Н У Х Т

Відбувся захист професійної та переддипломної практик здобувачів освітньої програми «Технології зберігання і переробки зерна»

22 жовтня 2021

Відбувся захист професійної та переддипломної практик здобувачів освітньої програми «Технології зберігання і переробки зерна»

Підсумковою ланкою підготовки фахівців є практична підготовка. Метою професійної та переддипломної практик є поглиблення знань, одержаних здобувачами під час вивчення спеціальних дисциплін, ознайомлення з технологією виробництва і основним та допоміжним обладнанням, вивчення виробничої та господарської діяльності підприємства, а також збір матеріалів для виконання кваліфікаційної роботи.

У цьому навчальному році магістранти другого року навчання кафедри технології зберігання і переробки зерна перебували на практиці на трьох сучасних зернопереробних підприємствах ТОВ «Агро-регіон Бориспіль», ТОВ «Ковельська реалізаційна база хлібопродуктів», ТОВ «Кононівський елеватор» Лазірківська дільниця. Під час практики здобувачі мали можливість попрацювати на підприємстві для практичного закріплення теоретичних знань, отриманих під час навчання. Троє здобувачів Віка Хорольська, Руслана Ясиненко та Владислав Шум під час проходження практик працювали на підприємствах у змінах на посадах техніка-лаборанта, старшого лаборанта та оператора зерносушильного обладнання.

Захист звітів з практики відбувся в онлайн-режимі. Усі здобувачі отримали позитивні відгуки від керівників, під час захисту показали високий рівень знань.

Викладачі кафедри технології зберігання і переробки зерна та здобувачі висловлюють щиру подяку керівникам від баз практики, які допомагали зібрати необхідний матеріал для виконання програм практик, за наданні практичні знання та допомогу у підготовці майбутніх фахівців.

У здобувачів залишилися позитивні враження від проходження практики з огляду на отриманий досвід і набуті практичні навички. Позаду теоретичне навчання і практична підготовка, залишилася остання сходинка – виконання та захист кваліфікаційної роботи.

Опублікований: 22-10-2021
Читайте також:
Усе про перспективи подальшого навчання студентам коледжів від викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторія Дорохович відвідала Київський державний коледж туризму та готельного господарства, де зустрілася зі студентами, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Насамперед Вікторія Дорохович розповіла про історію заснування Національного університету харчових тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про перспективи подальшого навчання студентам коледжів від викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 28 листопада 2019

Кафедра харчової хіміїї продовжує багаторічну профорієнтаційну співпрацю із загальноосвітніми навчальними закладами

Уже багато років наш університет проводить профорієнтаційні заходи в Ірпінській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №13, яка знаходиться в селищі Гостомель Київської області. Результатом такої плідної співпраці є щорічне поповнення лав студенської родини НУХТ із числа випускників цієї школи. Ось і сьогодні, 22 січня 2019 року, відбулася запланов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра харчової хіміїї продовжує багаторічну профорієнтаційну співпрацю із загальноосвітніми навчальними закладами 22 січня 2019

Зустріч зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти гарантки освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа»

Гарантка освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», професорка кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук зустрілася зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». Викладачка ознайомила здобувачів із основними положеннями освітньої програми «Готельна і рестор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти гарантки освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» 12 вересня 2023

Турнір з пінг-понгу на факультеті біотехнології та екологічного контролю

У пінг-понг почали грати ще у стародавньому Китаї. В епоху Середньовіччя гра розповсюдилась на Сході, а потім досягнула Європи, де отримала назву «настільний теніс». Ця назва пов’язана з тим, що європейці вважали пінг-понг настільною версією традиційної європейської гри в теніс, але насправді пінг-понг виник незалежно від великого тенісу, адже на ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Турнір з пінг-понгу на факультеті біотехнології та екологічного контролю 20 вересня 2021