Н У Х Т

Перші бакалаври-2021 на кафедрі технології оздоровчих продуктів

15 червня 2021

Перші бакалаври-2021 на кафедрі технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулися перші захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів денної форми навчання.

На розгляд комісії, до складу якої увійшли доцентки кафедри Ірина Гойко та Алла Башта, під головуванням професорки Галини Сімахіної, були представлені: проєкт виробництва безглютенових кексів із гречаного борошна, збагачених порошком керобу; вдосконалення способу виробництва йогурту з високовітамінними фруктово-ягідними добавками; дослідження способу виробництва хліба адаптогенної дії з використанням екстракту кореню імбиру; проєкт виробництва йогурту з імуномодулюючими властивостями, збагаченого екстрактом ехінацеї пурпурової; проєкт виробництва глазурованого сирка оздоровчого призначення з використанням наповнювача із журавлини та айви; проєкт виробництва йогурту, збагаченого пюре з чорної смородини та мигдалем.

Члени комісії відзначили високий рівень кваліфікаційних робіт, їх актуальність і перспективність до впровадження на підприємствах. За рішенням комісії усі представлені роботи отримали оцінку «відмінно», а здобувачам була присвоєна кваліфікація «бакалавр».

Вітаємо! Бажаємо наснаги й успішних захистів наступним здобувачам! 

Опублікований: 15-06-2021
Читайте також:
Майбутні фахівці з безпеки харчової продукції проходять практику на кафедрі технології зберігання і переробки зерна

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна триває ознайомлювально-виробнича практика, у рамках якої студенти групи ТІ-2-8 у супроводі доцента кафедри Олега Євтушенка відвідали Випробувальну лабораторію сільськогосподарської продукції ДП "Державний центр сертифікації та експертизи сільськогосподарської продукції" Міністерства аграрної політи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні фахівці з безпеки харчової продукції проходять практику на кафедрі технології зберігання і переробки зерна 01 лютого 2018

Студенти-біотехнологи агітують...

На сьогодні політика прозорості своїх можливостей та якості надання освіти для вищих навчальних закладів, на жаль, не є основоположною. Кожного дня агітація, поринувши у голови абітурієнтів із безлічі рекламних буклетів, замилює очі, щораз усе більш розумно прикриваючи наявні негативні сторони пустими та дзвінкими обіцянками. І, здається, виходом є...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-біотехнологи агітують... 17 травня 2018

Викладачі підвищують кваліфікації, долучаючись до англомовного курсу програми Жана Моне

Доцентка кафедри економіки і права, гарантка освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» Оксана Відоменко з 30 жовтня по 13 листопада 2024 року проходила навчання на англомовному курсі «Цифрова трансформація в зеленому туризмі: європейські практики та сталість» (обсягом 1 кредит ECTS), організованому в рамках проєкту Жана Моне «T...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі підвищують кваліфікації, долучаючись до англомовного курсу програми Жана Моне 15 листопада 2024

Розпочалася переддипломна практика магістрантів

З понеділка на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки почалася двотижнева переддипломна практика магістрантів. Одна з груп здобувачів під керівництвом доцентки Анастасії Деренівської проходить її на ТОВ «НВП ІНТА», де здобувачі мають виняткову можливість здобути практичний досвід іа долучитися до створення різних зразків пакувального обладнанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалася переддипломна практика магістрантів 08 листопада 2023