Н У Х Т

Перші бакалаври-2021 на кафедрі технології оздоровчих продуктів

15 червня 2021

Перші бакалаври-2021 на кафедрі технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулися перші захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів денної форми навчання.

На розгляд комісії, до складу якої увійшли доцентки кафедри Ірина Гойко та Алла Башта, під головуванням професорки Галини Сімахіної, були представлені: проєкт виробництва безглютенових кексів із гречаного борошна, збагачених порошком керобу; вдосконалення способу виробництва йогурту з високовітамінними фруктово-ягідними добавками; дослідження способу виробництва хліба адаптогенної дії з використанням екстракту кореню імбиру; проєкт виробництва йогурту з імуномодулюючими властивостями, збагаченого екстрактом ехінацеї пурпурової; проєкт виробництва глазурованого сирка оздоровчого призначення з використанням наповнювача із журавлини та айви; проєкт виробництва йогурту, збагаченого пюре з чорної смородини та мигдалем.

Члени комісії відзначили високий рівень кваліфікаційних робіт, їх актуальність і перспективність до впровадження на підприємствах. За рішенням комісії усі представлені роботи отримали оцінку «відмінно», а здобувачам була присвоєна кваліфікація «бакалавр».

Вітаємо! Бажаємо наснаги й успішних захистів наступним здобувачам! 

Опублікований: 15-06-2021
Читайте також:
Новий етап співпраці кафедри обліку і аудиту зі стейкхолдерами

6 липня 2022 року на кафедрі обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відбулася зустріч стейкхолдера, директора з маркетингу компанії «Дебет Плюс» Сергія Мозгового з директором інституту Олегом Шереметом, заступниками директора Олександром Тимченком і Оленою Овдій, завідувачем кафедри Володимиром Осмятченком і викла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий етап співпраці кафедри обліку і аудиту зі стейкхолдерами 08 липня 2022

Курс – на магістратуру

2 грудня 2021 року відбулась онлайн-зустріч «ЄВІ: підготовка та специфіка» зі здобувачами освіти 4 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Профорієнтаційний івент ініціювала гарантка освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» і в.о. деканки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віта Цирульнікова, як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Курс – на магістратуру 06 грудня 2021

Відкрита лекція для здобувачів англомовного проєкту на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

3 березня 2021 року відбулося відкрите лекційне заняття «Особливості харчування країн Північної Європи» доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмили Дейниченко з дисципліни «Етнічні кухні» для здобувачів групи ГС-3-8а англомовного проєкту. Заняття відбулось у форматі онлайн на платформі ZOOM із використанням мультимедійн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція для здобувачів англомовного проєкту на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 березня 2021