Н У Х Т

Майстер-клас з приготування кави та капінг на кафедрі готельно-ресторанної справи

01 листопада 2024

Майстер-клас з приготування кави та капінг на кафедрі готельно-ресторанної справи

На запрошення голови культурно-мистецького сектору студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка і студентки 4 курсу кафедри готельно-ресторанної справи Діани Милки до університету завітав топ-бариста.

Олександр Климчук – півфіналіст престижного чемпіонату «Ukrainian Nationals Cup Tasters’25», технолог та обсмажувальник компанії MY KAVA із семирічним досвідом у кавовій індустрії. MY KAVA – це мережа кав'ярень третьої хвилі й український виробник свіжообсмаженої кави.

Участь у майстер-класі з пізнавальним інтересом взяли здобувачі освіти третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у рамках вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» разом із лекторкою, доценткою Ольгою Пушкою.

Фахівець поділився зі слухачами тонкощами обсмажування кавових зерен, приготування кавових напоїв і мистецтвом капінгу – процесом дегустації кави. Здобувачі освіти отримали унікальну можливість відкрити нові горизонти у кавовій справі, навчитися, як правильно оцінювати смакові якості кавових зерен і проводити професійно капінг.

Освітні івенти із залученням фахівців-практиків поглиблюють теоретичні знання та формують нові практичні навички наших майбутніх фахівців з готельно-ресторанної справи.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний Олександру Климчуку і компанії MY KAVA за професійний майстер-клас, що сприяє професійному зростанню здобувачів освіти!

Опублікований: 01-11-2024
Читайте також:
Цикл англомовних лекцій для здобувачів кафедри маркетингу

Прокачуємо англомовні навички: цього року викладачами кафедри маркетингу окремі лекційні теми освітніх компонент були представлені англійською мовою. Команда кафедри вирішила стартувати з дисциплін «Копірайтинг та мистецтво комунікації» і «Ритейл-сервіс» – основної та вибіркової компонент для здобувачів спеціальності 075 «Маркетинг», освітньо-профе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цикл англомовних лекцій для здобувачів кафедри маркетингу 21 квітня 2025

Продовжуються лекції від експертів SES для наших викладачів

Ніщо не може бути більш приємним і корисним для наших викладачів кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, ніж спілкування із досвідченим професіоналом та ще й однодумцем із багатьох актуальних питань пакувальної галузі, яким є Senior Expert Mr. Kai Wintjen. Активна дискусія відбулася 15 січня під час уже другої лекції фахівц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжуються лекції від експертів SES для наших викладачів 18 січня 2021

Міністерство освіти і науки відповідає на найпоширеніші запитання щодо вступу у заклади вищої  освіти у 2018 році

Міністерство освіти і науки розмістило на своєму сайті відповіді на найпоширеніші запитання щодо вступу на бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного та ветеринарного спрямувань).  Q&A поділені на 9 блоків: - Підготовка до вступу - Навчання за кошти держбюджету - Подання заяв - Конкурсний та прохідний бал - Творчі конкурси і заліки -...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міністерство освіти і науки відповідає на найпоширеніші запитання щодо вступу у заклади вищої освіти у 2018 році 22 червня 2018

Стартувало навчання на сертифікатних програмах кафедри експертизи харчових продуктів

У листопаді 2022 року викладачами кафедри експертизи харчових продуктів продовжена вже стала практика проведення сертифікатних освітніх професійних програм. Зокрема розпочалися заняття за традиційною, знаною поміж студентства та виробничників програмою «Впровадження систем управління безпечністю на підприємствах харчової промисловості». Програма о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувало навчання на сертифікатних програмах кафедри експертизи харчових продуктів 11 листопада 2022