Н У Х Т

Першокурсники дізнавалися про культурні практики установ культури під час військових дій

16 листопада 2022

Першокурсники дізнавалися про культурні практики установ культури під час військових дій

15 листопада здобувачі першого курсу спеціальності «Туризм» у рамках вивчення дисципліни «Світова та національна культурна спадщина» взяли участь у ІІ Всеукраїнській конференції «Культурні практики установ культури під час військових дій».

Спікери детально обговорювали теми знищення закладів культури внаслідок бойових дій та шляхи їх відновлення.

Особливу увагу здобувачі звернули на доповідь про особливості діяльності установи у самому центрі столиці «Серце України - Софія Київська. Робота на лінії вогню» Нелі Куковальської - генеральної директорки Національного заповідника «Софія Київська», академікині Української академії архітектури (2005), заслуженої працівниці культури України (2008), член-кореспондентки Академії будівництва України (2016), членкині Асоціації Європейських Соборів (2020), провідної фахівчині в галузі архітектури, реставрації, будівництва, практик пам’яткоохоронної та музейної справи. 

Опублікований: 16-11-2022
Читайте також:
Освітні й наукові новації інших країн вивчають наші викладачі

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін узяв участь в українській панелі «Освіта та наука у глобальному конкурентному лідерстві Китаю» в рамках VII Міжнародного азіатського конгресу, яка відбулася 22 жовтня 2020 року. Серед офіційних співорганізаторів конгресу – Центр українсько-європейського наукового співробітн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітні й наукові новації інших країн вивчають наші викладачі 26 жовтня 2020

Складні органічні сполуки на відкритій лекції доцента кафедри харчової хімії

Не зважаючи на військовий час і майже екстремальні умови навчання, викладачі нашого університету продовжують виконувати свій обов’язок на педагогічно-науковому фронті. Доцент кафедри харчової хімії Олександр Макаренко провів 13 лютого відкрите лекційне заняття на тему «Ліпіди» з дисципліни «Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Складні органічні сполуки на відкритій лекції доцента кафедри харчової хімії 13 лютого 2023

Наші науковці поділилися своїм доробком у рамках Циклу тренінгів зі сучасної кругової економіки

Вченими нашого університету разом із колегами з Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана проводяться дослідження щодо внутрішньогосподарських інтелектуально-інноваційних еліт як конкурентного ресурсу суб'єктів господарювання. Нещодавно була підготовлена спільна наукова доповідь «Інтелектуальні еліти суб’єктів господа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші науковці поділилися своїм доробком у рамках Циклу тренінгів зі сучасної кругової економіки 30 травня 2023

Про особливості роботи бару в концептуальному закладі дізналися третьокурсники на виїзному занятті

Днями здобувачі третього курсу освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Готельно-ресторанна справа» ознайомилися з організацією роботи барів в умовах одного з кращих закладів ресторанного господарства м. Києва, що стало цінним практичним доповненням до навчального процесу. Виїзне лабораторне заняття з дисципліни «Барна справа та організація ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості роботи бару в концептуальному закладі дізналися третьокурсники на виїзному занятті 10 жовтня 2025