Н У Х Т

Перший чемпіонат по футболу роботизованими платформами відбувся на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

19 грудня 2019

Перший чемпіонат по футболу роботизованими платформами відбувся на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки уже багато років працює студентський науково-дослідний гурток «Мехатроніка та робототехніка» під керівництвом професора Миколи Якимчука. Всі бажаючі  студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. академіка І.С. Гулого можуть підвищити тут свій професійний рівень і практичні вміння. Наприкінці року гурток відкрив ще один напрямок своєї діяльності – роботизовані платформи.

Для залучення студентів перших курсів Інституту у світ мехатроніки та робототехніки,  17 грудня в науково-дослідному гуртку «Мехатроніка та робототехніка» відбувся Перший чемпіонат по футболу роботизованими платформами. Участь у змаганнях могли взяти всі бажаючі першокурсники. Для цього треба було створити футбольну команду з двох чоловік, придумати її назву та зареєструватися на сайті.

Правила змагань розробили, реєстрацію учасників і суддівство матчів здійснювали кращі магістри Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. академіка І.С. Гулого Іван Глущенко та Даніїл Філозоф. 

На відкриття Першого чемпіонату по футболу роботизованими платформами завітали директор Інституту Сергій Блаженко, завідувач кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Анатолій Соколенко та викладачі кафедри Констянтин Васильківський і Світлана Мироненко.

Слід зазначити, що футбол роботизованими платформами – видовище яскраве та захоплююче. Матч між двома командами складався з двох таймів по п’ять хвилин кожний. За умови рівного рахунку в кінці матчу проводилася серія пенальті. Всі учасники та гості щиро раділи забитим голам і хвилювалися за нереалізовані пенальті.

Усі учасники чемпіонату отримали цінні подарунки, а переможцем стала команда «Bluetooth» у складі Владислава Ясичева та Тараса Бутика.

Вітаємо команду «Bluetooth» із першим місцем і зичимо подальших перемог!

Опублікований: 19-12-2019
Читайте також:
Розставили акценти і визначили стратегії у новому навчальному році у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ

31 серпня відбулося засідання вищого колегіального органу Смілянського технологічного фахового коледжу нашого університету – педагогічної ради, яке розпочав директор коледжу Олександр Хоменко із затвердження складу педагогічної ради та виставлення акцентів і стратегій у новому навчальному році з огляду на реалії сьогодення. Педагогічна рада розгля...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розставили акценти і визначили стратегії у новому навчальному році у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ 01 вересня 2020

Особливості технологічних процесів опанували студенти кафедри технології оздоровчих продуктів під час практики на ПП «Агропродукт»

ПП «Агропродукт» є одним із провідних м’ясопереробних підприємств Хмельницької області, що виготовляє понад 60 видів м’ясної продукції. Підприємству цього року виповнилось 20 років, за цей час воно досягло значних вершин – воно постачає свою продукцію у всі дитячі навчальні заклади та школи міста Хмельницького, має велику популярність серед населен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості технологічних процесів опанували студенти кафедри технології оздоровчих продуктів під час практики на ПП «Агропродукт» 26 вересня 2019

Насичене життя Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ

5 березня 2019 року у Кам’янець-Подільському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся I етап студентської олімпіади з іноземної мови.  Найкращі знавці англійської мови виконували нелегкі завдання, що вимагали глибоких знань із предмета. Конкурс проходив у чотири тури: перший – аудіювання автентичного тексту (аудіозапис) та виконання завдань до зм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичене життя Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ 06 березня 2019

Тонкощі проєктування й дизайну підприємств готельного та ресторанного господарства від фахівців-практиків

На кафедрі готельно-ресторанної справи активно тривають гостьові лекторії від стейкхолдерів, представників бізнесу та роботодавців індустрії гостинності. Цього разу четвертокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в рамках вивчення дисципліни «Проєктування та дизайн підприємств готельного та ресторанного господарства» слухали лекцію...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тонкощі проєктування й дизайну підприємств готельного та ресторанного господарства від фахівців-практиків 14 березня 2025