Н У Х Т

Перемога нашої студентки у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Цивільна безпека (Охорона праці)»!

29 квітня 2020

Перемога нашої студентки у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Цивільна безпека (Охорона праці)»!

Здоров’я – то найбільший скарб людини. Тому проблема збереження здоров’я і життя працівників має особливе значення на кожному підприємстві. Характерною особливістю сучасного бізнесу в Україні є робота в умовах, що не відповідають нормативним документам. Фахівці фіксують наявність шкідливих і небезпечних умов праці, ненормований робочий день, невідповідність матеріалів і обладнання та багато інших порушень у сфері праці.

Шляхи вирішення цих актуальних у сфері безпеки праці проблем були запропоновані у понад 100 наукових роботах зі спеціальності «Цивільна безпека (Охорона праці)», що були представлені на Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт, ІІ-й тур якого проводився у Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті.

Студентка 5 групи ІV курсу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Тетяна Туз теж приєдналася до вирішення питань охорони праці та представила на конкурс наукову роботу «Дослідження параметрів повітря робочих місць працівників процесу виготовлення кави закладів ресторанного господарства».

Наукові дослідження за цією темою проводилися протягом декількох років під  керівництвом доцента кафедри екологічної безпеки та охорони праці, кандидата технічних наук Наталії Володченкової.

Відповідно до рішення галузевої конкурсної комісії ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Цивільна безпека (Охорона праці)» Тетяна Туз стала переможцем і нагороджена Дипломом ІІ ступеня.

Вітаємо студентку та її наукового керівника з перемогою і бажаємо успіхів у подальших наукових дослідженнях!

Опублікований: 29-04-2020
Читайте також:
Про контрольовані іноземні компанії на гостьовій лекції від фахівчинь Mazars Ukraine

25 квітня на кафедрі обліку і аудиту відбулася гостьова лекція «Контрольовані іноземні компанії» від Mazars Ukraine. Mazars – провідна міжнародна аудиторська, податкова та консалтингова фірма. Прочитали гостьову лекцію керівниця податкової практики Mazars Ольга Конюченко, яка має 17 років досвіду роботи із сферами ІТ, банками, індастрі, FMCG та ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про контрольовані іноземні компанії на гостьовій лекції від фахівчинь Mazars Ukraine 26 квітня 2024

Кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки розпочинає проєкт COIL зі США

Цього року кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки співпрацюватиме з Державним університетом Салема (штат Массачусетс, США) в рамках проєкту COIL. COIL (Collaborative Online International Learning) – це тип міжнародних навчальних проєктів, під час яких викладачі та здобувачі з різних країн протягом 5-12 тижнів разом вив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки розпочинає проєкт COIL зі США 16 січня 2024

Усе про підготовку до співбесіди та її успішне проходження тепер знають четвертокурсники-біотехнологи

Із метою надання допомоги здобувачам вищої освіти у плануванні професійної кар’єри, створення умов для реалізації їх права на працю, керівництво та викладачі факультету біотехнології та екологічного контролю співпрацюють із багатьма профільними підприємствами та компаніями. Така співпраця полягає в проведенні зустрічей і знайомстві випускників із п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про підготовку до співбесіди та її успішне проходження тепер знають четвертокурсники-біотехнологи 26 жовтня 2020

Тісна співпраця із Корпорацією «Артеріум»

Одним із критеріїв оцінювання якості освітньої програми є залучення професіоналів-практиків до організації та реалізації освітнього процесу. Налагодження тісної співпраці зі стейкхолдерами, роботодавцями та професіоналами-практиками – пріоритет діяльності колективів кафедр університету. Зокрема, кафедра біотехнології і мікробіології упродовж багат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тісна співпраця із Корпорацією «Артеріум» 28 вересня 2021