Н У Х Т

Переможці Всеукраїнських хакатонів «Ігри заводів» на підприємстві Концерну «Хлібпром»

05 червня 2023

Переможці Всеукраїнських хакатонів «Ігри заводів» на підприємстві Концерну «Хлібпром»

У Львові відбулося нагородження підприємством «Концерн Хлібпром» переможців Всеукраїнських змагань хакатонів «Ігри заводів» 4.0, команди «НУХТ-ННІТІ».

У складі команди-переможця здобувачі освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого: Олег Розумний (група МП-1-1М), Юрій Якимчук (група ОХ-1-2), Євгеній Константинов (група ОХ-1-2), Вікторія Ватилик (група ЕЛ-1-7М) та Тетяна Якимчук (група ПМ-2-1). Консультант команди – завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, професор Микола Якимчук.

Переможці зустрілися з керівництвом та побували на змістовних екскурсіях підприємствами компанії «Хлібпром» і ВП «Явір-Млин». Особливо зацікавило виробничників рішення нашими студентами кейсу, презентоване на технічній раді підприємства. До обговорення шляхів впровадження такого рішення долучилися технічна директорка ПрАТ «Концерн Хлібпром» Галина Сахро, директорка з персоналу та зв’язків з громадськістю Олена Дмитерко, операційний директор Роман Сук, начальниця сектору технічного забезпечення Ірина Матіщук, головний інженер Олексій Назар, керівник проєктного офісу Євген Скорина, начальниця відділу комунікацій Лілія Прусік. Наші здобувачі впевнено відповідали на запитання та дискутували з фахівцями.

Команда «НУХТ-ННІТІ» щиро вдячна за організацію і проведення екскурсії начальниці відділу комунікацій «Концерн Хлібпром» Лілії Прусік.

Вітаємо команду «НУХТ-ННІТІ» із заслуженою перемогою, яка є результатом високого професійного рівня підготовки майбутніх фахівців у Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С. Гулого та зичимо подальших здобутків і перемог!

Опублікований: 05-06-2023
Читайте також:
Обговорення й дискусії у move club

Завдяки сучасним технологіям  навіть під час онлайн-навчання викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування проводять не тільки заняття та консультації, а й цікаві виховні заходи. 18 листопада 2021 року старші викладачки кафедри Лариса Яненко і Людмила Юрчук провели чергове засідання move club на платформі zoom. Була організована відеоко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обговорення й дискусії у move club 24 листопада 2021

Магістранти-маркетологи на Media Challenge by Dentsu Aegis Network Ukraine

Студенти 1-го курсу магістратури спеціальності «Маркетинг» Катерина Москаленко, Вікторія Савчук та Олександр Червоний взяли участь у медіа-челенджі, який відбувся у бізнес центрі «Європасаж» за підтримки студентської організації STUD-POINT та компанії Dentsu Aegis Network Ukraine. Медіа-захід відбувався у декілька етапів: реєстрація учасників і ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-маркетологи на Media Challenge by Dentsu Aegis Network Ukraine 08 травня 2018

Інноваційні харчові інгредієнти апробують магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів

У рамках виконання лабораторної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях молочних і молоковмісних продуктів» (викладачки – доцентки кафедри технології молока і молочних продуктів Оксана Кочубей-Литвиненко та Уляна Кузьмик) здобувачі групи МО-1-2М дослідили властивості різних видів стабілізаторів у технології мол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні харчові інгредієнти апробують магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів 12 квітня 2021

До Дня Соборності України та 105-ої річниці проголошення незалежності УНР

Український інститут національної пам’яті підготував інформаційні матеріали до Дня Соборності України та 105-ої річниці проголошення незалежності Української Народної Республіки, які люб’язно надає для ознайомлення. 

ЧИТАТИ ДАЛІ

До Дня Соборності України та 105-ої річниці проголошення незалежності УНР 20 січня 2023