Н У Х Т

Освітня програма «Холодильні техніка та технології»: всі нюанси від наших викладачів

25 січня 2024

Освітня програма «Холодильні техніка та технології»: всі нюанси від наших викладачів

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, доцент, гарант бакалаврської освітньої програми «Холодильні техніка та технології» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» Олексій Пилипенко та доцент, відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри Роман Грищенко 25 січня 2024 року зустрілися в онлайн-просторі зі здобувачами четвертого курсу спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» Відокремленого структурного підрозділу «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій».

Зустріч була організована спільними зусиллями викладачів кафедри та викладачки коледжу Світлани Кондратюк.

Олексій Пилипенко запросив випускників коледжу до вступу та подальшого навчання за освітньою програмою «Холодильні техніка та технології» у нашому університеті, розказав про переваги та перспективи навчання за нею. Також учасники зустрічі отримали запрошення до участі у конкурсі професійної майстерності серед здобувачів освіти в галузі низькотемпературної техніки «ChillTech Students Awards», що організовується за підтримки колективу кафедри теплоенергетики та холодильної техніки.

Роман Грищенко продемонстрував сучасні тенденції у програмному розрахунку теплових навантажень на приміщення та пояснив актуальність використання сучасного програмного забезпечення.

Презентація освітньої програми, кафедри, університету та нововведень у навчальний план викликала жвавий інтерес у здобувачів освіти коледжу. Наші викладачі із задоволенням відповідали на запитання та запросили молодь приєднатися до Дня відкритих дверей, а також відвідати НУХТ із екскурсією.

Опублікований: 25-01-2024
Читайте також:
Плідна наукова співпраця кафедри готельно-ресторанної справи

6 жовтня академічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи долучилася до організації та участі в ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», що працювала у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського. Не зважаючи на тяжкі обставини сьогодення в країні, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна наукова співпраця кафедри готельно-ресторанної справи 07 жовтня 2022

Безпека – головний пріоритет!

В університеті стартував новий навчальний рік, готуючись до якого адміністрація і господарські служби зробили все можливе, щоб створити максимально безпечні умови для якісного навчання. Адже сьогоднішнє першочергове завдання – зберегти життя і здоров'я усіх учасників освітнього процесу. Але, нагадуємо, кожний здобувач освіти, кожний викладач і спів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безпека – головний пріоритет! 04 вересня 2024

Кафедра технології м'яса і м'ясних продуктів ініціювала підготовку магістрів за абсолютно новим напрямком!

Враховуючу зацікавленість і запити роботодавців, відповідно до оновленої стратегії розвитку Київської області на період 2021-2027 року, яка передбачає здійснення комплексної системи заходів, в яких гармонійно поєднуватимуться високотехнологічна промисловість, екологічне сільське господарство та безпечне довкілля, кафедра технології м'яса і м'ясних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології м'яса і м'ясних продуктів ініціювала підготовку магістрів за абсолютно новим напрямком! 31 січня 2025

Майбутні ресторатори на кіноперегляді: фільм Chef як натхнення для професії

Аромат гастрономічних пригод, атмосфера творчості у процесі вивчення англійської мови й справжня любов до кухні – саме так відбувся черговий Movie Club, який організувала старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Надія Шерстюк. Третьокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» переглянули фільм «Chef» режисера Джона Ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні ресторатори на кіноперегляді: фільм Chef як натхнення для професії 07 листопада 2025