Н У Х Т

Якісні результати відвідування школи № 106 завідувачкою кафедри фізики

18 квітня 2024

Якісні результати відвідування школи № 106 завідувачкою кафедри фізики

17 квітня завідувачка кафедри фізики Світлана Літвинчук і лаборант Олег Бова відвідали спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів № 106 з поглибленим вивченням англійської мови Шевченківського району м. Києва.

Проведений захід виявився продуктивним і корисним для школярів та обох навчальних закладів. За попередньою домовленістю з директоркою школи Юлією Лісовою й за активної участі заступниці директорки Тетяни Петровської відбулася зустріч із учнями 10-А класу, які вже серйозно задумуються над майбутньою професією.

Світлана Літвинчук поділилася власним досвідом і знаннями щодо вибору спеціальності, акцентуючи увагу на можливостях, які пропонує НУХТ. Завідувачка кафедри фізики аргументувала багато переваг навчання у нашому університеті, зокрема, актуальність наших спеціальностей із можливістю для професійного зростання, зручне розташування корпусів у центрі міста поряд із парком Тараса Шевченка та ботанічним садом імені академіка Олександра Фоміна, наявність власного прекрасного спортивного комплексу, великої університетської бібліотеки, яка є однією з найбільших в Україні тощо. Також викладачка пояснила старшокласникам, як вступити до НУХТ, розповіла про можливість відвідування безкоштовних майстер-класів, лекторіїв і тренінгів, організованих різними кафедрами нашого університету.

Особливу увагу пані Світлана приділила підготовці до НМТ-2025, яку можна якісно здійснити завдяки проходженню підготовчих курсів на Підготовчому відділенні Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності НУХТ. Також розповіла про офіційний сайт НУХТ і продемонструвала, де на ньому можна знайти всю необхідну інформацію для вступників, в тому числі як ознайомитися із відеозаписами минулих Днів відкритих дверей. Звернула увагу на канали та групи інститутів, факультетів і Приймальної комісії у соціальних мережах, які допоможуть отримати необхідну актуальну інформацію про вступ до НУХТ. А наостанок запросила старшокласників на День вступника, який заплановано на цю суботу, 20 квітня 2024 року офлайн, але можна буде доєднатися і до відеотрансляції.

Захід відбувся у привітній, доброзичливій атмосфері та зацікавив школярів. У результаті зустрічі був підписаний договір про співпрацю, який став важливим кроком у розвитку відносин між нашими навчальними закладами, відкрив нові перспективи для спільної роботи та у майбутньому має принести плідні результати.

Опублікований: 18-04-2024
Читайте також:
Перший етап пройдений успішно

У Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освіти 4 курсу спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» освітньо-професійних програм «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» та «Обслуговування комп’ютеризованих інтегровани...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший етап пройдений успішно 25 червня 2021

Освітню траєкторію на наступне півріччя спланували здобувачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Здобувачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки спланували свою освітню траєкторію на наступне півріччя. На традиційній зустрічі, ініційованій гарантом бакалаврської освітньо-професійної програми «Прикладна механіка», доцентом Сергієм Токарчуком, вони ознайомилися з переліком дисциплін вільного вибору, особливостями процедури їх обрання та мож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітню траєкторію на наступне півріччя спланували здобувачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 20 квітня 2023

Тонкощі майбутньої професії для другокурсників кафедри технології молока і молочних продуктів

Загальновідомо, що практична підготовка майбутніх фахівців має велике значення для їх професійного зростання, набуття практичних навичок і розширення кола знань. Тому питанням організації якісного проходження всіх видів практик у нашому університеті приділяється велика увага. Із кращими вітчизняними підприємствами харчової галузі знайомлять своїх ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тонкощі майбутньої професії для другокурсників кафедри технології молока і молочних продуктів 31 січня 2019