Н У Х Т

Студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів надихнулися історією Альма матер

10 жовтня 2019

Студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів надихнулися історією Альма матер

9 жовтня напередодні святкування 135-річчя університету студенти академічних груп ТІ 1-1 і МЯ-3-1ск Навчально-наукового інституту харчових технологій з наставниками груп, викладачами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, старшим викладачем Оксаною Москалюк і доцентом Ігорем Страшинським відвідали Музей історії та розвитку університету.

Співробітник Музею Віктор Поденко цікаво і детально розповів про етапи створення й становлення нашого навчального закладу – започаткування Смілянських технічних класів у 1884 році, зміна статусу до інституту, переведення до Києва у 1930 році, роки воєнного лихоліття та повоєнної відбудови, повоєнний період і часу крутого піднесення до університету незалежної України.

Історія теперішньої Альма-матер надихає колишніх випускників шкіл і коледжів стати гідними традицій і славного минулого нашого університету.

Опублікований: 10-10-2019
Читайте також:
Ще одним кандидатом технічних наук поповнилися ряди кафедри  готельно-ресторанної справи

29 квітня 2021 р. асистентка кафедри готельно-ресторанної справи Юлія Мирошник представила на розгляд спеціалізованої вченої ради Д 26.058.07 дисертаційну роботу «Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною». Науковий керівник – д.т.н., професор, декан факультету готельно-ресторанного та туристичног...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одним кандидатом технічних наук поповнилися ряди кафедри готельно-ресторанної справи 30 квітня 2021

Наші другокурсниці – у ТОП-10 кращих європейських молодих  дегустаторів вина!

У рамках Паризької сільськогосподарської виставки-2023 відбувся Конкурс дегустації вин серед молодих спеціалістів – змагання серед молодих європейців, куди цього року були запрошені і представники з України. Серед конкурсантів були і здобувачки освіти другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Анастасія Галаніна і Тетяна ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші другокурсниці – у ТОП-10 кращих європейських молодих дегустаторів вина! 13 березня 2023

Літнє поповнення бібліотечних фондів

Науково-технічна бібліотека університету активно працює над поповненням і оновленням своїх фондів. Упродовж літа відбулися надходження нової літератури та періодики. На сайті бібліотеки, у розділі «Інформаційна діяльність» опублікований інформаційний бюлетень «Нові надходження № 7-8 (липень-серпень)», який містить відомості про нові надходження ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Літнє поповнення бібліотечних фондів 28 серпня 2021

Наші другокурсниці підкорили висоти Всеукраїнської студентської олімпіади з  дисципліни «Регіональна економіка»

З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання її творчої праці вже традиційно щороку проводяться олімпіади з різних навчальних дисциплін, в яких беруть участь наші студенти та демонструють чудові результати. У період з лютого по квітень 2019 року відбулися І та ІІ тури Всеукраїнс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші другокурсниці підкорили висоти Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Регіональна економіка» 20 квітня 2019