Н У Х Т

Підведені підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

20 березня 2020

Підведені підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України наш університет був визначений базовим для проведення у 2019-2020 навчальному році ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології».

Прийом наукових робіт тривав до 15 лютого. До участі у конкурсі були подані 64 студентські наукові роботи, кожна з яких була зашифрована і оцінювалася двома незалежними рецензентами.

У зв’язку із загостренням епідеміологічної ситуації і оголошенням карантину з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, ІІ етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» (підсумкова науково-практична конференція) у 2020 році проводитися не буде. Переможці конкурсу визначені на підставі результатів І етапу.

Із результатами – рейтинговим списком учасників конкурсу, рецензіями на усі роботи та роботами-переможцями можна познайомитися тут.

Опублікований: 20-03-2020
Читайте також:
Профорієнтаційна робота кафедри фізики та професійної безпеки продовжується

Напередодні першого у 2024-2025 навчальному році Дня вступника університету завідувачка кафедри фізики та професійної безпеки Світлана Літвинчук відвідала ліцей №19 «Межигірський» Подільського району м. Києва. Майбутні вступники отримали інформацію про навчання, студентське життя, організацію дозвілля та побут студентів, перспективи професійної ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна робота кафедри фізики та професійної безпеки продовжується 24 вересня 2024

І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології: тестування знань – необхідна умова для руху вперед

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології та біоінженерії. В інтелектуальному змаганні взяли участь найкращі здобувачі 2-4 курсів освітнього ступеня «бакалавр» і здобувачі 1 курсу освітнього ступеня «магістр» спеціальності «Біотехнології та біоінженерія», які у повній мірі мали мож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології: тестування знань – необхідна умова для руху вперед 01 березня 2024

Практичний досвід мережі ресторанів Argentina Grill у контексті виїзного лабораторного заняття

У реальних виробничих умовах мережі ресторанів Argentina Grill та фабрики-кухні компанії Moderza м. Києва свої практичні навички набували здобувачі 3-го курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» під час проведення виїзного лабораторного заняття з дисципліни «Сучасні ресторанні технології». З особливостями роботи фабрики-кухні та техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід мережі ресторанів Argentina Grill у контексті виїзного лабораторного заняття 07 травня 2025

Нерозказана історія найвідомішої лиходійки Disney на черговому movie club кафедри іноземних мов професійного спрямування

«Малефісента» – це нерозказана історія найвідомішої лиходійки Disney з класичної анімації «Спляча красуня» 1959 року. Саме таку фантастичну історію в казкову київську погоду, було обрано для перегляду студентами групи ГС-2-9 ск та викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлією Ткачук. Малефісента, юна та щира чарівниця з неймовір...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нерозказана історія найвідомішої лиходійки Disney на черговому movie club кафедри іноземних мов професійного спрямування 01 грудня 2023