Н У Х Т

Вперше в історії НУХТ захистилися магістри з аюрведи!

22 лютого 2018

Вперше в історії НУХТ захистилися магістри з аюрведи!

22 лютого 2018 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів вперше в історії Національного університету харчових технологій відбувся захист кваліфікаційних магістерських робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Технології аюрведичних харчових продуктів».

Усі представлені до захисту кваліфікаційні магістерські роботи містять елементи наукової новизни та практичну цінність. До складу екзаменаційної комісії увійшли завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Галина Поліщук,  доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Наталія Ющенко та Олена Красуля. Голова комісії – завідувач кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Національного університету біоресурсів і природокористування України, доцент Олександр  Савченко.

Комісія відзначила високий науково-професійний рівень підготовки магістрантів, які з успіхом опанували основи організації аюрведичного харчування, принципи складання рецептур аюрведичних продуктів для підтримання та корегування природного балансу дош.

Представлені магістерські роботи відображають широкий діапазон наукової тематики – розроблення технології нових видів лассі на основі йогурту, аюрведичних напоїв на молочній основі, дитячих каш із аюрведичними властивостями, кхірів, сирів м’яких для харчування людей із різними типами конституції, морозива з аюрведичними властивостями та удосконалення технології сиру по типу Панір.

Усі студенти успішно захистили магістерські роботи, та всім випускникам був присуджений освітній ступінь «Магістр».

Голова та члени екзаменаційної комісії побажали випускникам успіхів у подальшій професійній діяльності, йти по життю з аюрведою, застосовуючи набуті знання та сприяючи поширенню системи аюрведичного харчування в Україні!   

Опублікований: 22-02-2018
Читайте також:
Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися про особливості обслуговування бізнес-туристів у готелі «Президент»

Студенти-слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи, доцент Тетяна Голікова та асистент Олена Блощинська відвідали готель «Президент». Під час екскурсії гості змогли дізнатися багато нової інформації щодо особливостей організації готельного господарства, орієнтованог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися про особливості обслуговування бізнес-туристів у готелі «Президент» 15 травня 2018

Кафедра гуманітарних дисциплін провела заходи до 32-ї річниці Чорнобильської трагедії

26 квітня кафедра гуманітарних дисциплін провела заходи до 32-ї річниці Чорнобильської трагедії. У групах і на потоках викладачі кафедри читали лекції, проводили бесіди та круглі столи, приурочені до річниці Чорнобильської катастрофи. Зокрема, у групах факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу професор Світлана Буравченкова та доцен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра гуманітарних дисциплін провела заходи до 32-ї річниці Чорнобильської трагедії 27 квітня 2018

«Молодші спеціалісти» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ отримали дипломи

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося вручення дипломів освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» випускникам коледжу 2019 року. Урочиста церемонія проходила у Сумському палаці культури. Привітати випускників завітали адміністрація та викладачі, батьки, друзі. З вітальним словом виступив директор коледжу Юрій Барил...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Молодші спеціалісти» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ отримали дипломи 02 липня 2019

Зустріч зі стейкхолдерами з обговорення освітньо-професійної програми «Маркетинг»

На кафедрі маркетингу відбувся круглий стіл зі стейкхолдерами з обговорення проєкту освітньо-професійної програми «Маркетинг» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 075 «Маркетинг». Зустріч відбулася в онлайн-режимі. До учасників круглого столу звернулася гарантка освітньої програми, доцентка Лариса Капінус, яка повідомила, щ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч зі стейкхолдерами з обговорення освітньо-професійної програми «Маркетинг» 11 березня 2021