Н У Х Т

Переможці Всеукраїнських хакатонів «Ігри заводів» на підприємстві Концерну «Хлібпром»

05 june 2023

Переможці Всеукраїнських хакатонів «Ігри заводів» на підприємстві Концерну «Хлібпром»

У Львові відбулося нагородження підприємством «Концерн Хлібпром» переможців Всеукраїнських змагань хакатонів «Ігри заводів» 4.0, команди «НУХТ-ННІТІ».

У складі команди-переможця здобувачі освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого: Олег Розумний (група МП-1-1М), Юрій Якимчук (група ОХ-1-2), Євгеній Константинов (група ОХ-1-2), Вікторія Ватилик (група ЕЛ-1-7М) та Тетяна Якимчук (група ПМ-2-1). Консультант команди – завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, професор Микола Якимчук.

Переможці зустрілися з керівництвом та побували на змістовних екскурсіях підприємствами компанії «Хлібпром» і ВП «Явір-Млин». Особливо зацікавило виробничників рішення нашими студентами кейсу, презентоване на технічній раді підприємства. До обговорення шляхів впровадження такого рішення долучилися технічна директорка ПрАТ «Концерн Хлібпром» Галина Сахро, директорка з персоналу та зв’язків з громадськістю Олена Дмитерко, операційний директор Роман Сук, начальниця сектору технічного забезпечення Ірина Матіщук, головний інженер Олексій Назар, керівник проєктного офісу Євген Скорина, начальниця відділу комунікацій Лілія Прусік. Наші здобувачі впевнено відповідали на запитання та дискутували з фахівцями.

Команда «НУХТ-ННІТІ» щиро вдячна за організацію і проведення екскурсії начальниці відділу комунікацій «Концерн Хлібпром» Лілії Прусік.

Вітаємо команду «НУХТ-ННІТІ» із заслуженою перемогою, яка є результатом високого професійного рівня підготовки майбутніх фахівців у Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С. Гулого та зичимо подальших здобутків і перемог!

Published on: 05-06-2023
Read also:
Провідні фахівці Інституту продовольчих ресурсів НААНУ зустрілися з магістрантами та викладачами кафедри технології цукру та підготовки води

На кафедрі технології цукру та підготовки води відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» з дисципліни «Інновації в технологіях цукрів, полісахаридів та підготовки води: промислове та крафтове виробництво» за участі провідних науковців Інституту продовольчих ресурсів НААНУ, докторки технічних наук Ірини Гріненко та доктор...

READ YOURSELF

Провідні фахівці Інституту продовольчих ресурсів НААНУ зустрілися з магістрантами та викладачами кафедри технології цукру та підготовки води 10 november 2023

НУХТ утримує високі позиції за цитуванням у профілях Google Scholar

Розпочалася зимова сесія міжнародних і національних рейтингів університетів за показниками діяльності. Днями Webometrics опублікував нову, 13-ту редакцію свого дочірнього TRANSPARENT RANKING: Top Universities by Citations in Top Google Scholar profiles, що ранжує кращі університети світу за цитуванням у профілях Google Scholar. До січневого рейтин...

READ YOURSELF

НУХТ утримує високі позиції за цитуванням у профілях Google Scholar 01 february 2022

Як експерт від України виступив доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки на семінарі-практикумі у Киргизстані

К.т.н., доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексій Пилипенко як експерт від України взяв участь у Міжнародному семінарі-практикумі «Инновации для энергоэффективных зданий: современные практики за рубежом и в Кыргызстане», де виступив із доповіддю «Вопросы проектирования инженерного оборудования в энергоэффективных зданиях». Семі...

READ YOURSELF

Як експерт від України виступив доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки на семінарі-практикумі у Киргизстані 08 november 2019

Лабораторні практикуми для слухачів сертифікатних програм кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

Одним із важливих і цікавих напрямків, який дає можливість отримати нові знання і підвищити свої професійні компетенції є залучення здобувачів вищої освіти, фахівців харчових виробництв і педагогічних працівників до цільових сертифікатних програм, які проводяться спеціалізованими кафедрами нашого університету. Цьогоріч на кафедрі технології м'яса ...

READ YOURSELF

Лабораторні практикуми для слухачів сертифікатних програм кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 14 april 2025