Н У Х Т

Підведені підсумки конкурсу на Кращу академічну групу НУХТ

29 травня 2018

Підведені підсумки конкурсу на Кращу академічну групу НУХТ

В університеті завершився щорічний конкурс на Кращу академічну групу НУХТ. Традиційно конкурс проводиться у два етапи: перший полягає у визначенні кращої групи на рівні факультету чи інституту, другий – на рівні університету. Відповідно до Положення про проведення конкурсу оцінювання діяльності груп здійснюється за такими критеріями: середній навчальний бал, відвідування аудиторних занять студентами конкурсної групи, їх наукова діяльність та активна участь у культурно-громадському і спортивному житті університету. Отож, для того щоб посісти призові місця у конкурсі його учасникам мало лише гарно навчатись, необхідно жити на повну, бути всебічно та гармонійно розвиненими, сучасними студентами.

За результатами першого етапу конкурсу були визначені фіналісті – по одному від кожного факультету та інституту, окрім Навчально-наукового інституту харчових технологій. У другому етапі його представляли дві академічні групи, які при розгляді їх справ отримали близькі конкурсні бали.

При підведенні підсумків другого етапу конкурсу, комісією відзначений високий рівень учасників, їх значні досягнення у навчанні та науковій діяльності. Наприклад, група ЕК-4-11а (Навчально-науковий інститут економіки і управління) мала найвищий середній бал успішності серед всіх груп фіналістів. Серед поданих справ привертають увагу відеоролик «Наше життя», представлений групою АК-3-2 (факультет автоматизації і комп’ютерних систем), кількість екскурсій організованих і проведених куратором разом із студентами групи МЯ-3-1 (Навчально-науковий інститут харчових технологій), високі спортивні здобутки студентів ОХ-4-4 (Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого), креативність і неординарність у тематиці вечорів групи ХЧ-3-1 (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу). Особливо варто відзначити значну кількість наукових публікацій не лише у вітчизняних, а і у авторитетних закордонних виданнях студентів групи ФБТ-1-2м (факультет біотехнології та екологічного контролю), що стало вирішальним аргументом у формуванні їх загального конкурсного балу.

Вперше, за час проведення конкурсу, у якості винагороди, всім фіналістам було запропоновано взяти участь у екскурсіях на підприємства ПрАТ «Артвайнері», АТ «ВО «КОНТІ» та ПАТ «АПК-Інвест» (Донецька обл.), організованих за сприяння Благодійного фонду Бориса Колеснікова, на провідні молочні підприємства ПАТ «Житомирський маслозавод» торгівельна марка «Рудь» (м. Житомир) та на ТОВ «Люстдорф» (с. Іллінці Вінницької обл.).

Отже, цьогорічні результати конкурсу наступні:

1-е місце – академічна група ФБТ-1-2м (факультет біотехнології та екологічного контролю), староста групи – Катерина Покойовець;

2-е місце – академічна група ЕК-4-11а (Навчально-науковий інститут економіки і управління), староста групи – Яна Михайлова;

3-є місце було присуджене одразу двом групам: ХЧ-3-1 (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу), староста групи – Олександр Голобородько та ОХ-4-4 (Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С.Гулого), староста групи – Максим Толпеко;

академічні групи МЯ-3-1 та МО-3-2 (Навчально-науковий інститут харчових технологій), старости груп відповідно Руслана Кущ та Артур Михалевич, а також група АК-3-2 (факультет автоматизації і комп’ютерних систем), староста групи – Сергій Яровий посіли заключні місця.

Дякуємо всім за участь у конкурсі і вітаємо переможців!

Опублікований: 29-05-2018
Читайте також:
Про особливості дегустації вин дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному господарстві»

Тривають заняття сертифікатної освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві». Про особливості дегустації вин і професію сомельє слухачі дізналися від професорки і професійної дегустаторки Марини Білько. Лекція «Технологія вин та алкогольних напоїв. Професія сомельє» включала питання: історія виноробства в Європі та країнах Нового св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості дегустації вин дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному господарстві» 30 листопада 2020

Налагодження партнерської співпраці триває

У Смілянскому технологічному фаховому коледжі НУХТ відбулася низка онлайн-зустрічей здобувачів освіти спеціальностей «Автоматизація та комп’ютерні інтегровані технології», «Галузеве машинобудування» і «Харчові технології» з фахівцями агропромислового холдингу «Астарта-Київ»". Представники «Астарти» запропонували студентам можливість проходження ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Налагодження партнерської співпраці триває 20 липня 2022

Новітні  технології від британських колег

5 червня на кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся методичний семінар за участю британця Майкла Хадсона, старшого консультанта з питань вищої освіти представництва «Pearson». Представник видавництва висвічував тему «My English Lab – «Informing Teaching, Enhancing Learning». My English Lab - сучасна освітня платформа, розроблена Pe...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новітні технології від британських колег 06 червня 2018

Вчена рада університету прийняла низку важливих рішень

30 травня відбулося планове засідання вченої ради університету. Голова ради, ректор Анатолій Українець за традицією розпочав його з вітання членів вченої ради університету, що відсвяткували дні народження між засіданнями, та вручення атестатів і дипломів про присвоєння вчених звань і наукових ступенів. Зокрема, дипломи доктора наук ректор вручив д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада університету прийняла низку важливих рішень 30 травня 2019