Н У Х Т

Підведені підсумки конкурсу на Кращу академічну групу НУХТ

29 травня 2018

Підведені підсумки конкурсу на Кращу академічну групу НУХТ

В університеті завершився щорічний конкурс на Кращу академічну групу НУХТ. Традиційно конкурс проводиться у два етапи: перший полягає у визначенні кращої групи на рівні факультету чи інституту, другий – на рівні університету. Відповідно до Положення про проведення конкурсу оцінювання діяльності груп здійснюється за такими критеріями: середній навчальний бал, відвідування аудиторних занять студентами конкурсної групи, їх наукова діяльність та активна участь у культурно-громадському і спортивному житті університету. Отож, для того щоб посісти призові місця у конкурсі його учасникам мало лише гарно навчатись, необхідно жити на повну, бути всебічно та гармонійно розвиненими, сучасними студентами.

За результатами першого етапу конкурсу були визначені фіналісті – по одному від кожного факультету та інституту, окрім Навчально-наукового інституту харчових технологій. У другому етапі його представляли дві академічні групи, які при розгляді їх справ отримали близькі конкурсні бали.

При підведенні підсумків другого етапу конкурсу, комісією відзначений високий рівень учасників, їх значні досягнення у навчанні та науковій діяльності. Наприклад, група ЕК-4-11а (Навчально-науковий інститут економіки і управління) мала найвищий середній бал успішності серед всіх груп фіналістів. Серед поданих справ привертають увагу відеоролик «Наше життя», представлений групою АК-3-2 (факультет автоматизації і комп’ютерних систем), кількість екскурсій організованих і проведених куратором разом із студентами групи МЯ-3-1 (Навчально-науковий інститут харчових технологій), високі спортивні здобутки студентів ОХ-4-4 (Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого), креативність і неординарність у тематиці вечорів групи ХЧ-3-1 (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу). Особливо варто відзначити значну кількість наукових публікацій не лише у вітчизняних, а і у авторитетних закордонних виданнях студентів групи ФБТ-1-2м (факультет біотехнології та екологічного контролю), що стало вирішальним аргументом у формуванні їх загального конкурсного балу.

Вперше, за час проведення конкурсу, у якості винагороди, всім фіналістам було запропоновано взяти участь у екскурсіях на підприємства ПрАТ «Артвайнері», АТ «ВО «КОНТІ» та ПАТ «АПК-Інвест» (Донецька обл.), організованих за сприяння Благодійного фонду Бориса Колеснікова, на провідні молочні підприємства ПАТ «Житомирський маслозавод» торгівельна марка «Рудь» (м. Житомир) та на ТОВ «Люстдорф» (с. Іллінці Вінницької обл.).

Отже, цьогорічні результати конкурсу наступні:

1-е місце – академічна група ФБТ-1-2м (факультет біотехнології та екологічного контролю), староста групи – Катерина Покойовець;

2-е місце – академічна група ЕК-4-11а (Навчально-науковий інститут економіки і управління), староста групи – Яна Михайлова;

3-є місце було присуджене одразу двом групам: ХЧ-3-1 (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу), староста групи – Олександр Голобородько та ОХ-4-4 (Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С.Гулого), староста групи – Максим Толпеко;

академічні групи МЯ-3-1 та МО-3-2 (Навчально-науковий інститут харчових технологій), старости груп відповідно Руслана Кущ та Артур Михалевич, а також група АК-3-2 (факультет автоматизації і комп’ютерних систем), староста групи – Сергій Яровий посіли заключні місця.

Дякуємо всім за участь у конкурсі і вітаємо переможців!

Опублікований: 29-05-2018
Читайте також:
Інтернет речей і квадрокоптер у кваліфікаційних роботах четвертокурсників

На кафедрі автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління відбулися захисти здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія відзначила високою оцінкою кілька захистів, які виділялися своєю інноваційністю. Цього року здобувачі у своїх кваліфікаційних роботах почали презентувати рішення з використанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтернет речей і квадрокоптер у кваліфікаційних роботах четвертокурсників 18 червня 2021

Сучасні цифрові технології у освітньому процесі

Доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Мамченко і Зоряна Романова та старший викладач кафедри Володимир Польовик взяли участь у міжнародному стажуванні на тему «Використання сучасних цифрових технологій у освітньому процесі», яке було організовано на базі Європейської асоціації інноваційної освіти (Україна) у співпр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні цифрові технології у освітньому процесі 03 червня 2025

Робота наших фахівців зі створення інноваційного кластеру функціональної їжі триває!

Наприкінці листопада 2021 року в Департаменті економіки та цифровізації Київської обласної державної адміністрації відбулася стратегічна сесія, яка стала фінальним заходом цього року в процесі підприємницького відкриття сфери смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво інноваційних харчових продуктів з вдосконаленими споживними якостями (фун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робота наших фахівців зі створення інноваційного кластеру функціональної їжі триває! 30 листопада 2021

Доцент  кафедри гуманітарних дисциплін нагороджена Обласною краєзнавчою премією імені Михайла Максимовича

Доценту  кафедри гуманітарних дисциплін Оксані Силці, яка нещодавно захистила докторську дисертацію, присуджена Обласна краєзнавча премія імені Михайла Максимовича за видання «Бандури пісня недоспівана… або суспільний виклик Михайла Злобинця». Вступне слово до видання належить професорові Надії Левицькій. Спільно із науковцем Черкаського національ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри гуманітарних дисциплін нагороджена Обласною краєзнавчою премією імені Михайла Максимовича 30 листопада 2018