Н У Х Т

Вчені кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – члени наукової організації «Центр українсько-наукового європейського співробітництва»

08 листопада 2024

Вчені кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – члени наукової організації «Центр українсько-наукового європейського співробітництва»

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін, Андрій Мурзін, Марія Омельченко, Володимир Польовик, Наталія Стукальська протягом останніх років увійшли до складу наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва» (ЦУЄНС), що відкриває нові перспективи розвитку їх наукової діяльності та розширення міжнародних зв’язків.

ЦУЄНС була заснована у 2010 році в Одесі й на сьогодні має понад 135 партнерів з України та Європейського Союзу. Пріоритетними напрямами її діяльності є сприяння розвитку наукової спільноти України через підтримку вчених, які хочуть брати участь у міжнародних наукових конференціях, науково-педагогічних стажуваннях, що відбуваються на території країн Європейського Союзу. Окрім цього, центр організовує навчальні та інституційні візити для студентів, аспірантів і молодих науковців, надаючи їм можливість ознайомитися з останніми досягненнями європейських освітніх і наукових установ.

Як члени ЦУЄНС, викладачі кафедри мають унікальні можливості: обмін досвідом із колегами з ЄС, доступ до міжнародних проєктів і наукових заходів, а також участь у наукових дослідженнях спільно з європейськими науковцями. Вони також можуть долучитися до лобіювання важливих законодавчих ініціатив у сфері науки та вищої освіти в Україні, взяти участь в обговореннях і підготовці нормативно-правових актів у співпраці з Міністерством освіти і науки України.

Ця співпраця надає викладачам можливість робити вагомий внесок у розвиток науки і освіти, а також сприяє їх професійному зростанню, долученню до українсько-європейського наукового співробітництва.

Опублікований: 08-11-2024
Читайте також:
Відпочинок без Інтернету й заручини на Дні факультету автоматизації і комп’ютерних систем

29 листопада актова зала університету наповнилася студентами, викладачами й співробітниками університету, що завітали на традиційний День факультету автоматизації і комп’ютерних систем. Факультет, який найбільше і найтісніше з усіх у нашому університеті пов’язаний з віртуальним світом, задався питанням, а чи можна гарно й повноцінно відпочити без ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відпочинок без Інтернету й заручини на Дні факультету автоматизації і комп’ютерних систем 30 листопада 2018

Профорієнтація у першій Альма матер від студентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів значна увага приділяється майбутнім вступникам, як тим, що навчаються у коледжах нашого університету, так і випускникам коледжів і технікумів за спорідненим напрямом підготовки. До профорієнтаційної роботи зі студентами таких навчальних закладів традиційно залучаються їх випускники, а нині – студенти ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація у першій Альма матер від студентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 15 жовтня 2019

Про роль мікроорганізмів здобувачам-екологам на відкритій лекції завідувача кафедри біотехнології і мікробіології

Нещодавно відбулася відкрита лекція завідувача кафедри біотехнології і мікробіології Віктора Стабнікова, яку відвідав практично увесь викладацький колектив кафедри. Заняття на тему «Роль мікроорганізмів у кругообігу речовин у природі» було проведене для здобувачів спеціальності101 «Екологія», освітньо-професійної програми «Екологія, охорона навколи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про роль мікроорганізмів здобувачам-екологам на відкритій лекції завідувача кафедри біотехнології і мікробіології 30 листопада 2021

Там, де починається безпека – дезінфекція у харчовій, фармацевтичній та біотехнологічній галузях

З’ясуванню багатьох питань, пов’язаних із забезпеченням санітарії на підприємствах харчової, фармацевтичної та біотехнологічної галузей, була присвячена лекція, яку в межах педагогічної практики прочитав здобувач освітньо-наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» Олександр Ямковий. Лекцію прослухали треть...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Там, де починається безпека – дезінфекція у харчовій, фармацевтичній та біотехнологічній галузях 10 квітня 2025