Н У Х Т

Залишається доба до закінчення прийому е-заяв від вступників на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»

21 серпня 2020

Залишається доба до закінчення прийому е-заяв від вступників на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»

Завтра о 18:00 завершується прийом електронних заяв вступників для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» на базі 11 класів.

Уже на наступний день, 23 серпня, усім вступникам необхідно буде перевірити статус своїх заяв у персональному кабінеті.

У конкурсному відборі братимуть участь тільки ті заяви, статус яких:
- «Допущено до конкурсу» – для заяв, що подані на бюджет;
- «Допущено до конкурсу (навчання за кошти фізичних і юридичних осіб)» – для заяв виключно на контракт.

Якщо до кінця 23 серпня певна заява вступника не матиме такого статусу, то йому треба терміново звернутися до нашої приймальної комісії.

27 серпня вступники дізнаються, чи отримали рекомендацію на навчання на місця державного або регіонального замовлення. Навпроти тієї заяви, за якою буде рекомендація на бюджет, статус зміниться на «Рекомендовано до зарахування».

Важливо, що вступник може отримати лише одну рекомендацію на бюджет. Ті, хто відмовляться від рекомендації або не виконають вимоги до зарахування (не подадуть до приймальної комісії оригінали документів до 18:00 31 серпня), не отримають бюджетне місце у 2020 році

У тих вступників, які не отримають жодної рекомендації на бюджет 27 серпня, статус навпроти всіх заяв залишиться «Допущено до конкурсу». Усі ці заяви автоматично візьмуть участь у конкурсі на контракт.

У разі отримання рекомендації на контракт напроти таких заяв статус зміниться на: «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти фізичних і юридичних осіб)». Цей статус може з’явитися напроти кількох заяв – тоді вступник має можливість самостійно визначити, яку саме пропозицію обрати.

Строки прийому оригіналів документів на контракт у нашому виші – не пізніше 9  вересня.

Зауважимо, що станом на 20 серпня до нашого університету подано понад 6500 е-заяв, середній конкурс по НУХТ на одне бюджетне місце – 5,39.

 

Опублікований: 21-08-2020
Читайте також:
Планування проєктів у часі опановували магістранти на відкритій лекції доцентки кафедри економіки праці та менеджменту

27 березня 2023 р. на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулася відкрита лекція доцентки Ірини Тюхи з навчальної дисципліни «Управління проєктами» для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» магістерського рівня, що була присвячена актуальним питанням планування проєктів у часі. Здобувачі були ознайомлені з основними...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Планування проєктів у часі опановували магістранти на відкритій лекції доцентки кафедри економіки праці та менеджменту 29 березня 2023

Викладачки кафедри експертизи харчових продуктів випустили новий навчальний посібник

У видавництві «Олді+» вийшов друком навчальний посібник «Технічне регулювання в Україні, на міжнародному рівні та в Європейському Союзі». Його авторський колектив – викладачки кафедри експертизи харчових продуктів нашого університету – професорка Галина Гуменюк і доцентки Вікторія Кійко та Марія Янчик. У навчальному посібнику висвітлені основні по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки кафедри експертизи харчових продуктів випустили новий навчальний посібник 22 грудня 2021

Світовий лідер з енергоменеджменту та автоматизації, компанія Schneider Electric оновила обладнання у навчальній лабораторії університету

На кафедрі інтегрованих автоматизованих систем управління відбулося урочисте відкриття оновленої лабораторії Schneider Electric, участь у якому взяли генеральний директор «Шнейдер Електрик Україна» Михайло Бубнов разом із аташе з питань наукового та університетського співробітництва посольства Франції в Україні Сільвеном Ріголле і керівником департ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Світовий лідер з енергоменеджменту та автоматизації, компанія Schneider Electric оновила обладнання у навчальній лабораторії університету 22 жовтня 2018

У двох номінаціях Всеармійського конкурсу «Кращий винахід року» переміг студент Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

Студент Навчально-наукового інституту харчових технологій Роман Нищун, який навчається на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства, а також є студентом кафедри військової підготовки НУБіП у складі групи винахідників КВП НУБіП України виборов перемогу на Всеармійському конкурсі «Кращий винахід року», посівши 1 місце в номінації «Стріле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У двох номінаціях Всеармійського конкурсу «Кращий винахід року» переміг студент Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 07 грудня 2018