Н У Х Т

Майстер-клас з приготування кави та капінг на кафедрі готельно-ресторанної справи

01 листопада 2024

Майстер-клас з приготування кави та капінг на кафедрі готельно-ресторанної справи

На запрошення голови культурно-мистецького сектору студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка і студентки 4 курсу кафедри готельно-ресторанної справи Діани Милки до університету завітав топ-бариста.

Олександр Климчук – півфіналіст престижного чемпіонату «Ukrainian Nationals Cup Tasters’25», технолог та обсмажувальник компанії MY KAVA із семирічним досвідом у кавовій індустрії. MY KAVA – це мережа кав'ярень третьої хвилі й український виробник свіжообсмаженої кави.

Участь у майстер-класі з пізнавальним інтересом взяли здобувачі освіти третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у рамках вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» разом із лекторкою, доценткою Ольгою Пушкою.

Фахівець поділився зі слухачами тонкощами обсмажування кавових зерен, приготування кавових напоїв і мистецтвом капінгу – процесом дегустації кави. Здобувачі освіти отримали унікальну можливість відкрити нові горизонти у кавовій справі, навчитися, як правильно оцінювати смакові якості кавових зерен і проводити професійно капінг.

Освітні івенти із залученням фахівців-практиків поглиблюють теоретичні знання та формують нові практичні навички наших майбутніх фахівців з готельно-ресторанної справи.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний Олександру Климчуку і компанії MY KAVA за професійний майстер-клас, що сприяє професійному зростанню здобувачів освіти!

Опублікований: 01-11-2024
Читайте також:
Щирі вітання з успішним захистом дисертаційної роботи приймає асистент кафедри технології молока і молочних продуктів

У спеціалізованій вченій раді Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи «Удосконалення технологій молоковмісних продуктів шляхом використання харчових емульсій» асистента кафедри технології молока і молочних продуктів Ігоря Устименка, яка була виконана під керівництвом професора Галини Поліщук. Ігор Устименко представив результати наукових ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щирі вітання з успішним захистом дисертаційної роботи приймає асистент кафедри технології молока і молочних продуктів 19 червня 2019

Біостарти – шлях до великих відкриттів

На базі фармацевтичної компанії «Артеріум» відбулася презентація проєктів «Біостарти: шлях до великих відкриттів». Під час проведення Біотехнологічних студій НУХТ їх учасникам було надано унікальну можливість спробувати себе у ролі дослідників і наблизитися до світу біотехнологій. Протягом кількох днів школярі та здобувачі ліцеїв і коледжів працюва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біостарти – шлях до великих відкриттів 11 листопада 2024

Успішне випробовування Державним  комплексним кваліфікаційним іспитом

Протягом останніх днів січня в Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету складали державні  комплексні кваліфікаційні іспити студенти спеціальностей «Виробництво харчової продукції», «Зберігання, консервування та переробка молока» і «Зберігання, консервування та переробка м’яса». Державні кваліфікаційні комісії очолили завідувач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне випробовування Державним комплексним кваліфікаційним іспитом 30 січня 2018

Майстер-клас для старшокласників Технічного ліцею Дніпровського району м. Києва

Більше 10 років НУХТ співпрацює з Технічним ліцеєм Дніпровського району м. Києва. Нещодавно відбулася зустріч фахівців університету з учнями 9-10-х класів. Метою зустрічі було надання розгорнутої інформації щодо можливості навчання, умов вступу, переваг навчання та  індивідуальних програм доуніверситетської підготовки для абітурієнтів, бажаючих здо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для старшокласників Технічного ліцею Дніпровського району м. Києва 10 травня 2018