Н У Х Т

Освітній проект #Farmak_Lab_2022

23 грудня 2022

Освітній проект #Farmak_Lab_2022

Уже стала доброю традицією участь здобувачів та викладачів кафедри біотехнології і мікробіології у щорічному освітньому проєкті від АТ «Фармак». Цьогоріч він був присвячений темі «Комп’ютеризовані системи у фармацевтичному виробництві», а спікером виступив начальник відділу регуляторної відповідності комп’ютеризованих систем Микола Лепа.

Здобувачі освітніх ступенів «бакалавр», «магістр», «доктор філософії», а також викладачі були дуже раді знов стати учасниками цього проєкту. Їм вдалося дізнатися багато нового про основні типи та види комп’ютеризованих систем на підприємстві, їх значення та застосування у організації процесу виробництва лікарських засобів.

Майбутнім фахівцям цікаво було дізнатися про нюанси щодо нормативної документації, яка постійно вдосконалюється в результаті розвитку технологій на фармацевтичному виробництві. Також у ході лекції були озвучені вимоги до персоналу, які навички потрібно вже мати, а які можна отримати під час практики, оскільки для повноцінного розуміння розроблення комп’ютеризованих систем треба бути не просто фахівцем у виробництві фармакологічних засобів, а і мати розуміння про автоматизовані системи, яких дуже велика кількість на самому виробництві.

Наприкінці зустрічі слухачі, як завжди, мали змогу задати питання й почути аргументовані відповіді про перспективи розвитку компанії, нові напрямки її виходу на міжнародну арену, співпрацю з міжнародними виробництвами.

Наші учасники відзначили, що такі проєкти для здобувачів є досить актуальними, оскільки показують зацікавленість компанії у молодих кадрах, що дає впевненість у завтрашньому дні.

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології разом зі здобувачами щиро вдячні співробітникам АТ «Фармак» за надану можливість вкотре стати учасниками освітнього проекту #Farmak_Lab!

Опублікований: 23-12-2022
Читайте також:
Аспірант кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів з Республіки Ірак успішно захистив дисертаційне дослідження

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології м’ясних продуктів з використанням м’яса перепелів» аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Аль-Хашімі Хайдера Мохаммеда Тахера (науковий керівник – доктор технічних наук, професор Василь Пасічний). Членами вченої ради ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів з Республіки Ірак успішно захистив дисертаційне дослідження 26 липня 2019

Об’єднуємося з професіоналами

Встановлення партнерських відносин із зовнішніми стейкхолдерами є одним із напрямків розвитку освітніх програм. Для забезпеченні високої якості професійної підготовки фахівців спеціальності «Туризм» кафедра туристичного та готельного бізнесу ініціювала співпрацю з Громадською спілкою «Всеукраїнська асоціація гідів» (ВАГ), яка об’єднує гідів на заса...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Об’єднуємося з професіоналами 23 січня 2023

Захопливе знайомство з пивоварнею Lisopylka

Магістранти освітніх програм «Технології продуктів бродіння і виноробства» і «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» разом із викладачами кафедр біотехнології продуктів бродіння і виноробства та технології м'яса і м'ясних продуктів відвідали одну з найцікавіших українських пивоварень – Lisopylka торгової марки VARVAR. З виробництв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захопливе знайомство з пивоварнею Lisopylka 05 травня 2025

Гостьова лекція «Як змінився HR під час війни» для здобувачів-менеджерів персоналу

31 жовтня 2023 року викладачі кафедри економіки праці та менеджменту і здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (бакалаври і магістри) зустрілися із запрошеною гостею, керівницею відділу управління персоналом Міжнародної компанії PwC Ukraine Олександрою Ананьєвою. PwC Україна є учасницею міжнародної мережі фірм PwC, де у 155 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція «Як змінився HR під час війни» для здобувачів-менеджерів персоналу 02 листопада 2023