Н У Х Т

Високими здобутками продовжують тішити магістранти кафедри маркетингу

15 червня 2021

Високими здобутками продовжують тішити магістранти кафедри маркетингу

Кафедра маркетингу постійно працює над підвищенням рівня викладання дисциплін, що приносить відповідні результати. Доказом цього свідчать численні перемоги, які виборюють здобувачі, на всеукраїнських і міжнародних конкурсах та олімпіадах. Поточний навчальний рік не був виключенням, і сьогодні ми також раді вітати переможців – випускників кафедри маркетингу.

На Всеукраїнському конкурсі кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», який відбувся в м. Одеса, магістрантка  Тетяна Полуда отримала Диплом ІІІ ступеня за роботу «Формування стратегії електронної торгівлі підприємства».

Почесною грамотою була відзначена її колега Ангеліна Некрасова, яка перемогла у номінації «За висвітлення актуальних проблем розвитку галузі» з роботою «Оцінювання конкурентоспроможності підприємства в умовах невизначеності зовнішнього середовища».

Вітаємо магістранток та їхню наукову керівницю, д.е.н., професорку Ларису Страшинську із заслуженою перемогою, бажаємо подальших успіхів щодо реалізації наукових здобутків у практичній діяльності!

Опублікований: 15-06-2021
Читайте також:
Про організацію навчального процесу в університеті в період з 14 по 27 вересня 2020 р.

Відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 вересня 2020 року м. Київ з 14 вересня 2020 року віднесене до території, на якій установлений «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки. Наказом по університету від 11 вересня 2020 року №103 лекційні, практичні та лабораторні заняття д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про організацію навчального процесу в університеті в період з 14 по 27 вересня 2020 р. 14 вересня 2020

Сучасний матеріал щодо мікробіологічних основ харчових технологій на відкритій лекції завідувачки кафедри

14 грудня 2022 року завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Олександра Нєміріч у режимі Zoom-конференції прочитала відкриту лекцію «Мікробіологічні основи технології продукції ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Теоретичні ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасний матеріал щодо мікробіологічних основ харчових технологій на відкритій лекції завідувачки кафедри 16 грудня 2022

Міністерство охорони здоров’я затвердило новий COVID-протокол для закладів освіти

Міністерство охорони здоров’я затвердило новий перелік протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв'язку із поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19). Відповідна постанова підписана головним державним санітарним лікарем Віктором Ляшком. Згідно з документом, відповідальність за організацію та виконання протиепідемічних зах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міністерство охорони здоров’я затвердило новий COVID-протокол для закладів освіти 26 серпня 2020

НУХТ – у 30-ці лідерів за кількістю заяв від вступників, які вступають на основі повної загальної середньої освіти

Завершився прийом заяв від абітурієнтів, які вступають на навчання для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти за денною формою навчання. Такими вступниками було подано 922 тисячі заяв. Інформаційний ресурс Osvita.ua оприлюднив ТОП-100 найпопулярніших...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – у 30-ці лідерів за кількістю заяв від вступників, які вступають на основі повної загальної середньої освіти 25 липня 2019