Н У Х Т

Із інноваціями для харчової промисловості знайомилися магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів

24 жовтня 2018

Із інноваціями для харчової промисловості знайомилися магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів

23 жовтня доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Грек, Алла Тимчук та Олена Онопрійчук разом зі студентами-магістрантами 1-го року навчання відвідали найбільшу в Україні виставку продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine 2018. Користуючись нагодою, вони інформували її учасників і відвідувачів про переваги навчання в НУХТ. Зокрема, у ході активного спілкування з присутніми, викладачі та студенти надали вичерпну інформацію про умови вступу у 2019 році, організацію наукової роботи та дозвілля студентів.

Учасники та відвідувачі виставки отримали рекламні матеріали, що містять інформацію про спеціальність 181 «Харчові технології» та спеціалізацію «Технології зберігання, консервування і переробки молока» та дізналися, що у складі студентської сім’ї нашого університету вони матимуть змогу не тільки отримати якісну вищу освіту, а й набути виробничий досвід під час практичної підготовки на провідних молокопереробних підприємствах в Україні та за кордоном.

У рамках програми заходів виставки викладачі та студенти взяли участь у дегустаціях, майстер-класах, презентаціях, food-батлах вітчизняних і закордонних компаній молочної промисловості та відвідали конференцію «OPEN R&D LIETUVA – інноваційні технології для харчової промисловості».

Отримані на виставці нові знання в подальшому будуть застосовуватися магістрантами під час виконання кваліфікаційних дипломних робіт.

Опублікований: 24-10-2018
Читайте також:
Розпочалося подання заяв для вступу до магістратури

31 липня розпочалося подання заяв для вступу до магістратури на основі дипломів бакалавра, спеціаліста та магістра. Нагадуємо, з переліком і описами освітньо-професійних програм другого (магістерського) рівня вищої освіти нашого університету можна ознайомитися тут. Вступники мають можливість подати до 5 заяв на бюджет і до 15 заяв на контракт. Щоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалося подання заяв для вступу до магістратури 01 серпня 2023

Вітаємо переможниць конкурсів ЕРАЗМУС+ для викладачів і аспірантів!

26 березня 2025 року в університеті відбулися конкурси у рамках програми ERASMUS+ KA107 кредитна мобільність. Цього разу можливість вибороти міжнародне стажування пропонувалася викладачам і аспірантам. У конкурсах взяли участь висококваліфіковані фахівці нашого університету, які продемонстрували свої знання, методики викладання, досвід роботи в ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможниць конкурсів ЕРАЗМУС+ для викладачів і аспірантів! 28 березня 2025

На вибори ректора НУХТ акредитувалися спостерігачі від Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України

6 листопада відбулося чергове засідання Організаційного комітету з виборів ректора університету. На порядку денному були два питання: про акредитацію офіційних спостерігачів на виборах ректора НУХТ 11 листопада 2020 року і розгляд звернення від кандидатки на посаду ректора Вікторії Романенко. Голова Організаційного комітету, професор Володимир Яр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На вибори ректора НУХТ акредитувалися спостерігачі від Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України 06 листопада 2020

Успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора філософії аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів

2 лютого 2022 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.015 аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів Кіра Овсієнко презентувала свої дослідження за темою «Розроблення технології сироватко-вершкового сиру з харчовими волокнами». Наукова керівниця – кандидатка технічних наук, професорка кафедри технології молока...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора філософії аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів 04 лютого 2022