Н У Х Т

Досягнення науки і технологій – в життя людства

04 грудня 2019

Досягнення науки і технологій – в життя людства

4 грудня 2019 р. у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася Х студентська науково-практична конференція «Пізнаємо світ. Досягнення науки і технологій – в життя людства».

У заході взяли участь викладачі та студенти коледжу, представники підприємств міста.

Учасники конференції прослухали наукові доповіді: «Перспективи розвитку сонячної енергетики на Сумщині» (директор ТОВ «БВК «Мосбуд» Юрій Ніканоров); «Технічна реалізація DNS-over-HTTPS протоколу» (Дмитро Логвінов, група 4-Е-28, керівник – Людмила Торяник); «Низькобілкові борошняні кондитерські вироби для хворих на фенілкетонурію» (Валерія Соловей, група 4-Х-118, керівник – Ірина Лоза); «Розумний будинок: міфи та реальність» (Антон Котляревський, група 4-А-95, керівник –  Володимир Заїка); «Робот Софія – еволюція чи загроза» (Софія Гончаренко, Олександра Титаренко, група 3-Е-29, керівник – Михайло Ніколаєнко); «Гастрономічні тренди 2019 року» (Карина Овдієнко, група 4-ХП-07, керівник – Людмила Черниш); «Корисні солодощі. Світові тренди і можливості їх реалізації» (Тетяна Щербак, група 4-Х-119, керівник – Людмила Тарабан); «Технологія комп’ютерного зору» (Артем Тітарєв, група 4-Е-28, керівник – Людмила Торяник).

Цікава та різнопланова інформація доповідачів, їх зв'язок із аудиторією створив ту атмосферу, що дозволила зрозуміти сучасні тенденції в розвитку різних галузей науки і техніки.

Опублікований: 04-12-2019
Читайте також:
Розпочинаємо співпрацю з громадою у сфері цифрового управління харчуванням

Наш університет розпочав співпрацю з представниками громади у межах договору про співпрацю, укладеного за ініціативи ректора Олександра Шевченка та директорки ТОВ «Юкрейніан Смарт Діджиталс» Олени Трофименко – компанії-розробника «Системи управління продуктами і кухнею 2» («СУПіК 2»). Це перша в Україні автоматизована платформа для складання меню, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочинаємо співпрацю з громадою у сфері цифрового управління харчуванням 15 вересня 2025

Першокурсники спеціальності «Туризм» пройшли зимову практику у Карпатах

З 9 по 18 січня студенти І курсу спеціальності «Туризм» традиційно проходили зимовий період практики з активного туризму в Карпатах, у с. Верхнє Студене. Під керівництвом викладачів кафедри та досвідчених інструкторів туристичного клубу «Время не ждет» новачки підкорювали місцеві схили, опановували основи гірськолижного спорту та не забували про в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники спеціальності «Туризм» пройшли зимову практику у Карпатах 23 січня 2017

У центрі уваги – забезпечення високої якості освітніх послуг!

Основне завдання нашого колективу – підготовка високоякісних фахівців для усіх сфер економіки. І забезпечення найвищої якості наших освітніх послуг – головний пріоритет, для досягнення якого ведеться постійна системна робота, важливою частиною якої є щорічний локальний моніторинг освітніх програм підготовки здобувачів вищої освіти. Наразі цьогоріч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – забезпечення високої якості освітніх послуг! 28 лютого 2025

Властивості інноваційних безалкогольних ферментованих напоїв досліджує професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Віталій Прибильський узяв участь у роботі науково-практичної конференції «Здоров’я, харчування, довголіття», організованої Національною академією медичних наук України, ДУ «Інститут геронтології імені Д. Ф. Чеботарьова НАМН України», Науковим медичним товариством геронтологів і геріатр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Властивості інноваційних безалкогольних ферментованих напоїв досліджує професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 31 травня 2021