Н У Х Т

Органічне агровиробництво у сфері уваги науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

04 листопада 2019

Органічне агровиробництво у сфері уваги науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко взяла участь у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука», яка відбулася за ініціативи Федерації органічного руху України та Науково-методичного центру «Агроосвіта» та за підтримки проекту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного землеробства».

Основною метою конференції є об’єднання зусиль галузевих підприємств та установ, фермерських господарств, наукових та освітніх закладів, а також інших осіб,  зацікавлених у виробництві, переробленні безпечної та якісної органічної продукції.  Організатори заходу сподіваються, що конференція сприятиме динамічному та ефективному розвитку органічного руху в Україні, запровадженню та  удосконаленню інноваційних органічних технологій в аграрній та переробній  галузях.

У рамках конференції відбувся конкурс наукових статей з органічного виробництва. Почесне IV місце отримала робота доцентів кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів Наталії Фалендиш та Інни Зінченко у співавторстві з магістранткою Марією Блаженко.

Голова правління  Федерації органічного руху України Євген Милованов нагородив доцента Інну Зінченко дипломом за вагомий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців для харчової промисловості.

Опублікований: 04-11-2019
Читайте також:
Біоенерготехнологи – фахівці майбутнього!

А чи знаєте ви, що за історію розвитку людського суспільства споживання енергії з розрахунку на одну людину зросло більше ніж у 100 разів? Нині кожні 10-15 років світовий рівень споживання енергії практично подвоюється. Водночас запаси традиційних джерел енергії: нафти, вугілля, природного газу виснажуються, а спалювання викопних видів палива все б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біоенерготехнологи – фахівці майбутнього! 17 травня 2022

«Хлібна індустрія-2023»: завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів плідно поспілкувався з колегами

Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса взяв участь у Першій національній конференції-виставці «Хлібна індустрія-2023», яка відбулась 17-18 серпня 2023 року в м. Вінниця. Захід був організований за ініціативи Всеукраїнської асоціації пекарів у партнерстві зі Спілкою «Борошномели України» та Agro Marke...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Хлібна індустрія-2023»: завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів плідно поспілкувався з колегами 22 серпня 2023

Продовжують готувати здобувачів до ЄВІ з англійської мови на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Високий бал на єдиному вступному іспиті (ЄВІ) з англійської мови – запорука вступу до магістратури і продовження здобуття вищої освіти в нашому університеті. Тому старші викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Світлана Бебко і Олена Варфоломєєва і у період карантину продовжують підготовку до іспиту студентів  спеціально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують готувати здобувачів до ЄВІ з англійської мови на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 20 травня 2020

Онлайн-зустріч із фахівцями готельної справи Ribas Hotels groups

Не зважаючи на усі обставини, готельний бізнес має працювати і розвиватись. 20 квітня 2022 року завдяки співпраці кафедри туристичного та готельного бізнесу з мережею Ribas Hotels здобувачі спеціальності 242 «Туризм» мали змогу відвідати щотижневу зустріч «Робота у готельному бізнесі». У прямому ефірі з темою «Організація бізнес-процесів у готелі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-зустріч із фахівцями готельної справи Ribas Hotels groups 25 квітня 2022