Н У Х Т

Нове бакалаврське поповнення кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

27 червня 2022

Нове бакалаврське поповнення кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія».

Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри, професор Володимир Ковбаса. До складу Екзаменаційної комісії увійшли професорки Віра Дробот і Вікторія Дорохович, доценти Наталія Фалендиш та Олена Кохан, старший викладач Віталій Малиновський.

У представлених до захисту кваліфікаційних роботах,здобувачі здійснили комплекс заходів із технічного переоснащення діючих підприємств та проєктування нових хлібозаводів, кондитерських фабрик і цехів, підприємств із виробництва харчоконцентратів. З метою підвищення якості продукції, розширення асортименту, механізації процесів, зменшення технологічних втрат і затрат, здобувачі запропонували різні технічні рішення з впровадженням нових технологій, встановленням нового сучасного обладнання. Запропоновані у проєктах заходи сприятимуть підвищенню конкурентоспроможності продукції.

Здобувачі продемонстрували високий рівень теоретичної підготовки, обґрунтували доцільність запропонованих у роботах заходів. За рішенням Екзаменаційної комісії усі здобувачі отримали позитивні оцінки.

Колектив кафедри вітає здобувачів вищої освіти з присвоєнням освітнього ступеню «Бакалавр» і бажає успіхів у подальшій професійній діяльності!

Опублікований: 27-06-2022
Читайте також:
Студентка-біотехнолог узяла участь у проєкті «The School»

Студентка 3 курсу спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» Наталія Філатова стала учасницею проєкту «The School», де розповіла про навчання в НУХТ. Вона поділилася, як обирала спеціальність, які дисципліни вивчає, які, на її думку, є переваги й недоліки навчання в університеті. «The School» – проєкт, що допомагає вступникам визначитись із май...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка-біотехнолог узяла участь у проєкті «The School» 20 серпня 2020

Корисні інсайти готельного бізнесу для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Лекцію для студентів 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прочитала менеджер фронт-офісу 5-зіркового готелю «Hilton Kyiv» Ірина Кудрявченко, яка поділилася з майбутніми готельєрами своїми знаннями та досвідом. Лектор розповіла історію готелю «Hilton Kyiv» і особливості його структури. Важливим питанням лекції також було висвітлен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні інсайти готельного бізнесу для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 25 квітня 2019

Телеграм-бот для науковців

Із метою оперативного інформування науковців, інноваторів і стартаперів щодо новин і можливостей МОН запускає Телеграм-бот Info Science Bot, який інформуватиме про: актуальні можливості для науковців; актуальні можливості для інноваторів; актуальні новини та дипломатичні кроки органів влади й наукової спільноти щодо протистояння російській агресії,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Телеграм-бот для науковців 21 березня 2022

Над зниженням глікемічності та калорійності популярних серед населення продуктів харчування працюють наші молоді науковці

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Удосконалення технології пряників шляхом застосування низькоглікемічних цукрозамінників» аспірантки Анни Донець. Науковий керівник – професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторія Дорохович. Семінар розпочався з обґрунтування акту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над зниженням глікемічності та калорійності популярних серед населення продуктів харчування працюють наші молоді науковці 03 липня 2019