На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія».
Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри, професор Володимир Ковбаса. До складу Екзаменаційної комісії увійшли професорки Віра Дробот і Вікторія Дорохович, доценти Наталія Фалендиш та Олена Кохан, старший викладач Віталій Малиновський.
У представлених до захисту кваліфікаційних роботах,здобувачі здійснили комплекс заходів із технічного переоснащення діючих підприємств та проєктування нових хлібозаводів, кондитерських фабрик і цехів, підприємств із виробництва харчоконцентратів. З метою підвищення якості продукції, розширення асортименту, механізації процесів, зменшення технологічних втрат і затрат, здобувачі запропонували різні технічні рішення з впровадженням нових технологій, встановленням нового сучасного обладнання. Запропоновані у проєктах заходи сприятимуть підвищенню конкурентоспроможності продукції.
Здобувачі продемонстрували високий рівень теоретичної підготовки, обґрунтували доцільність запропонованих у роботах заходів. За рішенням Екзаменаційної комісії усі здобувачі отримали позитивні оцінки.
Колектив кафедри вітає здобувачів вищої освіти з присвоєнням освітнього ступеню «Бакалавр» і бажає успіхів у подальшій професійній діяльності!