Н У Х Т

Перший чемпіонат по футболу роботизованими платформами відбувся на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

19 грудня 2019

Перший чемпіонат по футболу роботизованими платформами відбувся на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки уже багато років працює студентський науково-дослідний гурток «Мехатроніка та робототехніка» під керівництвом професора Миколи Якимчука. Всі бажаючі  студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. академіка І.С. Гулого можуть підвищити тут свій професійний рівень і практичні вміння. Наприкінці року гурток відкрив ще один напрямок своєї діяльності – роботизовані платформи.

Для залучення студентів перших курсів Інституту у світ мехатроніки та робототехніки,  17 грудня в науково-дослідному гуртку «Мехатроніка та робототехніка» відбувся Перший чемпіонат по футболу роботизованими платформами. Участь у змаганнях могли взяти всі бажаючі першокурсники. Для цього треба було створити футбольну команду з двох чоловік, придумати її назву та зареєструватися на сайті.

Правила змагань розробили, реєстрацію учасників і суддівство матчів здійснювали кращі магістри Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. академіка І.С. Гулого Іван Глущенко та Даніїл Філозоф. 

На відкриття Першого чемпіонату по футболу роботизованими платформами завітали директор Інституту Сергій Блаженко, завідувач кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Анатолій Соколенко та викладачі кафедри Констянтин Васильківський і Світлана Мироненко.

Слід зазначити, що футбол роботизованими платформами – видовище яскраве та захоплююче. Матч між двома командами складався з двох таймів по п’ять хвилин кожний. За умови рівного рахунку в кінці матчу проводилася серія пенальті. Всі учасники та гості щиро раділи забитим голам і хвилювалися за нереалізовані пенальті.

Усі учасники чемпіонату отримали цінні подарунки, а переможцем стала команда «Bluetooth» у складі Владислава Ясичева та Тараса Бутика.

Вітаємо команду «Bluetooth» із першим місцем і зичимо подальших перемог!

Опублікований: 19-12-2019
Читайте також:
«Золото» Чемпіонату України зі стрибків у воду здобув студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Артем Волковинський – переможець Чемпіонату України зі стрибків у воду серед молоді, який відбувся 4-9 листопада у м. Запоріжжя. Артем гідно боровся за медалі національної першості у стрибках з трампліну висотою 3 м. Фізична підготовка і майстерність дозволили йому показати вражаючий результат (32...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Золото» Чемпіонату України зі стрибків у воду здобув студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 13 листопада 2019

Вступники до бакалаврату за заявами з пріоритетністю зараховані на навчання

9 серпня завершився строк вибору місця навчання й виконання вимог до зарахування вступниками до бакалаврату, які отримали рекомендації до зарахування на бюджет і на контракт за пріоритетом. Сьогодні вступники на денну та заочну форми навчання на основі повної загальної середньої освіти та НРК 5, які виконали вимоги Правил прийому, були зараховані ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до бакалаврату за заявами з пріоритетністю зараховані на навчання 11 серпня 2025

«Бронзовий ковпак»: нове досягнення першокурсника на фаховому конкурсі

Першокурсник освітньої програми «Технології харчування» Богдан Грищенко (група ХЧ-1-1) взяв участь у конкурсі «Гастрономічні традиції Україні: Батл Борщ-2024». Журі конкурсу, до складу якого увійшли голова ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро» Олена Булах, шеф-кухар Іван Козир (м. Дніпро), шеф-кухарка Асоціації рестораторів і готельєр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Бронзовий ковпак»: нове досягнення першокурсника на фаховому конкурсі 24 січня 2025

Запрошуємо до участі у 90-ій Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів

Запрошуємо молодь до участі у 90-тій Ювілейній Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», яка відбудеться в нашому університеті 11-12 квітня 2024 року! Робота конференції проходитиме в секціях, тематика яких охоплює більшість напрямів харч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрошуємо до участі у 90-ій Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів 16 січня 2024