Н У Х Т

День Подяки від кафедри іноземних мов професійного спрямування

22 листопада 2018

День Подяки від кафедри іноземних мов професійного спрямування

Яке свято американці люблять не менше Різдва?  Напевно, кожний із нас бачив у американських фільмах і серіалах, як уся родина збирається за святковим столом, основною стравою якого є індичка, промовляє молитву зі словами подяки за все хороше, отримане протягом року. Звичайно ж, це День Подяки, який святкується 22 листопада.

Тому в межах вивчення традицій і звичаїв Сполучених Штатів та інших англомовних країн старші викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Лариса Яненко і Людмила Юрчук організували й провели захід до цього національного свята – «Thanksgiving Day» з групами студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ГС 1-4, ГС 1-5, ТУ 2-11.

Студенти Аліна Рябко, Інна Тремасова, Марина Дячишина, Олександра Родіна, Анастасія Соловей, Каріна Тарасенко, Настя Торохтій, Злата Тудуй, Поліна Матюша, Ганна Козацька, Аліна Надводнюк та інші підготували цікаві відеопрезентації про історію свята, традиції святкування, традиційні страви та напої, що готують і подають цього дня. Завершилося  свято чаюванням із гарбузовим пирогом, який є одним із символів Дня Подяки.

Опублікований: 22-11-2018
Читайте також:
Студентки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – серед переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю «Харчові технології»

На базі Харківського державного університету харчування та торгівлі відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 «Харчові технології», де наш університет представили студенти І курсу освітнього ступеню «Магістр» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Леся Волинська та Анна Богомол. До журі олімпіади...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – серед переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю «Харчові технології» 20 квітня 2018

З інноваційними технологіями ознайомив здобувачів ступеня PhD гостьовий лектор

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція з вибіркової дисципліни «Теоретичні основи структуроутворення і термооброблення кондитерських виробів» для здобувачів освітнього ступеня «доктор філософії» освітньо-наукової програми «Харчові технології». Для читання лекції на тему «Інноваційні технології крохм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційними технологіями ознайомив здобувачів ступеня PhD гостьовий лектор 15 квітня 2024

День знань по НУХТівськи: відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти

Новий навчальний рік в нашому університеті розпочався з традиційної урочистої посвяти першокурсників у студенти НУХТ, яка відбулася 1 вересня в актовій залі університету. Церемонію відкрив Гімн України, виконаний здобувачкою освіти Навчально-наукового інституту економіки і управління Ольгою Ластовецькою. Ведучі свята – здобувачка освіти факультет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День знань по НУХТівськи: відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти 01 вересня 2023

Магістрант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства представила результати своїх досліджень у Чехії

Магістрант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Людмила Поліщук взяла участь у міжнародній конференції, присвяченій технічним наукам та інноваціям у харчовій промисловості, що відбулася у м. Брно (Чехія). При розробленні інноваційних проектів у галузі пивоваріння студентка велику увагу приділила питанням збереження цінних компонен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства представила результати своїх досліджень у Чехії 12 липня 2018