Н У Х Т

Освітній ступінь «бакалавр» присвоєний випускникам спеціальності «Маркетинг»

19 червня 2020

Освітній ступінь «бакалавр» присвоєний випускникам спеціальності «Маркетинг»

Вперше в історії кафедри маркетингу захисти кваліфікаційних робіт студентів на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 075 «Маркетинг» відбулися онлайн.

Протягом тижня Екзаменаційна комісія, у складі якої працювали професор Ольга Пєтухова (голова), доценти Світлана Розумей, Наталія Скригун і Лариса Капінус, секретар Людмила Чорноус, прослухала багато студентських доповідей, що представили свої дослідження та маркетингові заходи для покращення бізнес-діяльності підприємств харчової промисловості у формі презентацій на онлайн-платформі Zoom.

Здобувачі вивчали поведінку споживачів і складові комплексу маркетингу підприємств, розробляли маркетингові стратегії розвитку та стратегічні цілі підприємств, оцінювали сегменти ринку та конкурентні переваги продукції, визначали цільову аудиторію підприємств і розробляли шляхи оптимізації асортименту продукції.

Написання та захисти кваліфікаційних робіт стали для здобувачів і викладачів кафедри маркетингу новим видом роботи. Усі відкрили для себе цікаві онлайн-сервіси та ресурси, напрацювали скіли навчання через електронні засоби комунікацій.

Не зважаючи на нестандартні підходи до захисту робіт, студенти на достойному рівні представили свої дослідження, впевнено відповідали на задані питання.

Члени Екзаменаційної комісії відзначили високий рівень робіт Світлани Колодюк, Маргарити Петрович, Тетяни Наумко, Вікторії Гром, Яни Фільченкової, Антона Гирби, Христини Роженко та Віри Величко, а авторам рекомендували видати дипломи з відзнакою.

Викладачі щиро вітають своїх випускників із присвоєнням освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності  «Маркетинг» і вірять у їх самореалізацію, професійну кар’єру, втілення в реальність всіх амбіцій та задумів. Нехай отримані знання будуть опорою у житті наших бакалаврів-маркетологів!

 

Опублікований: 19-06-2020
Читайте також:
До університету завітав Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні

23 травня університет відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні Манодж Кумар Бхарті. Поважний гість зустрівся з ректором, професором Анатолієм Українцем і проректором з наукової роботи, професором Олександром Шевченком. Завітати до НУХТ пана Посла спонукало бажання ближче познайомитися з вищим навчальним закладом, про який він чув ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До університету завітав Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні 23 травня 2018

Нові інсайти готельно-ресторанної справи від професіонала

До студентів 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» завітала маркетинг-менеджер в’єтнамської бістрономії «Chang» Мішель Котенко. Гостя поділилася зі здобувачами вищої освіти власним досвідом професійного зростання у ресторанному бізнесі і розповіла, як працювати у закладі, що став «Відкриттям року» за версією Національної премії «С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові інсайти готельно-ресторанної справи від професіонала 04 листопада 2019

Стартував конкурс на доступ до Scopus та Web of Science за кошти держбюджету

Міністерство освіти і науки почало відбір на другий цикл передплати доступу за кошти держбюджету до міжнародних наукових баз даних Scopus та Web of Science. Відповідний наказ підписала міністр освіти і науки Лілія Гриневич. Подавати заявки можуть виші та наукові установи, що знаходяться у сфері управління Міністерства. Термін прийому заявок – до 1...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував конкурс на доступ до Scopus та Web of Science за кошти держбюджету 22 червня 2018

Високим рівнем досліджень, актуальністю і практичною цінністю вирізняються роботи магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів здобувачі денної форми навчання, що навчалися за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», захистили кваліфікаційні магістерські роботи. Роботу Екзаменаційної комісії очолив голова  Об’єднання «Укрхлібпром»  Олександр Васи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високим рівнем досліджень, актуальністю і практичною цінністю вирізняються роботи магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 22 лютого 2021