Н У Х Т

Особливості практичної підготовки студентів-туристів

23 липня 2019

Особливості практичної підготовки студентів-туристів

Студенти-практиканти другого курсу спеціальності «Туризм» Волинського коледжу НУХТ у межах навчальної практики проводили екскурсії історико-культурним заповідником «Старий Луцьк» для лучан і гостей міста. Формат «гри-квесту» урізноманітнив «стандартні» розповіді екскурсоводів.

Гостями «Екскурсійної точки» були жителі різних міст України, Білорусії та Польщі, а також учні луцьких шкіл.

Відвідувачі відзначили, що наші екскурсоводи вразили їх своїми здібностями та знаннями і зауважили, що екскурсії вони проводять доволі професійно.

Опублікований: 23-07-2019
Читайте також:
Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства оцінили рівень дипломних проектів заочників за ОКР «Бакалавр»

У Львівській філії нашого університету відбувся захист дипломних проектів студентів заочної форми навчання за ОКР «Бакалавр», де у засіданні ДЕК брали участь викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства університету, професор Віталій Прибильський і  доцент Тетяна Мудрак. Професор Віталій Прибильський очолив Екзаменаційну комісі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства оцінили рівень дипломних проектів заочників за ОКР «Бакалавр» 13 лютого 2017

Семінар «Використання електронного каталогу бібліотеки в навчальному процесі» для здобувачів кафедри технології оздоровчих продуктів

Студенти групи ОП-3-7 разом зі своєю кураторкою Світланою Камінською відвідали Науково-технічну бібліотеку університету для ознайомлення з можливостями використання електронного каталогу бібліотеки у навчальному процесі. Ця ініціатива була організована з метою сприяння здобувачам освіти у покращенні їхніх навчальних навичок й доступу до літературни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Семінар «Використання електронного каталогу бібліотеки в навчальному процесі» для здобувачів кафедри технології оздоровчих продуктів 16 жовтня 2023

Сучасна концепція й інноваційний підхід: на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів переглянули освітні програми

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулося розширене засідання робочих груп для обговорення та проведення локального моніторингу освітніх програм. До перегляду були представлені програми підготовки здобувачів освітнього ступеня «Магістр» – освітньо-професійна програма (ОПП) «Технології зберігання консервування та переробки м'яса» за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасна концепція й інноваційний підхід: на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів переглянули освітні програми 29 січня 2025

Урок фізики для ліцеїстів

11 квітня 2025 року доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексій Пилипенко провів урок фізики на тему «Використання першого та другого законів термодинаміки у енергетичному обладнанні» для учнів 10-Б класу Київського ліцею №59. Викладач ґрунтовно та доступно пояснив суть законів, навів конкретні приклади їх використання, а також н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Урок фізики для ліцеїстів 14 квітня 2025