Н У Х Т

НУХТ – у ТОП-10 кращих технічних і ТОП-25 кращих економічних вишів за оцінкою роботодавців

10 серпня 2018

НУХТ – у ТОП-10 кращих технічних і ТОП-25 кращих економічних вишів за оцінкою роботодавців

Працедавці України визнали НУХТ одним із найкращих університетів України з підготовки фахівців за технічними та економічними спеціальностями.

Журнал «Гроші» дослідив шанси випускника зайняти вакансію в престижній компанії й склав рейтинг вищих навчальних закладів України за результатами опитування роботодавців.  Журнал готує і публікує «зарплатні» рейтинги з 2007 року, таким чином, цьогорічний рейтинг – вже 11-й. Експерти, яких опитували журналісти, – представники авторитетних українських і міжнародних компаній-роботодавців й HR-агенцій. В опитуванні брали участь провідні компанії з різних сфер – фінанси, IT, юриспруденція, енергетика тощо, – працевлаштування у яких – відмінний початок кар'єри для вчорашнього студента.

Автори рейтингу наголошують, що він не є повноцінним дослідженням якості освіти в навчальних закладах України, а відображає думку ряду роботодавців про той чи інший ВНЗ.

Кожний університет роботодавці могли оцінити балами: від «0» – «найімовірніше, не візьму на роботу» до «10» – «візьму на роботу випускника на зарплату вищу за середньоринкову для цієї категорії спеціалістів». Рейтинг складений у шести категоріях (спеціальностях) – гуманітарній, технічній, юридичній, економічній, будівельній та аграрній.

Наш університет представлений у двох категоріях: рейтинг ВНЗ за технічними спеціальностями – 10-е місце і рейтинг ВНЗ за економічними спеціальностями – 25-е місце, оскільки у НУХТ немає будівельних, юридичних, аграрних і гуманітарних спеціальностей. Приємно, що хоч серед учасників опитування немає харчових підприємств, наш університет високо цінується роботодавцями.

Вітаємо наш колектив, який вкотре потвердив високий рівень навчання і викладання в нашому виші, а також свій авторитет і конкурентоспроможність на ринку праці.

Опублікований: 10-08-2018
Читайте також:
Свій науковий досвід збагачують викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

18 квітня старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко стала учасником грандіозної події для вчителів і викладачів англійської мови – «TEACHERtalks conference» у Києві, яка була організована та проведена видавництвом «National Geographic Learning» і компанією «Лінгвіст». У програмі конференції відбулис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свій науковий досвід збагачують викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 20 квітня 2019

Великодня ініціатива студентської ради університету

Студентська рада університету разом із головою благодійного сектору студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Іриною Сич уже вдруге відвідала Обласний клінічний госпіталь ветеранів війни та лікарню в місті Черкаси. Першого разу наша студентська рада відкрила великий збір на гуманітарну допо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Великодня ініціатива студентської ради університету 09 травня 2024

Фінішна пряма магістрантів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

5 лютого 2021 року на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся попередній захист магістерських робіт здобувачів кафедри, що готуються до офіційного захисту. Комісія працювала у складі завідувача кафедри, професора Василя Пасічного, професорки Ірини Шевченко та доцентів Оксани Топчій, Ігоря Страшинського, Ольги Чернюшок, Олександри Гащ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішна пряма магістрантів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 08 лютого 2021

Можливість імплементації результатів міжнародного стажування в освітній процес обговорили на кафедрі готельно-ресторанної справи

6 квітня 2023 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося проміжне звітування асистентки Світлани Ковальчук, яка проходить стажування в Токійському університеті за програмою екстреної допомоги для науковців і студентів, що знаходяться в групі ризику після вторгнення російської федерації на територію України. Світлана Ковальчук розповіла пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливість імплементації результатів міжнародного стажування в освітній процес обговорили на кафедрі готельно-ресторанної справи 10 квітня 2023