Н У Х Т

Вчені кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – члени наукової організації «Центр українсько-наукового європейського співробітництва»

08 листопада 2024

Вчені кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – члени наукової організації «Центр українсько-наукового європейського співробітництва»

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін, Андрій Мурзін, Марія Омельченко, Володимир Польовик, Наталія Стукальська протягом останніх років увійшли до складу наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва» (ЦУЄНС), що відкриває нові перспективи розвитку їх наукової діяльності та розширення міжнародних зв’язків.

ЦУЄНС була заснована у 2010 році в Одесі й на сьогодні має понад 135 партнерів з України та Європейського Союзу. Пріоритетними напрямами її діяльності є сприяння розвитку наукової спільноти України через підтримку вчених, які хочуть брати участь у міжнародних наукових конференціях, науково-педагогічних стажуваннях, що відбуваються на території країн Європейського Союзу. Окрім цього, центр організовує навчальні та інституційні візити для студентів, аспірантів і молодих науковців, надаючи їм можливість ознайомитися з останніми досягненнями європейських освітніх і наукових установ.

Як члени ЦУЄНС, викладачі кафедри мають унікальні можливості: обмін досвідом із колегами з ЄС, доступ до міжнародних проєктів і наукових заходів, а також участь у наукових дослідженнях спільно з європейськими науковцями. Вони також можуть долучитися до лобіювання важливих законодавчих ініціатив у сфері науки та вищої освіти в Україні, взяти участь в обговореннях і підготовці нормативно-правових актів у співпраці з Міністерством освіти і науки України.

Ця співпраця надає викладачам можливість робити вагомий внесок у розвиток науки і освіти, а також сприяє їх професійному зростанню, долученню до українсько-європейського наукового співробітництва.

Опублікований: 08-11-2024
Читайте також:
Майстер-клас від студентів і випускників

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся майстер-клас, який провели студент групи КТ-15 Олег Пригродський і випускник коледжу Ростислав Мельник для студентів груп кулінарного напряму. Вони демонстрували свої вміння, навички та здібності, отримані в процесі навчання в коледжі та під час роботи в закладах ресторанно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас від студентів і випускників 12 лютого 2018

English Speaking Club EcoEurope NUFT: прокачай свої навички розмовної англійської

З початком семестру в університеті відновив свою роботу англомовний розмовний клуб EcoEurope, що був започаткований у жовтні минулого року в рамках реалізації проєкту Жан Моне Кафедра програми Еразмус+ з ефективного екоменеджменту та екокомунікації у ЄС. Проєкт виборола команда викладачів кафедри екології та екоменеджменту та кафедри біотехнології ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

English Speaking Club EcoEurope NUFT: прокачай свої навички розмовної англійської 13 лютого 2024

У новому випуску журналу «Вища школа» опублікована стаття про підготовку у нашому університеті фахівців з аюрведи

Нарешті, після усіх карантинних затримок вийшов № 2 журналу «Вища школа». Одна з тем випуску – робота нашого університету, зокрема «Мистецтво аюрведи, як складова системи освіти в НУХТ». У березні 2020 року, тоді ще ректор університету, професор Анатолій Українець написав цю статтю для журналу. У ній він розкрив особливості системи аюрведи та її ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У новому випуску журналу «Вища школа» опублікована стаття про підготовку у нашому університеті фахівців з аюрведи 10 липня 2020

Університет розпочав акредитувати освітні програми за третім рівнем вищої освіти

12-14 січня 2022 року в університеті працювали експерти Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, які здійснювали акредитаційну експертизу освітньої програми «Машини та апарати харчових, мікробіологічних і фармацевтичних виробництв» за третім рівнем вищої освіти (доктор філософії) за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет розпочав акредитувати освітні програми за третім рівнем вищої освіти 14 січня 2022