Н У Х Т

Відбувся захист професійної та переддипломної практик здобувачів освітньої програми «Технології зберігання і переробки зерна»

22 жовтня 2021

Відбувся захист професійної та переддипломної практик здобувачів освітньої програми «Технології зберігання і переробки зерна»

Підсумковою ланкою підготовки фахівців є практична підготовка. Метою професійної та переддипломної практик є поглиблення знань, одержаних здобувачами під час вивчення спеціальних дисциплін, ознайомлення з технологією виробництва і основним та допоміжним обладнанням, вивчення виробничої та господарської діяльності підприємства, а також збір матеріалів для виконання кваліфікаційної роботи.

У цьому навчальному році магістранти другого року навчання кафедри технології зберігання і переробки зерна перебували на практиці на трьох сучасних зернопереробних підприємствах ТОВ «Агро-регіон Бориспіль», ТОВ «Ковельська реалізаційна база хлібопродуктів», ТОВ «Кононівський елеватор» Лазірківська дільниця. Під час практики здобувачі мали можливість попрацювати на підприємстві для практичного закріплення теоретичних знань, отриманих під час навчання. Троє здобувачів Віка Хорольська, Руслана Ясиненко та Владислав Шум під час проходження практик працювали на підприємствах у змінах на посадах техніка-лаборанта, старшого лаборанта та оператора зерносушильного обладнання.

Захист звітів з практики відбувся в онлайн-режимі. Усі здобувачі отримали позитивні відгуки від керівників, під час захисту показали високий рівень знань.

Викладачі кафедри технології зберігання і переробки зерна та здобувачі висловлюють щиру подяку керівникам від баз практики, які допомагали зібрати необхідний матеріал для виконання програм практик, за наданні практичні знання та допомогу у підготовці майбутніх фахівців.

У здобувачів залишилися позитивні враження від проходження практики з огляду на отриманий досвід і набуті практичні навички. Позаду теоретичне навчання і практична підготовка, залишилася остання сходинка – виконання та захист кваліфікаційної роботи.

Опублікований: 22-10-2021
Читайте також:
Профорієнтаційні мандри

Профорієнтація – це місія, місія донести корисну інформацію про можливості, які відкриває правильно обрана вища освіта. Профорієнтація – це виклик, виклик сьогодення постійно тримати «руку на пульсі», слідкувати за сучасними тенденціями і змінами на ринку праці і своєчасно на них реагувати. Профорієнтація – це дорога, шлях до сердець майбутніх всту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційні мандри 16 листопада 2018

Збірна команда співробітників університету – бронзовий призер Київської футзальної ліги

Протягом шести місяців збірна команда співробітників університету з футзалу брала участь у Чемпіонаті Київської футзальної ліги сезону 2018-2019 рр. Фінальна гра відбулася у рідних стінах спорткомплексу НУХТ, де команда продемонструвала чудову гру та виборола третє місце. Склад команди: старший викладач кафедри фізичного виховання Олександр Розпу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збірна команда співробітників університету – бронзовий призер Київської футзальної ліги 18 березня 2019

Високий рівень знань і наявність практичних напрацювань продемонстрували бакалаври з обліку і оподаткування

На кафедрі обліку і аудиту завершилися захисти бакалаврських дипломних робіт студентів освітньої програми «Облік і аудит».   За результатами захисту 35  здобувачам присвоєний ступінь бакалавра  з обліку і оподаткування, з них підтверджений диплом із відзнакою 4 здобувачами. Усі вихованці кафедри продемонстрували високий рівень знань і наявність пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень знань і наявність практичних напрацювань продемонстрували бакалаври з обліку і оподаткування 26 червня 2019

Магістранти освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» успішно захистили кваліфікаційні роботи

11, 12 і 13 грудня 2024 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» денної та заочної форм здобуття вищої освіти. До складу екзаменаційної комісії увійшли: кандида...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» успішно захистили кваліфікаційні роботи 17 грудня 2024