Н У Х Т

Перспективна співпраця викладачів університету з Департаментом економіки та цифровізації Київської облдержадміністрації

06 жовтня 2021

Перспективна співпраця викладачів університету з Департаментом економіки та цифровізації Київської облдержадміністрації

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів продовжують співпрацю з представниками бізнесу харчової індустрії, науковцями та представниками громадських організацій і територіальних громад Київської області з метою розбудови стратегічного напряму смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво інноваційних харчових продуктів зі вдосконаленими споживними якостями (функціональна їжа)».

5 жовтня доцентка Наталія Стеценко брала участь у онлайн-тренінгу з підготовки проєктних заявок для участі у міжнародних конкурсах і грантових програмах, який був організований Департаментом економіки та цифровізації Київської облдержадміністрації. На тренінгу було опрацьоване широке коло питань, зокрема щодо участі у Програмі Європейського Союзу «Горизонт Європа», у актуальних конкурсах кластеру «Продовольство, біоекономіка, природні ресурси, сільське господарство та навколишнє середовище», відбулося ознайомлення з порталом ЄС Funding&Tenders. Учасники поділилися досвідом реалізації проєкту «Горизонт-2020» та участі у каскадному фінансуванні.

Отримані знання будуть реалізовані при підготовці проєктних заявок для участі у міжнародних конкурсах і грантових програмах та для впровадження у виробництво наукових розробок викладачів кафедри технології оздоровчих продуктів по створенню інноваційних харчових продуктів оздоровчого та функціонального призначення. 

Опублікований: 06-10-2021
Читайте також:
На науковій конференції у Великобританії апробовували результати своїх досліджень викладачі кафедри фізики

Карантин ніяким чином не заважає поповнювати скарбничку кафедри фізики новими науковими здобутками та якісними результатами. Проведені теоретичні та експериментальні дослідження дали змогу апробовувати їх на наукових конференціях світу. Зокрема, завідувачка кафедри Світлана Літвинчук і доцент Галина Шатковська взяли участь у IХ Міжнародній науково...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На науковій конференції у Великобританії апробовували результати своїх досліджень викладачі кафедри фізики 08 травня 2020

Юна науковиця, підопічна кафедри біотехнології і мікробіології – стипендіатка Президента України

Учениця 11 класу ліцею «Наукова зміна» м. Києва Марія Джелмач стала лауреаткою стипендії Президента України, призначеної переможцям ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2022 році. Дослідження, що принесло їй перемогу, присвячене вивченню впливу використання навушників на с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Юна науковиця, підопічна кафедри біотехнології і мікробіології – стипендіатка Президента України 12 січня 2023

На гостину до Смілянськго коледжу харчових технологій НУХТ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся черговий День відкритих дверей, на який з’їхалися школярі Сміли, Смілянського та Черкаського районів. «Відігрівали» гостей кавою та смаколиками, також була запропонована насичена програма зустрічі. Директор коледжу Олександр Хоменко розповів про перспективи та плани розвитку навчального закл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На гостину до Смілянськго коледжу харчових технологій НУХТ 10 грудня 2018

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ відвідали сумські гімназисти

Проблема вибору професії завжди була актуальною і тим більше, залишається такою в сучасних умовах. Яку професію обрати – одне з головних завдань у житті кожної людини. 27 березня 2018 року до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітали учні 9-го класу Сумської  гімназії №1. Голови циклових комісій Ірина Лоза та Людмила Торяник детально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ відвідали сумські гімназисти 27 березня 2018