Н У Х Т

Залишається доба до закінчення прийому е-заяв від вступників на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»

21 серпня 2020

Залишається доба до закінчення прийому е-заяв від вступників на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»

Завтра о 18:00 завершується прийом електронних заяв вступників для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» на базі 11 класів.

Уже на наступний день, 23 серпня, усім вступникам необхідно буде перевірити статус своїх заяв у персональному кабінеті.

У конкурсному відборі братимуть участь тільки ті заяви, статус яких:
- «Допущено до конкурсу» – для заяв, що подані на бюджет;
- «Допущено до конкурсу (навчання за кошти фізичних і юридичних осіб)» – для заяв виключно на контракт.

Якщо до кінця 23 серпня певна заява вступника не матиме такого статусу, то йому треба терміново звернутися до нашої приймальної комісії.

27 серпня вступники дізнаються, чи отримали рекомендацію на навчання на місця державного або регіонального замовлення. Навпроти тієї заяви, за якою буде рекомендація на бюджет, статус зміниться на «Рекомендовано до зарахування».

Важливо, що вступник може отримати лише одну рекомендацію на бюджет. Ті, хто відмовляться від рекомендації або не виконають вимоги до зарахування (не подадуть до приймальної комісії оригінали документів до 18:00 31 серпня), не отримають бюджетне місце у 2020 році

У тих вступників, які не отримають жодної рекомендації на бюджет 27 серпня, статус навпроти всіх заяв залишиться «Допущено до конкурсу». Усі ці заяви автоматично візьмуть участь у конкурсі на контракт.

У разі отримання рекомендації на контракт напроти таких заяв статус зміниться на: «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти фізичних і юридичних осіб)». Цей статус може з’явитися напроти кількох заяв – тоді вступник має можливість самостійно визначити, яку саме пропозицію обрати.

Строки прийому оригіналів документів на контракт у нашому виші – не пізніше 9  вересня.

Зауважимо, що станом на 20 серпня до нашого університету подано понад 6500 е-заяв, середній конкурс по НУХТ на одне бюджетне місце – 5,39.

 

Опублікований: 21-08-2020
Читайте також:
Захисти кваліфікаційних робіт магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока»

16 та 17 лютого відбулися успішні захисти дипломних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Екзаменаційну комісію очолила докторка технічних наук, заступниця директора з наукової роботи Інституту продовольчих ресурсів НААН І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти кваліфікаційних робіт магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» 18 лютого 2021

У круглому столі щодо Національної рамки кваліфікацій взяли участь наші викладачі

Фахівці університету взяли участь у круглому столі «Національна рамка кваліфікацій. Зв'язок освіти з ринком праці», організованому Національним агентством кваліфікацій. Тема обговорення – надзвичайно актуальна. На відміну від світових аналогів, наша рамка кваліфікацій складна і не відповідає сучасним реаліям ринку праці. А це створює величезні про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У круглому столі щодо Національної рамки кваліфікацій взяли участь наші викладачі 28 січня 2020

Обмін досвідом на передових підприємствах Рівненщини

Колектив кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ на чолі із завідувачем кафедри Анатолієм Куцом відвідав передові підприємства харчової промисловості – приватну міні-пивоварню «Волинський Бровар» і Державне підприємство «Зірненський спиртовий завод».  Спочатку викладачі відвідал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обмін досвідом на передових підприємствах Рівненщини 25 листопада 2019

Цього року система е-вступу працювала без збоїв

Під час вступної кампанії 2018 року система реєстрації електронних кабінетів працювала без збоїв, тож і вступники, і приймальні комісії могли комфортно в ній працювати. На цьому наголосила міністр освіти Лілія Гриневич під час прес-конференції, присвяченій підсумкам вступної кампанії. «Я хочу зауважити, що, мабуть, найбільш приємною новацією вступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цього року система е-вступу працювала без збоїв 10 серпня 2018