Н У Х Т

Лайфхаки для магістрантів-підприємців від провідних експертів фондового ринку

20 вересня 2021

Лайфхаки для магістрантів-підприємців від провідних експертів фондового ринку

Майстер-класи від стейкхолдерів і провідних експертів є невід’ємною складовою навчання в НУХТ. Нещодавно викладачі кафедри маркетингу організували для магістрантів-підприємців неймовірну зустріч із досвідченими фахівцями компанії ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА, експертами фондового ринку Олегом Котанкіном та Олесею Калюжною.

Магістранти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» із вуст спікерів дізналися про мейнстріми сучасного біржового ринку, його плюси та мінуси, а також про усі тонкощі роботи їхньої компанії. Олег та Олеся відкрили майбутнім підприємцям і викладачам кафедри маркетингу секрети успіху ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА, адже не випадково це товариство входить до ТОП-5 інвестиційних компаній України і є частиною потужного холдингу Freedom Holding Corp, акції якого лістингуються на біржі США. Експерти розповіли здобувачам про налагоджений клієнтський сервіс компанії, усесторонню підтримку клієнтів з питань інвестування капіталу, а ще про чотири напрями біржової діяльності: брокерську, дилерську, депозитарну діяльність та андерайтинг.

Майстер-клас залишив по собі незабутні враження, адже провідні експерти з десятирічним досвідом поділилися зі студентами секретами свого успіху і надали їм поради, які обов’язково знадобляться на шляху до успішного майбутнього. Крім того, наприкінці зустрічі спікери приготували приємний сюрприз: за запрошенням Олега Котанкіна студенти завітали до офісу ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА, де на власні очі побачили, як працює одна з найбільш відомих компаній. Можливо, в найближчому майбутньому магістри-підприємці поповнять ряди її співробітників, а викладачі кафедри маркетингу обов’язково сприятимуть організації таких зустрічей.

Опублікований: 20-09-2021
Читайте також:
Розширюємо співпрацю з інститутами НААН України

Попри нелегкі реалії сьогодення наш університет продовжує розширювати співпрацю з науковими установами України й зарубіжжя. Зокрема за ініціативи ректора Олександра Шевченка та директора Інституту продовольчих ресурсів НААН Ільдуса Ібатулліна укладено Меморандум про співробітництво у галузі науки і освіти між академічними науковими спільнотами наши...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо співпрацю з інститутами НААН України 28 жовтня 2022

Здобувачі освіти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів на зв’язку з Кропивницьким фаховим коледжем харчування та торгівлі

Доброю традицією кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів є залучення до профорієнтаційної роботи здобувачів освіти-випускників фахових коледжів. Ось і 12 листопада здобувач другого року магістратури Євген Дзиґа разом із майбутніми випускниками освітнього ступеня «бакалавр» у режимі Zoom-конференції поспілкувалися з четвертокурсниками технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів на зв’язку з Кропивницьким фаховим коледжем харчування та торгівлі 15 листопада 2021

На кафедрі готельно-ресторанної справи вивчають устаткування для підприємств харчування

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася відкрита лекція «Холодильне устаткування для складських приміщень закладів ресторанного господарства» доцента В’ячеслава Губені для студентів ІІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». На заняття з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» завітали колеги, з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи вивчають устаткування для підприємств харчування 22 жовтня 2018

Викладачі взяли участь в урочистому відкритті Серії регулярних семінарів з аюрведи в Україні

19 квітня викладачі кафедри технології ресторанної і аювердичної продукції, професорка Олександра Нєміріч, доцентки Наталія Ющенко, Ірина Силка та Ірина Корецька взяли участь в урочистому відкритті Серії регулярних семінарів з аюрведи в Україні. Організатором заходу виступав Global Ytartfuness Institute в Україні за підтримки Посольства Індії. Пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі взяли участь в урочистому відкритті Серії регулярних семінарів з аюрведи в Україні 21 квітня 2023