Н У Х Т

Ідеї для креативного святкового декору від студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

24 квітня 2018

Ідеї для креативного святкового декору від студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Як святково оформити стіл у закладі ресторанного господарства знають студенти 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа», групи ГС-1-6. Конкурс на краще тематичне оформлення столу у закладі ресторанного господарства проводиться у рамках лабораторних занять з дисципліни «Ресторанна справа». Свої дизайнерські ідеї першокурсники презентували журі у складі асистентів кафедри готельно-ресторанної справи Аліни Ковтун, Анастасії Різник, заступника декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу з навчальної роботи Наталії Бондар і заступника декана по роботі зі студентами Олени Тищенко, а також лектора навчальної дисципліни, доцента Віти Цирульнікової.

Студенти запросили викладачів на сніданок «у Тіффані» (за мотивами відомого фільму), дитячий день народження в стилі «Аліси в Країні чудес», улюблене свято американців День подяки, древнє свято Івана Купала і романтичну вечерю на двох. Майбутні ресторатори розробили меню для своєї святкової події, яке включало традиційні страви і напої, а також  авторську кухню, продумали елементи декору, підібрали мультимедійний і музичний супровід.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи відзначили, що студенти декорували столи стильно, вишукано, ефектно, а головне – відтворили атмосферу обраного свята чи події.

Бажаємо нашим першокурсникам подальших успіхів в опануванні фаху!

Опублікований: 23-04-2018
Читайте також:
Викладачки НУХТ у ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені Л.І. Медведя»

Наші викладачі і науковці тісно й плідно співпрацюють із вітчизняними та зарубіжними колегами не лише харчової, але й інших галузей, а також із провідними медичними установами. У рамках договору про співпрацю між нашим університетом і ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені Л.І. Медведя» МОЗ України директ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки НУХТ у ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені Л.І. Медведя» 31 січня 2022

Міжнародний науковий круглий стіл на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

25 січня 2023 року кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. В.Ф. Доценка був проведений Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry» («Розумне споживання в ресторанній індустрії»). Захід відбувся завдяки підтримці партнерів НУХТ, що ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний науковий круглий стіл на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 26 січня 2023

Із особливостями виробництва твердих лікарських засобів на ПрАТ «Дарниця» познайомилися практиканти-біотехнологи

Ще після першого знайомства з ПрАТ «Дарниця» студенти-біотехнологи вирішили, що хочуть більше дізнатися не лише про технології виробництва лікарських засобів, а також про їх впровадження та вдосконалення. Для того, щоб краще засвоїти почуте і побачене вони розділилися на дві групи: перша – вже ділилася отриманою інформацією про цех ампульних лікарс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із особливостями виробництва твердих лікарських засобів на ПрАТ «Дарниця» познайомилися практиканти-біотехнологи 13 лютого 2018

Нові можливості

Науково-дослідна робота студентів – один із важливих засобів підвищення якості підготовки та виховання спеціалістів із вищою професійною освітою, здатних творчо використовувати у практичній діяльності досягнення науково-технічного і культурного прогресу. Новий гурток «Адаптроніка технічних систем» на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки спри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові можливості 09 жовтня 2020