Н У Х Т

Підсумки наукової роботи аспіранта

19 червня 2023

Підсумки наукової роботи аспіранта

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки заслухали і затвердили звіт аспіранта четвертого року заочної форми навчання Володимира Гери щодо виконання індивідуального плану підготовки здобувача наукового ступеня доктора філософії за 2019-2023 рр.

Тема дисертації – «Інноваційні підходи синтезу систем керування трубопровідною арматурою олійно-жирового комбінату», наукова керівниця – професорка Людмила Кривопляс-Володіна.

Під час доповіді були обговорені методи підвищення надійності елементів запірної трубопровідної арматури на етапі проєктування шляхом створення програмних засобів, які визначають оптимальне поєднання вихідних конструктивних параметрів і зусилля герметизації, що забезпечують задані норми герметичності, міцність та ресурс.

Представлені результати дисертаційної роботи отримали схвальні відгуки членів кафедри. Бажаємо здобувачеві успішного захисту дисертації у спеціалізованій вченій раді.

Опублікований: 19-06-2023
Читайте також:
Успішний захист кваліфікаційних робіт бакалаврами-заочниками освітньої програми «Технології харчування»

14 лютого 2024 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачами 5 курсу заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування» на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». Були представлені актуальні й ґрунтовні дослідження: Світлани Пенцак «Удосконалення технології салатів для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний захист кваліфікаційних робіт бакалаврами-заочниками освітньої програми «Технології харчування» 15 лютого 2024

Презентація нової лабораторії кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

27 квітня на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулася відеопрезентація можливостей нової спеціалізованої науково-навчальної лабораторії «Адаптроніка технічних систем», нещодавно обладнаної на кафедрі. Лабораторія була створена зусиллями колективу кафедри за спонсорської підтримки партнера кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, все...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація нової лабораторії кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 28 квітня 2021

Із виробництвом популярного напою наочно познайомилися здобувачі, відвідавши міні-пивоварню

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі здобувачами освіти третього курсу відвідав міні-пивоварню «Andersen», що знаходиться в м. Києві. Студенти мали змогу детальніше ознайомитись із технологічними операціями виробництва пива, починаючи від підготовки сировини до стадії розливу готового продукту, та поб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із виробництвом популярного напою наочно познайомилися здобувачі, відвідавши міні-пивоварню 25 листопада 2020

Вітаємо переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Харчові технології»!

Відповідно до наказу ректора №190 від 14 грудня 2021 р. в університеті відбувся I тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Харчові технології». До складу конкурсної комісії увійшли: завідувач кафедри технології хлібопекарських i кондитерських виробів Володимир Ковбаса (голова комісії), в.о. завідувача кафедри технологі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Харчові технології»! 01 червня 2022