Н У Х Т

Підведені підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

20 березня 2020

Підведені підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України наш університет був визначений базовим для проведення у 2019-2020 навчальному році ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології».

Прийом наукових робіт тривав до 15 лютого. До участі у конкурсі були подані 64 студентські наукові роботи, кожна з яких була зашифрована і оцінювалася двома незалежними рецензентами.

У зв’язку із загостренням епідеміологічної ситуації і оголошенням карантину з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, ІІ етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» (підсумкова науково-практична конференція) у 2020 році проводитися не буде. Переможці конкурсу визначені на підставі результатів І етапу.

Із результатами – рейтинговим списком учасників конкурсу, рецензіями на усі роботи та роботами-переможцями можна познайомитися тут.

Опублікований: 20-03-2020
Читайте також:
Студенти університету-переможці хакатона Student Agritech Challenge знайомляться з індустрією інновацій Ізраїлю

У травні цього року студенти нашого університету – Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Іван Глущенко та Володимир Десюк,  Навчально-наукового інституту харчових технологій Христина Наливайко і факультету автоматизації і комп’ютерних систем Олексій Дібров та Євген Бондаренко стали переможцями хакатона агроінновац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти університету-переможці хакатона Student Agritech Challenge знайомляться з індустрією інновацій Ізраїлю 05 липня 2018

На допомогу гарантам: завершилися тренінги з підготовки до акредитацій освітніх програм

Наприкінці навчального року в університеті відбулася низка тренінгів із підготовки до акредитацій, організованих Центром моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету для гарантів освітніх програм. Протягом 27-28 червня гаранти, що готують свої освітньо-професійні та освітньо-наукові програми до акредитації у наступному навчал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На допомогу гарантам: завершилися тренінги з підготовки до акредитацій освітніх програм 01 липня 2022

Школа молодих науковців АТ «Фармак»: день перший

28 жовтня розпочалася ІХ щорічна науково-практична конференція Школи молодих науковців АТ «Фармак» із міжнародною участю «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво», на яку були запрошені і молоді дослідники – студенти та аспіранти кафедри біотехнології і мікробіології. Усі доповіді конференції були присвячені способам боротьби з COVID-19, оскіль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Школа молодих науковців АТ «Фармак»: день перший 29 жовтня 2021

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала відкриту лекцію магістрам

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик прочитала відкриту лекцію «Загальні відомості про харчові добавки» з дисципліни «Харчові добавки» для магістрів першого курсу освітніх програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів» Навчально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала відкриту лекцію магістрам 06 вересня 2018