Н У Х Т

Лайфхаки для магістрантів-підприємців від провідних експертів фондового ринку

20 september 2021

Лайфхаки для магістрантів-підприємців від провідних експертів фондового ринку

Майстер-класи від стейкхолдерів і провідних експертів є невід’ємною складовою навчання в НУХТ. Нещодавно викладачі кафедри маркетингу організували для магістрантів-підприємців неймовірну зустріч із досвідченими фахівцями компанії ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА, експертами фондового ринку Олегом Котанкіном та Олесею Калюжною.

Магістранти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» із вуст спікерів дізналися про мейнстріми сучасного біржового ринку, його плюси та мінуси, а також про усі тонкощі роботи їхньої компанії. Олег та Олеся відкрили майбутнім підприємцям і викладачам кафедри маркетингу секрети успіху ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА, адже не випадково це товариство входить до ТОП-5 інвестиційних компаній України і є частиною потужного холдингу Freedom Holding Corp, акції якого лістингуються на біржі США. Експерти розповіли здобувачам про налагоджений клієнтський сервіс компанії, усесторонню підтримку клієнтів з питань інвестування капіталу, а ще про чотири напрями біржової діяльності: брокерську, дилерську, депозитарну діяльність та андерайтинг.

Майстер-клас залишив по собі незабутні враження, адже провідні експерти з десятирічним досвідом поділилися зі студентами секретами свого успіху і надали їм поради, які обов’язково знадобляться на шляху до успішного майбутнього. Крім того, наприкінці зустрічі спікери приготували приємний сюрприз: за запрошенням Олега Котанкіна студенти завітали до офісу ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА, де на власні очі побачили, як працює одна з найбільш відомих компаній. Можливо, в найближчому майбутньому магістри-підприємці поповнять ряди її співробітників, а викладачі кафедри маркетингу обов’язково сприятимуть організації таких зустрічей.

Published on: 20-09-2021
Read also:
НУХТ – №1 серед винахідників!

Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент) підвело підсумки винахідницької діяльності за перший квартал 2020 року. У статистичному збірнику «Промислова власність у цифрах» представлені основні результати діяльності у сфері промислової власності, а також показники винахідницької активності національних заявник...

READ YOURSELF

НУХТ – №1 серед винахідників! 29 july 2020

Висока якість дипломних робіт наших здобувачів визнається на всеукраїнському рівні

На початку червня на базі Одеського національного політехнічного університету відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт зі спеціальності «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність». На конкурс кращими закладами вищої освіти України були представлені 146 дипломних робіт здобувачів освітнього ступеню «магістр» і 23 кваліфікаційні ...

READ YOURSELF

Висока якість дипломних робіт наших здобувачів визнається на всеукраїнському рівні 01 july 2020