Н У Х Т

Викладачі НУХТ взяли участь у щорічній конференції для викладачів англійської мови вишів і мовних шкіл

06 лютого 2017

Викладачі НУХТ взяли участь у щорічній конференції для викладачів англійської мови вишів і мовних шкіл

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Кохан, Лариса Яненко, Неля Михайлова, Ольга Ковальчук, Олеся Старкова взяли участь у щорічній конференції для викладачів англійської мови вищих навчальних закладів і мовних шкіл від видавництва «Macmillan Education».

Спеціально для викладачів України була запрошена провідний бізнес-тренер видавництва «Macmillan  Education» Лора Хадсон, яка проводить бізнес-тренінги в країнах Західної Європи. Лора Хадсон працює в «Macmillan  Education» регіональним менеджером для Німеччини, Австрії та Швейцарії. До приходу в «Macmillan  Education» у 2004 році, Лора була викладачем ділової англійської мови, а також протягом семи років викладала в освітніх центрах для дорослих у Німеччині, Австрії, Данії та Великобританії.

Перша частина конференції була присвячена тому, як розвивати професійні навички у студентів, які вивчають бізнес-англійську мову. Мова йшла про такі навички, як підготовка презентацій англійською мовою, проведення ділових нарад чи просте спілкування з бізнес-партнерами та встановлення нових ділових зв'язків.

Під час другої частини конференції, Лора Хадсон пояснила, спираючись на свій значний досвід викладання англійської мови, яким чином можна зорганізувати процес навчання, щоб виділити достатньо часу на комунікативні вправи зі студентами.

Після конференції учасники мали час, щоб задати доповідачу питання, подискутувати та й просто поспілкуватися із колегами.

Оскільки конференція була організована видавництвом «Macmillan Education», то викладачі також ознайомилися з новими виданнями підручників, зокрема «In Company», «Straightforward» та поспілкувалися з методистами цього всесвітньовідомого видавництва.

Опублікований: 06-02-2017
Читайте також:
Підведені підсумки роботи Екзаменаційної комісії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів завершила роботу Екзаменаційна комісія з розгляду кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання, що навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія», яка працювала з 17 по 23 червня. 27 червня ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки роботи Екзаменаційної комісії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 29 червня 2022

Новий гастрономічний досвід для гостей Дня відкритих дверей від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

30 листопада у рамках Дня відкритих дверей відбувся майстер-клас для вступників «Французькі макаронс – секрети технології» від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Ексклюзивний майстер-клас провела кондитер ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» 5-зіркового готелю міжнародної мережі «Hilton Kyiv» і випускниця...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий гастрономічний досвід для гостей Дня відкритих дверей від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv» 03 грудня 2019

Розпочалася основна сесія ЗНО для вступників до магістратури

10 серпня розпочалася основна сесія ЗНО для вступників до магістратури, яка триватиме до 17 серпня й пройде в Україні та 13 країнах Європи. У 2022 році майбутнім магістрантам Навчально-наукового інституту економіки і управління нашого університету при вступі на спеціальності «Економіка», «Журналістика», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалася основна сесія ЗНО для вступників до магістратури 11 серпня 2022

Фахівці НУХТ вивчають досвід зарубіжних колег

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько взяла участь у вебінарі «Рожеве вино», організованому Торгово-промисловою палатою України, Посольством Франції в Україні, Шато Чизай Академією разом із Вищою національною школою агрономії Бордо. Вебінар був присвячений особливостям технології рожевих тихих вин для отри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці НУХТ вивчають досвід зарубіжних колег 29 квітня 2021