Н У Х Т

Вперше в історії НУХТ захистилися магістри з аюрведи!

22 лютого 2018

Вперше в історії НУХТ захистилися магістри з аюрведи!

22 лютого 2018 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів вперше в історії Національного університету харчових технологій відбувся захист кваліфікаційних магістерських робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Технології аюрведичних харчових продуктів».

Усі представлені до захисту кваліфікаційні магістерські роботи містять елементи наукової новизни та практичну цінність. До складу екзаменаційної комісії увійшли завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Галина Поліщук,  доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Наталія Ющенко та Олена Красуля. Голова комісії – завідувач кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Національного університету біоресурсів і природокористування України, доцент Олександр  Савченко.

Комісія відзначила високий науково-професійний рівень підготовки магістрантів, які з успіхом опанували основи організації аюрведичного харчування, принципи складання рецептур аюрведичних продуктів для підтримання та корегування природного балансу дош.

Представлені магістерські роботи відображають широкий діапазон наукової тематики – розроблення технології нових видів лассі на основі йогурту, аюрведичних напоїв на молочній основі, дитячих каш із аюрведичними властивостями, кхірів, сирів м’яких для харчування людей із різними типами конституції, морозива з аюрведичними властивостями та удосконалення технології сиру по типу Панір.

Усі студенти успішно захистили магістерські роботи, та всім випускникам був присуджений освітній ступінь «Магістр».

Голова та члени екзаменаційної комісії побажали випускникам успіхів у подальшій професійній діяльності, йти по життю з аюрведою, застосовуючи набуті знання та сприяючи поширенню системи аюрведичного харчування в Україні!   

Опублікований: 22-02-2018
Читайте також:
Профорієнтаційний аюрведичний сніданок від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

26 березня на факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу завітали учасники профорієнтаційного табору IBS Education. IBS Education – це освітня компанія, що організовує на канікулах профорієнтаційні табори для професійного самовизначення старшокласників. Гостинно зустрічала учнів 9-11 класів відповідальна за профорієнтацію факультету В...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний аюрведичний сніданок від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 28 березня 2019

Неізольовані можливості студентів-маркетологів: тренди інтернет-маркетингу 2020

Студенти кафедри маркетингу – творча та цілеспрямована молодь, яка в курсі усіх подій, а особливо тих, що стосуються інтернет-трендів. Кажуть, тільки обмеж студента, як він почне навчатися. Може, самоізоляція – це такі ж рамки? Так чому ж не присвятити цей час саморозвитку? Аби уникнути освітнього голоду – найгіршої з дієт, багато освітніх компані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неізольовані можливості студентів-маркетологів: тренди інтернет-маркетингу 2020 18 травня 2020

Креативне заняття з риторики

У рамках вибіркової навчальної дисципліни «Риторика» фахівчині кафедри гуманітарних дисциплін – професорка Надія Левицька та доцентка Людмила Приблуда провели креативне практичне заняття для здобувачів І курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, присвячене Дню закоханих. Його мета – не лише розвинути у здобувачів навички ораторської ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативне заняття з риторики 15 лютого 2021

Гостьову лекцію про алергени прочитала для здобувачів освіти викладачка Інституту післядипломної освіти НУХТ

11 жовтня 2023 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції в рамках дисципліни «Дієтологія» для здобувачів групи ХЧX-4-11ск відбулась гостьова лекція «Алергени як небезпечних чинник системи НАССР. Програми керування та методи контролю алергенів». Лекцію прочитала доцентка кафедри харчових технологій Інституту післядипломної осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьову лекцію про алергени прочитала для здобувачів освіти викладачка Інституту післядипломної освіти НУХТ 11 жовтня 2023