Н У Х Т

НУХТ – на «Кропива Fest»

02 червня 2025

НУХТ – на «Кропива Fest»

Яскравою подією завершилася цьогорічна весна для наших студентів. 31 травня студентська рада університету, здобувачі освіти різних інститутів і факультетів та солісти Студії естрадного співу разом із фахівцями Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку долучилися до фестивалю волонтерської єдності й підтримки «Кропива Fest».

«Кропива Fest» – це благодійний мультизахід, де експонуються вироби та послуги воєнного часу та популяризуються цінності волонтерства в Україні. Щороку фестиваль збирає справжніх шанувальників українських традицій, музики та мистецтва, адже це – ще одна ідеальна нагода зробити добру справу та наблизити Перемогу разом! Атмосфера єдності, натхнення та любові до рідного – саме так можна описати цей день!

Наші вокалісти – дует Оренда, Надія Магден, Роман Сильчук, Діана Чернявська, Анастасія Костіна, Андрій Аріськін гідно презентували університет у культурному просторі події. Вони подарували глядачам щирі, емоційні та автентичні виступи, які передавали глибину української душі та силу пісенної традиції.

Окремо варто відзначити активну участь та підтримку студентської ради НУХТ на чолі з головою Ярославом Вдовенком. Завдяки їхній енергії, організованості та щирому бажанню творити участь нашого університету стала помітною, яскравою та по-справжньому живою.

«Кропива Fest» ще раз довів, що українська молодь – талановита, патріотична та натхненна. А наш університет – це не лише про професію та науку, а й про збереження та популяризацію культурної спадщини!

Опублікований: 02-06-2025
Читайте також:
Студенти на один день: гості на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

На минулому тижні на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся День гостинності у незвичайному форматі. Гості – учні випускних класів комунального закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж сфери послуг» відчули себе студентом на день. Старшокурсників коледжу зустрічали відповідальна по ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти на один день: гості на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 24 березня 2025

Майстер-клас з брендування особистості від психологині-практика для HR-менеджерів

24 листопада 2021 року відбувся майстер-клас для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» з психологом-практиком Наталією Данильченко, яка спеціалізується на методиках транзактного аналізу. Наталія Данильченко представила цікаве дослідження «Теорія особистості в аналітичній психології Карла Юнга» ‒ складної та чарівної теорі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас з брендування особистості від психологині-практика для HR-менеджерів 25 листопада 2021

Міжнародний вебінар, як ефективне доповнення навчального процесу

27 жовтня 2022 р. викладачі й здобувачі освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка за сприяння журналу «Food Safety Magazine» відвідали міжнародний вебінар «Проєктування та впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів» (Food Safety ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний вебінар, як ефективне доповнення навчального процесу 28 жовтня 2022

Першокурсники дізнавалися про культурні практики установ культури під час військових дій

15 листопада здобувачі першого курсу спеціальності «Туризм» у рамках вивчення дисципліни «Світова та національна культурна спадщина» взяли участь у ІІ Всеукраїнській конференції «Культурні практики установ культури під час військових дій». Спікери детально обговорювали теми знищення закладів культури внаслідок бойових дій та шляхи їх відновлення. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники дізнавалися про культурні практики установ культури під час військових дій 16 листопада 2022