Н У Х Т

Вперше в історії НУХТ захистилися магістри з аюрведи!

22 лютого 2018

Вперше в історії НУХТ захистилися магістри з аюрведи!

22 лютого 2018 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів вперше в історії Національного університету харчових технологій відбувся захист кваліфікаційних магістерських робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Технології аюрведичних харчових продуктів».

Усі представлені до захисту кваліфікаційні магістерські роботи містять елементи наукової новизни та практичну цінність. До складу екзаменаційної комісії увійшли завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Галина Поліщук,  доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Наталія Ющенко та Олена Красуля. Голова комісії – завідувач кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Національного університету біоресурсів і природокористування України, доцент Олександр  Савченко.

Комісія відзначила високий науково-професійний рівень підготовки магістрантів, які з успіхом опанували основи організації аюрведичного харчування, принципи складання рецептур аюрведичних продуктів для підтримання та корегування природного балансу дош.

Представлені магістерські роботи відображають широкий діапазон наукової тематики – розроблення технології нових видів лассі на основі йогурту, аюрведичних напоїв на молочній основі, дитячих каш із аюрведичними властивостями, кхірів, сирів м’яких для харчування людей із різними типами конституції, морозива з аюрведичними властивостями та удосконалення технології сиру по типу Панір.

Усі студенти успішно захистили магістерські роботи, та всім випускникам був присуджений освітній ступінь «Магістр».

Голова та члени екзаменаційної комісії побажали випускникам успіхів у подальшій професійній діяльності, йти по життю з аюрведою, застосовуючи набуті знання та сприяючи поширенню системи аюрведичного харчування в Україні!   

Опублікований: 22-02-2018
Читайте також:
На пульсі всіх новацій виноробної галузі тримають руку викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Яскрава виноробна подія у Київі BE WINE – нове еногастрономічне дійство на українській та світовій мапі вина, яке поєднує всі ланки винної індустрії – від професіоналів-виноробів, винних експертів і поціновувачів винної культури – відбулася 4-5 вересня. Захід відвідали викладачки кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На пульсі всіх новацій виноробної галузі тримають руку викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 07 вересня 2021

Науковий підхід при підготовці фахівців спеціальності «Харчові технології» у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

Науковий підхід при підготовці фахівців спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ забезпечують викладачі комісії технологічних дисциплін шляхом проведення дослідницьких лабораторних робіт. На занятт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий підхід при підготовці фахівців спеціальності «Харчові технології» у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 11 березня 2019

Викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки увійшов до робочої групи з енергоаудиту українських підприємств

З 30 березня по 2 квітня 2021р. викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, доцент Олексій Пилипенко у складі робочої групи з енергоаудиту відвідав Яблунівське відділення з перероблення газу та Машівський технологічний центр стабілізації конденсату. Окрім робіт із енергоаудиту наш викладач мав профорієнтаційні бесіди з робітниками та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки увійшов до робочої групи з енергоаудиту українських підприємств 03 квітня 2021

Диплом бакалавра міжнародних економічних відносин – DONE!

У Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ завершився захист кваліфікаційних робіт бакалаврів спеціальності «Міжнародні економічні відносини», який продемонстрував достатньо високу якість робіт. Найбільш цікавими були захисти Дар’ї Зимухи (тема кваліфікаційної роботи – «Вплив факторів на інвестиційну привабливість економіки країни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Диплом бакалавра міжнародних економічних відносин – DONE! 18 червня 2021