Н У Х Т

Із інноваціями для харчової промисловості знайомилися магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів

24 жовтня 2018

Із інноваціями для харчової промисловості знайомилися магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів

23 жовтня доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Грек, Алла Тимчук та Олена Онопрійчук разом зі студентами-магістрантами 1-го року навчання відвідали найбільшу в Україні виставку продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine 2018. Користуючись нагодою, вони інформували її учасників і відвідувачів про переваги навчання в НУХТ. Зокрема, у ході активного спілкування з присутніми, викладачі та студенти надали вичерпну інформацію про умови вступу у 2019 році, організацію наукової роботи та дозвілля студентів.

Учасники та відвідувачі виставки отримали рекламні матеріали, що містять інформацію про спеціальність 181 «Харчові технології» та спеціалізацію «Технології зберігання, консервування і переробки молока» та дізналися, що у складі студентської сім’ї нашого університету вони матимуть змогу не тільки отримати якісну вищу освіту, а й набути виробничий досвід під час практичної підготовки на провідних молокопереробних підприємствах в Україні та за кордоном.

У рамках програми заходів виставки викладачі та студенти взяли участь у дегустаціях, майстер-класах, презентаціях, food-батлах вітчизняних і закордонних компаній молочної промисловості та відвідали конференцію «OPEN R&D LIETUVA – інноваційні технології для харчової промисловості».

Отримані на виставці нові знання в подальшому будуть застосовуватися магістрантами під час виконання кваліфікаційних дипломних робіт.

Опублікований: 24-10-2018
Читайте також:
Викладацько-студентська команда кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції – у столичному ліцеї №15

У межах реалізації договору про співпрацю між нашим університетом і Ліцеєм №15 міста Києва відбулася чергова змістовна та натхненна зустріч представників НУХТ із адміністрацією та учнями закладу. Участь у заході взяли професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, гарант освітньої програми «Технології харчування» Олег Кузьмін та а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацько-студентська команда кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції – у столичному ліцеї №15 14 листопада 2025

Вчені НУХТ – світовій спільноті: цінні інсайти здорового харчування

Нині відомо, що дикорослі рослини вони є джерелом важливих для здоров’я сполук – фенолів, флавоноїдів, антиоксидантів, вітамінів, мікроелементів, харчових волокон. При їх додаванні підвищується функціональність і смак традиційних м’ясних, хлібних, кондитерських виробів і напоїв. Їх компоненти є природними емульгаторами, стабілізаторами та загусника...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчені НУХТ – світовій спільноті: цінні інсайти здорового харчування 13 жовтня 2025

Держатестація наукових напрямів університетів стартує у серпні

Державна атестація наукової діяльності вишів, підпорядкованих МОН, відбудеться цього року – прийом документів від університетів почнеться в серпні. Порядок і методика атестації залишаться без змін, тож закладам вищої освіти потрібно буде подати інфоматеріали за 2015-2019 роки. Про це повідомила генеральний директор директорату науки та інновацій М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Держатестація наукових напрямів університетів стартує у серпні 20 липня 2020

Перший випуск магістрів за новою освітньою програмою «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»

Відбувся перший захист кваліфікаційних робіт магістрів за новою освітньо-професійною програмою «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» спеціальності 181 «Харчові технології» у екзаменаційній комісії, що очолила лікарка-дієтологиня Центрів здоров’я «Аюрведа-192» Анна Осипенко. Члени екзаменаційної комісії – професорка кафедри технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший випуск магістрів за новою освітньою програмою «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» 21 лютого 2024