Н У Х Т

Підведені підсумки переддипломної практики магістрантів-хімтехнологів

30 грудня 2022

Підведені підсумки переддипломної практики магістрантів-хімтехнологів

Завершили проходження переддипломної практики магістранти, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів». Розподілом здобувачів та укладанням угод із підприємствами опікувалася доцентка Наталія Сабадаш. Здобувачі мали можливість відвідати провідні підприємства різних галузей: з виробництва та розповсюдження парфумерно-косметичних засобів – ТОВ «АСТРА-КОСМЕТИК» та ТОВ «БІ-А-ХІМ»; з виробництва лікарських препаратів – ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця»; з виготовлення сухих сніданків – ПрАТ «Лантманнен Акса». Саме на цих базах практики, а також в Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ і лабораторіях своєї випускової кафедри проходили свою підготовку магістранти, двоє з яких працювали та отримали пропозиції щодо подальшого працевлаштування на постійних засадах.

До складу екзаменаційної комісії із захисту переддипломної практики увійшли відповідальна від кафедри за організацію практики хіміків-технологів, доцентка Наталія Сабадаш, керівниці практики, доцентки Олена Подобій та Тетяна Бойчук. Захист проходив у форматі онлайн-конференції. Хіміки-технологи підійшли до нього зі всією відповідальністю, представивши звіт, креслення лабораторних установок та презентацію, в якій структуровано презентували результати експериментальних досліджень. Отримані експериментальні дані сприятимуть успішному завершенню науково-дослідної частини магістерської роботи.

Загалом здобувачі продемонстрували високий рівень підготовки і отримали відповідні оцінки. Комісією були відзначені роботи Олександри Нелюбіної, Анастасії Білим, Альони Дикої, Богдана Калініченка.

Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів вдячні відповідальним особам від підприємств за підготовку магістрів і сподіваються на подальшу співпрацю.

Опублікований: 30-12-2022
Читайте також:
Із організацією діяльності готельних підприємств знайомляться здобувачі освітньої програми «Технології харчування»

17 та 18 вересня 2024 року здобувачі-бакалаври другого та третього курсу освітньо-професійної програми «Технології харчування» долучилися до всеукраїнського студентського дня відкритих дверей від компанії Optima Hotel&Resorts, у рамках якого здобувачів освіти ознайомлювали з діяльністю готельних підприємств. Академічна група ХЧ-2-1 разом із ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із організацією діяльності готельних підприємств знайомляться здобувачі освітньої програми «Технології харчування» 23 вересня 2024

Актуалізуємо навчальну літературу

Викладачами кафедр машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв й технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого видано навчальний посібник (електронний ресурс) «Інноваційне обладнання харчових виробництв». У посібнику узагальнено відомості про ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуалізуємо навчальну літературу 17 січня 2025

Вийшов збірник наукових матеріалів за результатами засідання круглого столу кафедри міжнародної економіки

Вийшов збірник наукових матеріалів «Актуальні проблеми: студент в системі сучасної освіти» у 2-х частинах. Збірник підготовлений за результатами ХХ ювілейного засідання круглого столу в онлайн-форматі «Актуальні проблеми: студент в системі сучасної освіти» в рамках наукового семінару кафедри міжнародної економіки «Інформаційна культура в сучасному...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вийшов збірник наукових матеріалів за результатами засідання круглого столу кафедри міжнародної економіки 18 лютого 2021

Zoom-МАРАФОН у Всесвітній день туризму та День туризму в Україні

Всесвітній день туризму та День туризму в Україні у 2023 році проходив під гаслом «Tourism & Green Investment». Всесвітня туристична організація UNWTO визначила інвестиції одним із ключових пріоритетів для відновлення та майбутнього зростання і розвитку туризму. Зараз час для нових інноваційних рішень, а не лише для традиційних інвестицій, які ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Zoom-МАРАФОН у Всесвітній день туризму та День туризму в Україні 28 вересня 2023