Н У Х Т

Перші бакалаври-2021 на кафедрі технології оздоровчих продуктів

15 червня 2021

Перші бакалаври-2021 на кафедрі технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулися перші захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів денної форми навчання.

На розгляд комісії, до складу якої увійшли доцентки кафедри Ірина Гойко та Алла Башта, під головуванням професорки Галини Сімахіної, були представлені: проєкт виробництва безглютенових кексів із гречаного борошна, збагачених порошком керобу; вдосконалення способу виробництва йогурту з високовітамінними фруктово-ягідними добавками; дослідження способу виробництва хліба адаптогенної дії з використанням екстракту кореню імбиру; проєкт виробництва йогурту з імуномодулюючими властивостями, збагаченого екстрактом ехінацеї пурпурової; проєкт виробництва глазурованого сирка оздоровчого призначення з використанням наповнювача із журавлини та айви; проєкт виробництва йогурту, збагаченого пюре з чорної смородини та мигдалем.

Члени комісії відзначили високий рівень кваліфікаційних робіт, їх актуальність і перспективність до впровадження на підприємствах. За рішенням комісії усі представлені роботи отримали оцінку «відмінно», а здобувачам була присвоєна кваліфікація «бакалавр».

Вітаємо! Бажаємо наснаги й успішних захистів наступним здобувачам! 

Опублікований: 15-06-2021
Читайте також:
«Перші ластівки» кафедри фінансів

«Першими ластівками» випуску 2020 стали магістри денної форми навчання спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа і страхування». Випускники успішно захистили 22 магістерські роботи тільки на «відмінно» та «добре». За результатами успішного навчання п’яти магістрам надали рекомендацію кафедри на отримання диплому з відзнакою. Поряд із ґрунтовни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Перші ластівки» кафедри фінансів 17 лютого 2020

Маркетингові тренди в ритейлі від здобувачів кафедри маркетингу

Чи розуміє сучасний ритейл своїх клієнтів, та якими є актуальні тренди ритейл-маркетингу? Ці питання дослідили учасники чергового засідання наукового студентського гуртка «Інтелектуал» кафедри маркетингу. Тема виявилася цікавою для здобувачів спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво та торгівля» і «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетингові тренди в ритейлі від здобувачів кафедри маркетингу 17 квітня 2024

Мейнстріми у сфері гостинності від маркетологів і журналістів

Здобувачі освіти кафедри маркетингу набувають скіли, що розширюють світогляд маркетолога та можливості працевлаштування. Нещодавно студенти спеціальностей «Маркетинг» і «Журналістика» (освітня програма «Реклама та зв’язки з громадськістю») зібралися за віртуальним круглим столом, щоб обговорити маркетингові мейнстріми у сфері гостинності. Кожний з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мейнстріми у сфері гостинності від маркетологів і журналістів 30 квітня 2021

Як комерціалізувати університетські технології тепер знає доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

З 19 по 21 січня 2022 року доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко відвідав освітній семінар «Створення та розвиток інновацій на базі університетів». Організаторами семінару виступили міжнародна організація «Ізраїльсько-український альянс» спільно з компанією «Yissum» (офіс трансфер-технологій Єрусалимського ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як комерціалізувати університетські технології тепер знає доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 24 січня 2022