Н У Х Т

Перемагають – кращі!

12 квітня 2022

Перемагають – кращі!

Здобувачі освіти Свалявського технічного фахового коледжу НУХТ взяли участь у XII Всеукраїнській інтернет-олімпіаді з англійської мови «На Урок».  

Першокурсники групи ДТГ-214 Богдана Бігар, Злата Зейкан, Тетяна Фізер, Володимир Фалес та Юліанна Сабов скористалися такою можливістю перевірити свої знання, повторити вивчене й дізнатися багато нового.

Вітаємо Юліанну Сабов, яка стала переможницею та отримала диплом ІІІ ступеня! 

Опублікований: 12-04-2022
Читайте також:
Рекламна кампанія НУХТ від фахівців кафедри технології оздоровчих продуктів

4 грудня 2018 року доцент кафедри технології оздоровчих продуктів Надія Івчук відвідала Смілянський коледж харчових технологій НУХТ, де зустрілася зі студентами 4-го курсу – майбутніми молодшими спеціалістами, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Надія Івчук детально познайомила їх із правилами прийому до НУХТ, а також розповіла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекламна кампанія НУХТ від фахівців кафедри технології оздоровчих продуктів 05 грудня 2018

Фахівець кафедри харчової хімії провела рубіжну контрольну роботу у профорієнтованому класі

Традиційно навесні фахівці підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету проводять другу рубіжну контрольну роботу з конкурсних предметів на підготовчому відділенні та в профорієнтованих класах. До проведення цього заходу запрошуються і викладачі НУХТ, зокрема, кафедри харчової хімії. Днями старш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівець кафедри харчової хімії провела рубіжну контрольну роботу у профорієнтованому класі 10 травня 2018

Лекції від французьких експертів

Здобувачі освіти Свалявського технічного фахового коледжу нашого університету, що навчаються за спеціальностями «Бродильне виробництво і виноробство» та «Туристичне обслуговування» прослухали лекції з винного туризму та виноробства від експертів з регіону Бордо (Франція). Захід був організований на базі відомого на Закарпатті винного комплексу «Ша...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекції від французьких експертів 03 червня 2021

Дуальне навчання здобувачок кафедри технології молока і молочних продуктів

Дуальну форму здобуття вищої освіти, що передбачає поєднання навчання у закладах вищої освіти з навчанням на робочому місці для набуття певної кваліфікації, впроваджено в нашому університеті згідно з Концепцією підготовки фахівців за дуальною формою здобуття освіти, схваленою Кабінетом Міністрів України у 2018 р. Такий підхід до підготовки молодих ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дуальне навчання здобувачок кафедри технології молока і молочних продуктів 31 січня 2025