Н У Х Т

Перший чемпіонат по футболу роботизованими платформами відбувся на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

19 грудня 2019

Перший чемпіонат по футболу роботизованими платформами відбувся на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки уже багато років працює студентський науково-дослідний гурток «Мехатроніка та робототехніка» під керівництвом професора Миколи Якимчука. Всі бажаючі  студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. академіка І.С. Гулого можуть підвищити тут свій професійний рівень і практичні вміння. Наприкінці року гурток відкрив ще один напрямок своєї діяльності – роботизовані платформи.

Для залучення студентів перших курсів Інституту у світ мехатроніки та робототехніки,  17 грудня в науково-дослідному гуртку «Мехатроніка та робототехніка» відбувся Перший чемпіонат по футболу роботизованими платформами. Участь у змаганнях могли взяти всі бажаючі першокурсники. Для цього треба було створити футбольну команду з двох чоловік, придумати її назву та зареєструватися на сайті.

Правила змагань розробили, реєстрацію учасників і суддівство матчів здійснювали кращі магістри Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. академіка І.С. Гулого Іван Глущенко та Даніїл Філозоф. 

На відкриття Першого чемпіонату по футболу роботизованими платформами завітали директор Інституту Сергій Блаженко, завідувач кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Анатолій Соколенко та викладачі кафедри Констянтин Васильківський і Світлана Мироненко.

Слід зазначити, що футбол роботизованими платформами – видовище яскраве та захоплююче. Матч між двома командами складався з двох таймів по п’ять хвилин кожний. За умови рівного рахунку в кінці матчу проводилася серія пенальті. Всі учасники та гості щиро раділи забитим голам і хвилювалися за нереалізовані пенальті.

Усі учасники чемпіонату отримали цінні подарунки, а переможцем стала команда «Bluetooth» у складі Владислава Ясичева та Тараса Бутика.

Вітаємо команду «Bluetooth» із першим місцем і зичимо подальших перемог!

Опублікований: 19-12-2019
Читайте також:
Про інноваційні компоненти косметичних засобів на лекції доцентки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш прочитала відкриту лекцію «Силікони, як інноваційні компоненти косметичних засобів» у режимі відеоконференції з дисципліни «Інновації в технології харчових добавок та косметичних засобів» для студентів групи ХТ-І-14-Маг. Відкриту лекцію ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про інноваційні компоненти косметичних засобів на лекції доцентки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 24 листопада 2021

Продовжують знайомити студентів із потужними харчовими підприємствами викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти  групи ТХ-3-14ск Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан відвідали виробничі цехи найбільшого в Європі пивзаводу – ПрАТ «Оболонь». До складу компанії входять головний завод у Києві з віддаленими виробництвами в Олександрії та Чемерівцях Хме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують знайомити студентів із потужними харчовими підприємствами викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 10 червня 2019

Успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Туризмознавство»

В університеті успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Туризмознавство» спеціальності 242 «Туризм». Експертна комісія працювала у складі завідувача кафедри менеджменту і туризму Житомирського державного технологічного університету, доктора економічних наук, професора Галини Тарасюк (голова комісії) і члена комісії, професора...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Туризмознавство» 17 січня 2019

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології та інженерія»

11-12 квітня 2024 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології та інженерія» 2023-2024 н.р. У конференції взяли участь 30 здобувачів із 16 закладів вищої освіти України: Національного університету харчових технологі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології та інженерія» 15 квітня 2024