Н У Х Т

Освітній проект #Farmak_Lab_2022

23 грудня 2022

Освітній проект #Farmak_Lab_2022

Уже стала доброю традицією участь здобувачів та викладачів кафедри біотехнології і мікробіології у щорічному освітньому проєкті від АТ «Фармак». Цьогоріч він був присвячений темі «Комп’ютеризовані системи у фармацевтичному виробництві», а спікером виступив начальник відділу регуляторної відповідності комп’ютеризованих систем Микола Лепа.

Здобувачі освітніх ступенів «бакалавр», «магістр», «доктор філософії», а також викладачі були дуже раді знов стати учасниками цього проєкту. Їм вдалося дізнатися багато нового про основні типи та види комп’ютеризованих систем на підприємстві, їх значення та застосування у організації процесу виробництва лікарських засобів.

Майбутнім фахівцям цікаво було дізнатися про нюанси щодо нормативної документації, яка постійно вдосконалюється в результаті розвитку технологій на фармацевтичному виробництві. Також у ході лекції були озвучені вимоги до персоналу, які навички потрібно вже мати, а які можна отримати під час практики, оскільки для повноцінного розуміння розроблення комп’ютеризованих систем треба бути не просто фахівцем у виробництві фармакологічних засобів, а і мати розуміння про автоматизовані системи, яких дуже велика кількість на самому виробництві.

Наприкінці зустрічі слухачі, як завжди, мали змогу задати питання й почути аргументовані відповіді про перспективи розвитку компанії, нові напрямки її виходу на міжнародну арену, співпрацю з міжнародними виробництвами.

Наші учасники відзначили, що такі проєкти для здобувачів є досить актуальними, оскільки показують зацікавленість компанії у молодих кадрах, що дає впевненість у завтрашньому дні.

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології разом зі здобувачами щиро вдячні співробітникам АТ «Фармак» за надану можливість вкотре стати учасниками освітнього проекту #Farmak_Lab!

Опублікований: 23-12-2022
Читайте також:
Фахівці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів долучилися до заходів Міжнародного форуму «Косметика України 2018»

29 травня розпочав свою роботу третій Міжнародний форум «Косметика України 2018», головною подією якого традиційно є конференція. Серед спікерів конференції - авторитетні професіонали із багатьох країн світу. Розпочала роботу конференції голова Асоціації «Парфумерія і косметика України» Вікторія Філатова доповіддю, присвяченою аналізу ринку космет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів долучилися до заходів Міжнародного форуму «Косметика України 2018» 30 травня 2018

Триває другий етап підтвердження участі в додатковій сесії НМТ

1 серпня 2022 року розпочався другий етап підтвердження участі в додатковій сесії НМТ, що буде здійснюватися через інформаційну сторінку. Цей етап також повинні пройти учасники основної сесії, які не з’явилися для складання тестування. До 10 серпня на інформаційній сторінці учасника потрібно вибрати із запропонованого переліку назву населеного пу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває другий етап підтвердження участі в додатковій сесії НМТ 02 серпня 2022

До 100-річчя з дня народження професора Олексія Лісовенка

Незабаром ми відзначатимемо сторіччя від дня народження Олексія Тимофійовича Лісовенка – доктора технічних наук, професора, провідного вченого у галузі машин і апаратів хлібопекарських виробництв. Із цієї нагоди учень Олексія Тимофійовича, оглядач журналу «Світ продуктів» Анатолій Пилипенко ініціював розмову-спогад про діяльність видатного вченого....

ЧИТАТИ ДАЛІ

До 100-річчя з дня народження професора Олексія Лісовенка 07 березня 2025

«Солодка» пізнавальна подорож студентів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти групи ТХ-3-14ск Навчально-наукового інституту харчових технологій з наставником, доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан відвідали демонстраційний центр «Шоколадна фабрика ROSHEN». Спочатку група переглянула фільм про історію та технологію виробництва найпопулярнішого у світі смаколика – шоколаду....

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Солодка» пізнавальна подорож студентів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 26 грудня 2018