Н У Х Т

Основи туризмознавства першокурсники вивчають на найвідоміших туристичних об’єктах

20 вересня 2018

Основи туризмознавства першокурсники вивчають на найвідоміших туристичних об’єктах

19 вересня 2018 року викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу, завідувач кафедри, д.е.н., доцент Дарина Басюк, д.е.н., професор Ірина Антоненко, к.г.н., доцент Олена Харченко та студенти 1 курсу (10-12 групи) спеціальності «Туризм» в рамках вивчення дисципліни «Основи туризмознавства» відвідали Софійський собор у центрі Києва -  пам'ятку української архітектури та монументального живопису XI-XVIII століть, одну з небагатьох уцілілих споруд часів Київської Русі та найголовніших християнських святинь Східної Європи,  що занесена  до Переліку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Студенти,  крім знань з історії та архітектури України, отримали досвід проведення тематичних екскурсій у професійних екскурсоводів.

 

Опублікований: 20-09-2018
Читайте також:
Вектор – на здорове харчування дітей!

В університеті започаткована нова наукова ініціатива – проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Здорове харчування дітей в Україні – запорука майбутнього нації: стан і перспективи». Перша конференція мала відбутися восени минулого року та через карантинні обмеження її відтерміновували кілька разів, оскільки, зважаючи на надзвичайну ва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вектор – на здорове харчування дітей! 29 вересня 2021

Про академічну доброчесність дізналися здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Академічна доброчесність – це фундамент якісної вищої освіти і детермінанта її успішного розвитку. Новий навчальний рік на кафедрі готельно-ресторанної справи розпочався з тижня академічної доброчесності, адже етичними принципами академічної доброчесності мають керуватися всі учасники освітнього процесу під час навчання, викладання та провадження ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про академічну доброчесність дізналися здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 14 вересня 2021

Про сучасні методи очищення води дізналися майбутні технологи молокопереробної галузі

У межах дисципліни «Інновації молокопереробної галузі» відбулася гостьова лекція «Сучасні методи очищення води» за участі головного технолога з очищення води ТОВ «Вінкар Сістемс», д.т.н. Юрія Змієвського. Фахівець презентував науково обґрунтований підхід до впровадження новітнього обладнання зворотно-осмотичного очищення води для потреб молочної п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні методи очищення води дізналися майбутні технологи молокопереробної галузі 19 листопада 2021

Науково-технічна бібліотека університету запрошує

У Науково-технічній бібліотеці університету представлена низка тематичних виставок – «Світоч нації», «Технічні науки у дзеркалі стародруків», «Українська революція. Доба Центральної Ради». Експозиція виставки «Світоч нації» присвячена українському вченому, політичному, громадському і церковному діячу, мовознавцю, історику церкви, педагогу, дійсном...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна бібліотека університету запрошує 12 січня 2017