Н У Х Т

Освітній ступінь «бакалавр» присвоєний випускникам спеціальності «Маркетинг»

19 червня 2020

Освітній ступінь «бакалавр» присвоєний випускникам спеціальності «Маркетинг»

Вперше в історії кафедри маркетингу захисти кваліфікаційних робіт студентів на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 075 «Маркетинг» відбулися онлайн.

Протягом тижня Екзаменаційна комісія, у складі якої працювали професор Ольга Пєтухова (голова), доценти Світлана Розумей, Наталія Скригун і Лариса Капінус, секретар Людмила Чорноус, прослухала багато студентських доповідей, що представили свої дослідження та маркетингові заходи для покращення бізнес-діяльності підприємств харчової промисловості у формі презентацій на онлайн-платформі Zoom.

Здобувачі вивчали поведінку споживачів і складові комплексу маркетингу підприємств, розробляли маркетингові стратегії розвитку та стратегічні цілі підприємств, оцінювали сегменти ринку та конкурентні переваги продукції, визначали цільову аудиторію підприємств і розробляли шляхи оптимізації асортименту продукції.

Написання та захисти кваліфікаційних робіт стали для здобувачів і викладачів кафедри маркетингу новим видом роботи. Усі відкрили для себе цікаві онлайн-сервіси та ресурси, напрацювали скіли навчання через електронні засоби комунікацій.

Не зважаючи на нестандартні підходи до захисту робіт, студенти на достойному рівні представили свої дослідження, впевнено відповідали на задані питання.

Члени Екзаменаційної комісії відзначили високий рівень робіт Світлани Колодюк, Маргарити Петрович, Тетяни Наумко, Вікторії Гром, Яни Фільченкової, Антона Гирби, Христини Роженко та Віри Величко, а авторам рекомендували видати дипломи з відзнакою.

Викладачі щиро вітають своїх випускників із присвоєнням освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності  «Маркетинг» і вірять у їх самореалізацію, професійну кар’єру, втілення в реальність всіх амбіцій та задумів. Нехай отримані знання будуть опорою у житті наших бакалаврів-маркетологів!

 

Опублікований: 19-06-2020
Читайте також:
Зміни законодавства України щодо безпечності харчових продуктів обговорили викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся перший в цьому календарному році методичний семінар, який був презентований професоркою кафедри, академіком УАН Оксаною Шульгою. Підготовка фахівців за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за освітніми ступенями «Бакалавр» і «Магістр» вимагає від ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміни законодавства України щодо безпечності харчових продуктів обговорили викладачі кафедри експертизи харчових продуктів 12 січня 2023

Нові цифрові компетенції

Покращення якості дистанційної освіти в сучасних умовах можливе через отримання освітянами нових цифрових компетенцій. Доцентка кафедри економіки і права Оксана Відоменко опановує курс «Цифрові інструменти GOOGLE для освіти», орієнтований на підвищення кваліфікації педагогічних, науково-педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної серед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові цифрові компетенції 03 січня 2023

Чекаємо на нових вступників з Чернігова

26 вересня 2019 р. відбулася батьківська конференція на базі Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 27 за участі представників нашого університету. Університет представили доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці Наталія Володченкова та методист підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої ді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чекаємо на нових вступників з Чернігова 27 вересня 2019

Фінальні акорди підготовки кафедри готельно-ресторанної справи до OPEN-DAY NUFT

Кафедра готельно-ресторанної справи на чолі із завідувачкою кафедри, доценткою Ларисою Шаран і відповідальним за профорієнтаційну роботу кафедри, асистентом Артемом Ущаповським активно готується до проведення Дня відкритих дверей НУХТ, що відбудеться вже завтра, 11 листопада 2023 року. З 30 жовтня по 10 листопада викладачі кафедри та здобувачі осв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінальні акорди підготовки кафедри готельно-ресторанної справи до OPEN-DAY NUFT 10 листопада 2023