На запрошення голови культурно-мистецького сектору студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка і студентки 4 курсу кафедри готельно-ресторанної справи Діани Милки до університету завітав топ-бариста.
Олександр Климчук – півфіналіст престижного чемпіонату «Ukrainian Nationals Cup Tasters’25», технолог та обсмажувальник компанії MY KAVA із семирічним досвідом у кавовій індустрії. MY KAVA – це мережа кав'ярень третьої хвилі й український виробник свіжообсмаженої кави.
Участь у майстер-класі з пізнавальним інтересом взяли здобувачі освіти третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у рамках вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» разом із лекторкою, доценткою Ольгою Пушкою.
Фахівець поділився зі слухачами тонкощами обсмажування кавових зерен, приготування кавових напоїв і мистецтвом капінгу – процесом дегустації кави. Здобувачі освіти отримали унікальну можливість відкрити нові горизонти у кавовій справі, навчитися, як правильно оцінювати смакові якості кавових зерен і проводити професійно капінг.
Освітні івенти із залученням фахівців-практиків поглиблюють теоретичні знання та формують нові практичні навички наших майбутніх фахівців з готельно-ресторанної справи.
Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний Олександру Климчуку і компанії MY KAVA за професійний майстер-клас, що сприяє професійному зростанню здобувачів освіти!