Н У Х Т

Виробнича практика другокурсників спеціальності «Туризм» проходить у провідних готелях Києва та України

15 лютого 2017

Виробнича практика другокурсників спеціальності «Туризм» проходить у провідних готелях Києва та України

Цьогоріч другий семестр навчання для студентів 2 курсу спеціальності «Туризм» розпочався із проходження практики у провідних підприємствах готельного бізнесу м. Києва та України, зокрема у готелях: «Хілтон», «Президент-готель»,  «11 Міррорс отель», «Фермонт», «Роял Олімпік», «Алфавіто», «Міротель», «Джинтама-готель», «Київ», «Ібіс», «Тиса», «Україна», «Русь», «Сієста», ГРК «Козацький стан» та ін.

Це перша виробнича практика, яка мала на меті допомогти другокурсникам відчути важливість кожного працівника великого колективу у створенні затишку та гарного відпочинку гостя. Студенти змогли ознайомитись з історією, концепцією, стандартами, структурою роботи готелів зсередини, попрацювати у різних відділах і отримати безцінний досвід роботи та поради професіоналів готельної справи.

Опублікований: 15-02-2017
Читайте також:
У пошуку кращих вступників викладачі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

У рамках профорієнтаційної кампанії фахівці Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ – викладач комісії технологічних дисциплін Наталія Павельчук і викладач комісії філологічних дисциплін Тетяна Коваль відвідали школи Дунаєвецького району – с. Чаньків, с. Залісці, с. Міцівці, с. Лошківці та смт ст. Дунаївці й ознайомили учнів випу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У пошуку кращих вступників викладачі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ 18 березня 2019

Співпраця з роботодавцями

Якісна підготовка здобувачів освіти, яка б максимально відповідала сучасним вимогам ринку та запитам роботодавців, неможлива без тісного взаємозв’язку і взаємодії між закладом освіти і стейкхолдерами. Тож, адміністрацією ВСП «Волинський фаховий коледж НУХТ» в особі в.о. директора Ігоря Корчука був підписаний договір про співпрацю із керівником рес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця з роботодавцями 16 липня 2024

До Органічного дня в Україні долучилися викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у конференції «ОРГАНІЧНИЙ ДЕНЬ В УКРАЇНІ», яка відбулася 23 вересня у змішаному форматі. Захід організований Міністерством аграрної політики та продовольства України та громадською спілкою «Органічна ініціатива» у партнерстві з ЛМГО «Екотерра», Інформаційним центром «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До Органічного дня в Україні долучилися викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 24 вересня 2024

Робота молодих науковців НУХТ висунена на здобуття Премії Верховної Ради України молодим ученим у 2019 році

Міністерство освіти і науки України звернулося до Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти з клопотанням про присудження Премії Верховної Ради України молодим ученим у 2019 році. Приємно, що Комісією з відбору претендентів на здобуття Премії була відібрана робота молодих науковців кафедри технології молока і молочних продуктів нашог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робота молодих науковців НУХТ висунена на здобуття Премії Верховної Ради України молодим ученим у 2019 році 14 серпня 2019