріалу для студентів.

Під час заняття використовувалися інтерактивні методи навчання та мультимедійні технології, що сприяло, як кращому засвоєнню теми та підвищувало мотиваційну складову студентів до вивчення англійської мови, так і поглибленню інтересу до майбутньої професії.

Студентами обговорювалися різні аспекти діяльності компаній та підприємств,  особливості їх функціональної наповненості. Додатковий матеріал допомагав студентам активізувати нову лексику та водночас зробити акцент на розвитку критичного мислення.

Студенти виявляли високий інтерес та залученість у всі види активностей під час заняття. Поставлені цілі були повністю досягнуті.

Опублікований: 24-10-2019
Читайте також:
Триденний інтенсив у рамках екологічної Міжнародної Школи Жана Моне

У рамках проєктів Програми ЄС Еразмус+ «Стратегія відновлюваної енергетики ЄС як дороговказ для України» та «Ефективний менеджмент відходів у ЄС – кращий вибір для України» 21-23 березня в університеті працювала Міжнародна Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України». Школа мала на меті розширення співпраці між ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триденний інтенсив у рамках екологічної Міжнародної Школи Жана Моне 27 березня 2024

Вітання з успішним захистом приймають магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

14 лютого 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів» денної форми навчання. Екзаменаційну комісію очолила керівниця ТОВ «Расаяна»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання з успішним захистом приймають магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 15 лютого 2022

Erasmus – new experience, emotions and opportunities

Магістрантка освітньої програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» Олександра Васильєва розпочала навчання на факультеті фізико-математичних і природничих наук Інституту біології у Щецині (Польща) за програмою міжнародної мобільності Erasmus+. Спочатку для всіх учасників обміну провели вітальну сесіє з представниками університету, де озна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Erasmus – new experience, emotions and opportunities 31 жовтня 2024

Не лише на заняттях отримують знання здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Знання можна отримувати не лише на лекційних і практичних заняттях або відвідавши різноманітні бази практики, а й весело проводячи час на міжнародних виставках. Здобувачі другого та третього курсу освітньо-професійної програми «Технології харчування» відвідали «Всеукраїнський тиждень харчових технологій» разом із викладачками кафедри технології ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не лише на заняттях отримують знання здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 17 вересня 2021