Н У Х Т

Освітній ступінь «бакалавр» присвоєний випускникам спеціальності «Маркетинг»

19 червня 2020

Освітній ступінь «бакалавр» присвоєний випускникам спеціальності «Маркетинг»

Вперше в історії кафедри маркетингу захисти кваліфікаційних робіт студентів на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 075 «Маркетинг» відбулися онлайн.

Протягом тижня Екзаменаційна комісія, у складі якої працювали професор Ольга Пєтухова (голова), доценти Світлана Розумей, Наталія Скригун і Лариса Капінус, секретар Людмила Чорноус, прослухала багато студентських доповідей, що представили свої дослідження та маркетингові заходи для покращення бізнес-діяльності підприємств харчової промисловості у формі презентацій на онлайн-платформі Zoom.

Здобувачі вивчали поведінку споживачів і складові комплексу маркетингу підприємств, розробляли маркетингові стратегії розвитку та стратегічні цілі підприємств, оцінювали сегменти ринку та конкурентні переваги продукції, визначали цільову аудиторію підприємств і розробляли шляхи оптимізації асортименту продукції.

Написання та захисти кваліфікаційних робіт стали для здобувачів і викладачів кафедри маркетингу новим видом роботи. Усі відкрили для себе цікаві онлайн-сервіси та ресурси, напрацювали скіли навчання через електронні засоби комунікацій.

Не зважаючи на нестандартні підходи до захисту робіт, студенти на достойному рівні представили свої дослідження, впевнено відповідали на задані питання.

Члени Екзаменаційної комісії відзначили високий рівень робіт Світлани Колодюк, Маргарити Петрович, Тетяни Наумко, Вікторії Гром, Яни Фільченкової, Антона Гирби, Христини Роженко та Віри Величко, а авторам рекомендували видати дипломи з відзнакою.

Викладачі щиро вітають своїх випускників із присвоєнням освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності  «Маркетинг» і вірять у їх самореалізацію, професійну кар’єру, втілення в реальність всіх амбіцій та задумів. Нехай отримані знання будуть опорою у житті наших бакалаврів-маркетологів!

 

Опублікований: 19-06-2020
Читайте також:
Відродження турисничної індустрії після карантину обговорювали наші викладачі

28 квітня 2020 р. викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу взяли участь в онлайн-форумі «Туристичні практики – 2020», присвяченому популяризації внутрішнього туризму, відродженню турисничної індустрії після карантину. Серед спікерів форуму – начальниця відділу туризму та промоції  міста Чернігова Катерина Литвин (модератор), голова Дер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відродження турисничної індустрії після карантину обговорювали наші викладачі 29 квітня 2020

Уряд затвердив обсяги держзамовлення на підготовку та перепідготовку фахівців у 2018 році

Загальний обсяг державного замовлення на бакалаврів і магістрів медичного, фармацевтичного та ветеринарного спрямування цього року складає 84 тис 610 місць. Оскільки кількість випускників шкіл цьогоріч скоротилася на 4%, то й держзамовлення складає близько 96% порівняно з 2017-м. Про це розповіла міністр освіти і науки Лілія Гриневич, коментуючи об...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уряд затвердив обсяги держзамовлення на підготовку та перепідготовку фахівців у 2018 році 11 липня 2018

Зміцнюємо скіли у сфері безпеки та екстрених ситуацій

У Сумському фаховому коледжі нашого університету відбулося друге заняття з домедичної допомоги, яке зміцнило знання та навички персоналу у сфері безпеки та екстрених ситуацій. Це ініціатива громадської організації «Купина», керівником-інструктором якої є Євген Титаренко.          Під час заходу Євген Титаренко нагадав співробітникам коледжу основн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміцнюємо скіли у сфері безпеки та екстрених ситуацій 15 грудня 2023