Н У Х Т

Підведені підсумки конкурсу на Кращу академічну групу НУХТ

29 травня 2018

Підведені підсумки конкурсу на Кращу академічну групу НУХТ

В університеті завершився щорічний конкурс на Кращу академічну групу НУХТ. Традиційно конкурс проводиться у два етапи: перший полягає у визначенні кращої групи на рівні факультету чи інституту, другий – на рівні університету. Відповідно до Положення про проведення конкурсу оцінювання діяльності груп здійснюється за такими критеріями: середній навчальний бал, відвідування аудиторних занять студентами конкурсної групи, їх наукова діяльність та активна участь у культурно-громадському і спортивному житті університету. Отож, для того щоб посісти призові місця у конкурсі його учасникам мало лише гарно навчатись, необхідно жити на повну, бути всебічно та гармонійно розвиненими, сучасними студентами.

За результатами першого етапу конкурсу були визначені фіналісті – по одному від кожного факультету та інституту, окрім Навчально-наукового інституту харчових технологій. У другому етапі його представляли дві академічні групи, які при розгляді їх справ отримали близькі конкурсні бали.

При підведенні підсумків другого етапу конкурсу, комісією відзначений високий рівень учасників, їх значні досягнення у навчанні та науковій діяльності. Наприклад, група ЕК-4-11а (Навчально-науковий інститут економіки і управління) мала найвищий середній бал успішності серед всіх груп фіналістів. Серед поданих справ привертають увагу відеоролик «Наше життя», представлений групою АК-3-2 (факультет автоматизації і комп’ютерних систем), кількість екскурсій організованих і проведених куратором разом із студентами групи МЯ-3-1 (Навчально-науковий інститут харчових технологій), високі спортивні здобутки студентів ОХ-4-4 (Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого), креативність і неординарність у тематиці вечорів групи ХЧ-3-1 (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу). Особливо варто відзначити значну кількість наукових публікацій не лише у вітчизняних, а і у авторитетних закордонних виданнях студентів групи ФБТ-1-2м (факультет біотехнології та екологічного контролю), що стало вирішальним аргументом у формуванні їх загального конкурсного балу.

Вперше, за час проведення конкурсу, у якості винагороди, всім фіналістам було запропоновано взяти участь у екскурсіях на підприємства ПрАТ «Артвайнері», АТ «ВО «КОНТІ» та ПАТ «АПК-Інвест» (Донецька обл.), організованих за сприяння Благодійного фонду Бориса Колеснікова, на провідні молочні підприємства ПАТ «Житомирський маслозавод» торгівельна марка «Рудь» (м. Житомир) та на ТОВ «Люстдорф» (с. Іллінці Вінницької обл.).

Отже, цьогорічні результати конкурсу наступні:

1-е місце – академічна група ФБТ-1-2м (факультет біотехнології та екологічного контролю), староста групи – Катерина Покойовець;

2-е місце – академічна група ЕК-4-11а (Навчально-науковий інститут економіки і управління), староста групи – Яна Михайлова;

3-є місце було присуджене одразу двом групам: ХЧ-3-1 (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу), староста групи – Олександр Голобородько та ОХ-4-4 (Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С.Гулого), староста групи – Максим Толпеко;

академічні групи МЯ-3-1 та МО-3-2 (Навчально-науковий інститут харчових технологій), старости груп відповідно Руслана Кущ та Артур Михалевич, а також група АК-3-2 (факультет автоматизації і комп’ютерних систем), староста групи – Сергій Яровий посіли заключні місця.

Дякуємо всім за участь у конкурсі і вітаємо переможців!

Опублікований: 29-05-2018
Читайте також:
Магістри-експерти підтверджують високий рівень підготовки

14 лютого 2024 року на кафедрі експертизи харчових продуктів розпочалися засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт здобувачами освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Екзаменаційна комісія працювала у складі н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-експерти підтверджують високий рівень підготовки 15 лютого 2024

Навчання – триває!

11 квітня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися успішні захисти курсових проєктів із дисципліни «Основи проєктування закладів ресторанного господарства» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» другого курсу спеціальності «Харчові технології», освітньої програми «Технології харчування» скороченого терміну на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчання – триває! 14 квітня 2022

Інноваційне навчальне обладнання кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

У День відкритих дверей НУХТ кафедра мехатроніки та пакувальної техніки презентувала інноваційне навчальне обладнання для залучення нових вступників. У навчально-науковій лабораторії «Пневматика та пневмоприводи» завідувач кафедри, професор Анатолій Соколенко разом із доцентом кафедри Людмилою Кривопляс-Володіною провели майстер-клас «Пневмосоплов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційне навчальне обладнання кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 13 травня 2019

Практики – про стратегічний менеджмент

Нещодавно здобувачі-бакалаври та магістри освітніх програм «Менеджмент» і «Менеджмент організацій і адміністрування» завітали на змістовний вебінар «Розроблення та впровадження стратегії компанії» від міжнародного експерта з трансформації компаній Бориса Шевельова. Спікер, який є досвідченим організаційним терапевтом і бізнес-коучем, поділився сво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практики – про стратегічний менеджмент 10 грудня 2024