Н У Х Т

Перспективна співпраця викладачів університету з Департаментом економіки та цифровізації Київської облдержадміністрації

06 жовтня 2021

Перспективна співпраця викладачів університету з Департаментом економіки та цифровізації Київської облдержадміністрації

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів продовжують співпрацю з представниками бізнесу харчової індустрії, науковцями та представниками громадських організацій і територіальних громад Київської області з метою розбудови стратегічного напряму смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво інноваційних харчових продуктів зі вдосконаленими споживними якостями (функціональна їжа)».

5 жовтня доцентка Наталія Стеценко брала участь у онлайн-тренінгу з підготовки проєктних заявок для участі у міжнародних конкурсах і грантових програмах, який був організований Департаментом економіки та цифровізації Київської облдержадміністрації. На тренінгу було опрацьоване широке коло питань, зокрема щодо участі у Програмі Європейського Союзу «Горизонт Європа», у актуальних конкурсах кластеру «Продовольство, біоекономіка, природні ресурси, сільське господарство та навколишнє середовище», відбулося ознайомлення з порталом ЄС Funding&Tenders. Учасники поділилися досвідом реалізації проєкту «Горизонт-2020» та участі у каскадному фінансуванні.

Отримані знання будуть реалізовані при підготовці проєктних заявок для участі у міжнародних конкурсах і грантових програмах та для впровадження у виробництво наукових розробок викладачів кафедри технології оздоровчих продуктів по створенню інноваційних харчових продуктів оздоровчого та функціонального призначення. 

Опублікований: 06-10-2021
Читайте також:
Мовний патруль

15 травня 2023 року у Полтавському фаховому коледжі НУХТ відбулося тематичне інтерактивне заняття «Мовний патруль», яке провели викладачка української мови і літератури Вікторія Жаголкіна та викладачка англійської мови Анна Чуб. Участь у заході, що відбувся в межах тижня циклової комісії загальноосвітніх, гуманітарних та соціально-економічних дисц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мовний патруль 16 травня 2023

Популяризація освітніх програм НУХТ під час святкових заходів на Співочому полі

З 27 по 29 червня на Співочому полі відбувся яскравий мультижанровий камерний фестиваль «Співоче поле. Серце Азову», присвячений Дню Конституції України. Захід об’єднав митців, аматорські колективи та патріотично налаштовану молодь задля спільного вшанування культурної спадщини, стійкості та незламності українського народу. 28 червня, у день свята...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Популяризація освітніх програм НУХТ під час святкових заходів на Співочому полі 30 червня 2025

Модель синхронізації навчальних дисциплін упроваджено на кафедрі готельно-ресторанної справи

Логічний взаємозв’язок навчальних дисциплін – важлива складова дієвості освітнього процесу здобувачів освітнього ступеня «магістр». Тож, викладачі кафедри готельно-ресторанної справи успішно впроваджують модель синхронізації навчальних дисциплін, яка сприяє комплексному набуттю компетентностей. Вони постійно працюють над удосконаленням синхронізаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Модель синхронізації навчальних дисциплін упроваджено на кафедрі готельно-ресторанної справи 28 жовтня 2025

Ще дві докторки філософії з’явилися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

29 грудня 2021 року відбулися захисти аспіранток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Роботу разових спеціалізованих вчених рад ДФ 26.058.013 і ДФ 26.058.014 очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса. На засіданні разової спеціалізованої ради ДФ 26.058.014 аспірантка Людмил...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще дві докторки філософії з’явилися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 30 грудня 2021