Н У Х Т

Освітній проект #Farmak_Lab_2022

23 грудня 2022

Освітній проект #Farmak_Lab_2022

Уже стала доброю традицією участь здобувачів та викладачів кафедри біотехнології і мікробіології у щорічному освітньому проєкті від АТ «Фармак». Цьогоріч він був присвячений темі «Комп’ютеризовані системи у фармацевтичному виробництві», а спікером виступив начальник відділу регуляторної відповідності комп’ютеризованих систем Микола Лепа.

Здобувачі освітніх ступенів «бакалавр», «магістр», «доктор філософії», а також викладачі були дуже раді знов стати учасниками цього проєкту. Їм вдалося дізнатися багато нового про основні типи та види комп’ютеризованих систем на підприємстві, їх значення та застосування у організації процесу виробництва лікарських засобів.

Майбутнім фахівцям цікаво було дізнатися про нюанси щодо нормативної документації, яка постійно вдосконалюється в результаті розвитку технологій на фармацевтичному виробництві. Також у ході лекції були озвучені вимоги до персоналу, які навички потрібно вже мати, а які можна отримати під час практики, оскільки для повноцінного розуміння розроблення комп’ютеризованих систем треба бути не просто фахівцем у виробництві фармакологічних засобів, а і мати розуміння про автоматизовані системи, яких дуже велика кількість на самому виробництві.

Наприкінці зустрічі слухачі, як завжди, мали змогу задати питання й почути аргументовані відповіді про перспективи розвитку компанії, нові напрямки її виходу на міжнародну арену, співпрацю з міжнародними виробництвами.

Наші учасники відзначили, що такі проєкти для здобувачів є досить актуальними, оскільки показують зацікавленість компанії у молодих кадрах, що дає впевненість у завтрашньому дні.

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології разом зі здобувачами щиро вдячні співробітникам АТ «Фармак» за надану можливість вкотре стати учасниками освітнього проекту #Farmak_Lab!

Опублікований: 23-12-2022
Читайте також:
Онлайн-зустрічі з українськими виноробами від НРАУ

У рамках вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» здобувачі другого курсу спеціальності «Туризм» беруть участь у заходах проєкту «Онлайн-зустрічі з українськими виноробами від НРАУ». Завдячуючи Національній ресторанній асоціації України, наші здобувачі спілкуються з виноробами, дізнаються про принципи виробництва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-зустрічі з українськими виноробами від НРАУ 19 грудня 2022

Наші спеціальності – у ТОПі за кількістю поданих вступниками заяв

Інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA» складений рейтинг спеціальностей за кількістю поданих вступниками заяв на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за всіма формами навчання. Серед найбільш популярних серед вступників майже всі спеціальності нашого університету. Зокрема, до ТОП-20 увійшли «Комп’ют...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші спеціальності – у ТОПі за кількістю поданих вступниками заяв 07 серпня 2023

Безкоштовні вебінари для науковців із використання бази даних Scopus

Згідно з інформацією, представленою на сайті Міністерства освіти і науки України, впродовж липня для науковців проведуть 4 безкоштовних вебінари з використання бази даних Scopus. Знайомство з базою даних Scopus, пошук інформації в ній, ScienceDirect та профіль автора у Scopus – про все це українські науковці зможуть дізнатися на безкоштовних вебін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безкоштовні вебінари для науковців із використання бази даних Scopus 01 липня 2020

Готується до захисту дисертаційного дослідження ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Удосконалення технології столового вина» за темою дисертаційної роботи «Удосконалення технології столових вин підвищеної біологічної цінності» аспіранта кафедри Олени Циганкової (науковий керівник – доцент Марина Білько). На семінарі були присутні викладачі кафедри разом із...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готується до захисту дисертаційного дослідження ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 13 вересня 2019