Н У Х Т

НУХТ – у ТОП-10 кращих технічних і ТОП-25 кращих економічних вишів за оцінкою роботодавців

10 серпня 2018

НУХТ – у ТОП-10 кращих технічних і ТОП-25 кращих економічних вишів за оцінкою роботодавців

Працедавці України визнали НУХТ одним із найкращих університетів України з підготовки фахівців за технічними та економічними спеціальностями.

Журнал «Гроші» дослідив шанси випускника зайняти вакансію в престижній компанії й склав рейтинг вищих навчальних закладів України за результатами опитування роботодавців.  Журнал готує і публікує «зарплатні» рейтинги з 2007 року, таким чином, цьогорічний рейтинг – вже 11-й. Експерти, яких опитували журналісти, – представники авторитетних українських і міжнародних компаній-роботодавців й HR-агенцій. В опитуванні брали участь провідні компанії з різних сфер – фінанси, IT, юриспруденція, енергетика тощо, – працевлаштування у яких – відмінний початок кар'єри для вчорашнього студента.

Автори рейтингу наголошують, що він не є повноцінним дослідженням якості освіти в навчальних закладах України, а відображає думку ряду роботодавців про той чи інший ВНЗ.

Кожний університет роботодавці могли оцінити балами: від «0» – «найімовірніше, не візьму на роботу» до «10» – «візьму на роботу випускника на зарплату вищу за середньоринкову для цієї категорії спеціалістів». Рейтинг складений у шести категоріях (спеціальностях) – гуманітарній, технічній, юридичній, економічній, будівельній та аграрній.

Наш університет представлений у двох категоріях: рейтинг ВНЗ за технічними спеціальностями – 10-е місце і рейтинг ВНЗ за економічними спеціальностями – 25-е місце, оскільки у НУХТ немає будівельних, юридичних, аграрних і гуманітарних спеціальностей. Приємно, що хоч серед учасників опитування немає харчових підприємств, наш університет високо цінується роботодавцями.

Вітаємо наш колектив, який вкотре потвердив високий рівень навчання і викладання в нашому виші, а також свій авторитет і конкурентоспроможність на ринку праці.

Опублікований: 10-08-2018
Читайте також:
Світла пам’ять, колезі...

Із глибоким сумом повідомляємо, що 13 лютого 2024 року пішла з життя доцентка кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки, к.т.н. Олена Михайлівна М’якшило. Олена Михайлівна народилася у 1951 році. У 1974 році закінчила Київський політехнічний інститут, факультет АЕПБ за спеціальністю «Обчислювальна техніка». Працювала в Ки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Світла пам’ять, колезі... 14 лютого 2024

Нестандартно розпочав зустріч зі слухачами підготовчих курсів доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Зустріч зі слухачами підготовчих курсів нашого університету провів доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій Валерій Махинько. Розпочалася вона досить нестандартно: із запитання, чи вже спланували майбутні абітурієнти, чим вони будуть займатися після закінчення... університе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нестандартно розпочав зустріч зі слухачами підготовчих курсів доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 жовтня 2018

Workshop по-Івано-Франківськи

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся workshop «Освіта на шляху демократичних перетворень», який організував методичний кабінет для педагогічних працівників. До проведення workshop були запрошені працівники Інституту післядипломної освіти Ольга Нижник і Світлана Клімковська. Оскільки навчання демократії в закла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Workshop по-Івано-Франківськи 15 січня 2018

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти магістрантів за освітньою програмою «Технології в ресторанному господарстві»

З 10 по 14 лютого 2020 року відбулися захисти кваліфікаційних дипломних робіт і проектів здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. На початку захистів, здобувачів із цією знаменною подією привітала завідувачка кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти магістрантів за освітньою програмою «Технології в ресторанному господарстві» 17 лютого 2020