Н У Х Т

Підведені підсумки переддипломної практики магістрантів-хімтехнологів

30 грудня 2022

Підведені підсумки переддипломної практики магістрантів-хімтехнологів

Завершили проходження переддипломної практики магістранти, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів». Розподілом здобувачів та укладанням угод із підприємствами опікувалася доцентка Наталія Сабадаш. Здобувачі мали можливість відвідати провідні підприємства різних галузей: з виробництва та розповсюдження парфумерно-косметичних засобів – ТОВ «АСТРА-КОСМЕТИК» та ТОВ «БІ-А-ХІМ»; з виробництва лікарських препаратів – ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця»; з виготовлення сухих сніданків – ПрАТ «Лантманнен Акса». Саме на цих базах практики, а також в Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ і лабораторіях своєї випускової кафедри проходили свою підготовку магістранти, двоє з яких працювали та отримали пропозиції щодо подальшого працевлаштування на постійних засадах.

До складу екзаменаційної комісії із захисту переддипломної практики увійшли відповідальна від кафедри за організацію практики хіміків-технологів, доцентка Наталія Сабадаш, керівниці практики, доцентки Олена Подобій та Тетяна Бойчук. Захист проходив у форматі онлайн-конференції. Хіміки-технологи підійшли до нього зі всією відповідальністю, представивши звіт, креслення лабораторних установок та презентацію, в якій структуровано презентували результати експериментальних досліджень. Отримані експериментальні дані сприятимуть успішному завершенню науково-дослідної частини магістерської роботи.

Загалом здобувачі продемонстрували високий рівень підготовки і отримали відповідні оцінки. Комісією були відзначені роботи Олександри Нелюбіної, Анастасії Білим, Альони Дикої, Богдана Калініченка.

Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів вдячні відповідальним особам від підприємств за підготовку магістрів і сподіваються на подальшу співпрацю.

Опублікований: 30-12-2022
Читайте також:
Із честю пройшли випробовування захистом дипломних робіт магістри хіміки-технологи

Ось і настала пора випуску магістрів хіміків-технологів, що навчалися за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія», спеціалізацією «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів». 20 та 22 лютого 10 студентів із честю пройшли випробовування захистом своєї дипломної роботи, яка протягом навчання в магістратурі складалася як бл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із честю пройшли випробовування захистом дипломних робіт магістри хіміки-технологи 23 лютого 2018

Стан харчової промисловості у 2022 році й що формує галузь обговорювали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

28 жовтня 2022 р. викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відвідали міжнародний вебінар «Стан харчової промисловості 2022: Що формує галузь». Модератор вебінару – головний редактор журналу «Харчова інженерія» Деррік Тіл, який має 22 роки досв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стан харчової промисловості у 2022 році й що формує галузь обговорювали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 31 жовтня 2022

Викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці проаналізували норми нового Порядку розслідування та обліку нещасних випадків

9 жовтня 2019 року у рамках XVIІІ Міжнародної спеціалізованої виставки «Технології захисту/ПожТех-2019» відбувся семінар-практикум «Як організувати розслідування нещасних випадків відповідно до нового Порядку. Консультації фахівця щодо застосування на практиці нового Порядку розслідування та обліку нещасних випадків на виробництві». До участі у сем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці проаналізували норми нового Порядку розслідування та обліку нещасних випадків 10 жовтня 2019

Здобувачі освіти змагаються у практичному використанні нейромереж

Студенти першого та другого курсу Сумського фахового коледжу НУХТ скористалися чудовим шансом стати учасниками змагань з практичного використання нейромереж «KSE Prompt Design Challenge» від колаборації KSE AI Future Laboratory і KSE Foundation. Чотири команди коледжу були запрошені до Київської школи економіки на два очні етапи конкурсу: воркшоп ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти змагаються у практичному використанні нейромереж 05 травня 2023