Н У Х Т

Відбулося третє засідання хімічного лекторію кафедри харчової хімії для вступників

02 грудня 2019

Відбулося третє засідання хімічного лекторію кафедри харчової хімії для вступників

Чергове засідання хімічного лекторію співпало із загальноуніверситетським Днем відкритих дверей Open NUFT 30 листопада. Юні поціновувачі хімічної науки на власні очі побачили справжній студентський «двіж», познайомилися з майбутніми колегами та мали змогу поспілкуватися із керівництвом нашого університету, запитати членів приймальної комісії про актуальні зміни у правилах вступу.

Вступників привітала заступник директора з навчальної роботи Навчально-наукового інституту харчових технологій Анастасія Пухляк. Після невеликої мандрівки корпусами НУХТ, слухачі лекторію поринули у навчальний процес. Лекцію про перебіг хімічних реакцій прочитав доцент кафедри харчової хімії Олег Кроніковський. Після напруженої праці відвідувачі покуштували смаколики із чаєм. Але, як казав класик: «Теорія без практики – ніщо!», тому школярі для проведення лабораторної роботи розділилися на підгрупи (як справжні студенти!).

Перед проведенням дослідів до лабораторії завітали доценти кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга й Анастасія Чорна, які розповіли про спеціальності кафедри та перспективи отримання кваліфікації експерта.

Далі розпочалася найцікавіша частина заходу. Під керівництвом завідувача кафедри Світлани Бондаренко, доцентів Олександра Макаренка і Світлани Ковальової, старших викладачів Христини Чебаненко і Тетяни Петренко слухачі експериментально підтверджували набуті теоретичні знання. Викладачі вдячні лаборантам на чолі із завідувачем лабораторії Валерією Петровською, які забезпечили якісне і цікаве проведення заходу.

Час промайнув непомітно, майбутні вступники у захваті обіцяли підготуватися і відвідати наступний хімічний лекторій. Колектив кафедри харчової хімії також із нетерпінням чекає на наступну зустріч! Приходьте і запрошуйте друзів. Буде цікаво!

Опублікований: 02-12-2019
Читайте також:
Кафедра експертизи харчових продуктів в гостях у столичної школи «Надія»

Спеціальна загальноосвітня школа «Надія» була заснована 2 жовтня 1992 року для дітей із важкими соматичними та психофізичними вадами. Тут навчаються дітки з комплексними патологіями. Головна мета школи – реалізація права громадян із вадами фізичного та розумового розвитку на освіту, формування та розвиток соціально зрілої, творчої особистості, забе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів в гостях у столичної школи «Надія» 12 червня 2025

В університеті відкрито ХІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

2 листопада на кафедрі гуманітарних дисциплін відбулося урочисте відкриття XII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Метою конкурсу є вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, стимулювання студентської молоді до вивчення української мови. Зважаючи на карантинні обмеження, в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відкрито ХІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка 03 листопада 2021

Студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відвідують Міжнародний форум IFFIP 2019

Студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції отримали змогу відвідати Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2019. 10 квітня захід відвідали студенти групи ХЧ-1-3 разом зі старшим викладачем Людмилою Дейниченко, 11 квітня на форум завітали студенти груп ХЧ 2-1 та ХЧ 2-2 із  доцентами кафедри Ольгою Коваль та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відвідують Міжнародний форум IFFIP 2019 15 квітня 2019

Про законодавчі вимоги в сфері безпечності харчових продуктів здобувачам освітніх ступенів «Магістр» і «Доктор філософії» розповіла стейкхолдер

На запрошення завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимира Ковбаси керівниця відділу зовнішнього аудиту департаменту якості ТОВ «Сільпо-Фуд» Наталія Олексієнко прочитала лекцію «Законодавчі вимоги в сфері безпечності харчових продуктів. Програма НАССР» для магістрантів, що навчаються за спеціальностями «Технологі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про законодавчі вимоги в сфері безпечності харчових продуктів здобувачам освітніх ступенів «Магістр» і «Доктор філософії» розповіла стейкхолдер 13 жовтня 2020