Н У Х Т

Онлайн-тур першокурсників-експертів на підприємство Coca-Cola в Україні

31 січня 2025

Онлайн-тур першокурсників-експертів на підприємство Coca-Cola в Україні

Здобувачі першого курсу освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» разом зі своєю кураторкою, асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Божко побували на онлайн-екскурсії підприємством Coca-Cola Beverages Ukraine.

Здобувачі освіти побачили виробництво найпопулярнішого безалкогольного напою Coca-Cola – від підготовки води до реалізації готової продукції.

Торгову марку «Coca-Cola» знає 98% населення усієї земної кулі, а продукція продається у 205 країнах. Асортимент підприємства включає продукцію брендів Coca-Cola, Fanta, Sprite, Botaniq, Добрий, Nestea.

Виробництво продукції відповідає стандартам ISO 9001, PAS 223, FSSC 22000. На підприємстві є власна лабораторія, де здійснюється контроль сировини та готової продукції за органолептичними та фізико-хімічними показниками.

Наші першокурсники активно ставили запитання в чат і в онлайн-режимі отримували відповіді. Найактивніші отримали подарунки – брендовані шопери.

Вдячні адміністрації Coca-Cola Beverages Ukraine за креативний захід для наших здобувачів освіти.

Опублікований: 31-01-2025
Читайте також:
До захисту курсового проєкту з дисципліни «Основи проєктування біотехнологічних виробництв» готуються четвертокурсники

Курсове проєктування є невід’ємною складовою підготовки здобувачів-біотехнологів. Саме тому, попри складний період в Україні, студенти ІV курсу кафедри біотехнології і мікробіології постійно консультуються зі своїми керівниками щодо виконання розділів курсового проєкту з дисципліни «Основи проєктування біотехнологічних виробництв». Під час зустріч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До захисту курсового проєкту з дисципліни «Основи проєктування біотехнологічних виробництв» готуються четвертокурсники 01 грудня 2020

Бакалаври ознайомилися з виробництвом незбираномолочних продуктів на «Б.МК»

10 травня 2024 р. здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія», які навчаються на кафедрі технології молока і молочних продуктів, у супроводі доценток Тетяни Осьмак, Олени Онопрійчук, Ульяни Бандури і Оксани Басс відвідали найсучасніший в Україні завод із випуску продукції з незбираного мол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври ознайомилися з виробництвом незбираномолочних продуктів на «Б.МК» 13 травня 2024

Цехом твердих лікарських засобів ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» «прогулялися» наші здобувачі освіти

На цьому навчальному тижні здобувачі-біотехнологи 3 курсу в рамках дисципліни «Промислова технологія лікарських засобів» почали знайомитися з твердою лікарською формою – таблетками. Теоретичні відомості, отримані на лекціях і в рамках підготовки до лабораторної роботи, вони змогли закріпити під час чергової онлайн-екскурсії ПрАТ «Фармацевтична фірм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цехом твердих лікарських засобів ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» «прогулялися» наші здобувачі освіти 20 березня 2021

Освітню програму підготовки бакалаврів зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» виконано!

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» заочної форми навчання у формі письмового комплексного державного іспиту зі спеціальності. Завідувач випускової кафедри і голова Екзаменаційної комісії, професор Віктор Доценко привітав студентів із головною подією бакалаврату, побажав їм успіху і в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітню програму підготовки бакалаврів зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» виконано! 19 лютого 2020