Н У Х Т

Першокурсникам: про початок навчання

20 серпня 2024

Першокурсникам: про початок навчання

Шановні першокурсники!

Щиро вітаємо вас зі вступом до Національного університету харчових технологій!

Перш ніж ви зануритеся у студентські будні, запрошуємо трохи посвяткувати та познайомитися з керівництвом університету і ваших факультетів та інститутів:

- загальноуніверситетська Посвята у студенти відбудеться 30 серпня о 10:00 у актовій залі університету (вул. Володимирська, 66, корпус А);

- зустрічі студентів бакалаврату з керівниками навчальних підрозділів відбудуться:

факультет автоматизації і комп’ютерних систем (АКС) – декан Андрій Васильович Форсюк – 30 серпня о 14:00 в аудиторії А-439;

факультет біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) – деканка Наталія Миколаївна Грегірчак – 30 серпня о 12:00 у Студентському клубі;

факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф. В.Ф.Доценка (ГРТБ) – деканка Віта Валентинівна Цирульнікова – 2 вересня об 11:00 у актовій залі університету;

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого (ННІТІ) – директор Сергій Іванович Блаженко – 30 серпня о 12:00 в аудиторії А-544;

Навчально-науковий інститут економіки і управління (ННІ ЕіУ) – директор Олег Олексійович Шеремет – 30 серпня о 12:00 у актовій залі університету;

Навчально-науковий інститут харчових технологій (ННІ ХТ) – директорка Оксана Валер’янівна Кочубей-Литвиненко – 30 серпня о 14:00 у актовій залі університету.

2024-2025 навчальний рік ми починаємо у змішаному форматі – лекційні заняття відбуватимуться online у режимі відеоконференцій із зазначенням електронного покликання у розкладі занять; лабораторні та практичні заняття будуть проводитися в лабораторіях та аудиторіях університету.

Початок навчання вступників 2024 року денної форми навчання – 2 вересня за розкладом занять. Початок навчання вступників 2024 року заочної форми навчання бакалаврату та магістратури – відповідно до графіка навчального процесу за розкладом занять.

Усі навчальні корпуси університету мають облаштовані належним чином укриття.

Бажаємо вам яскравих і незабутніх студентських років! Ми переконані, що обрана вами спеціальність стане цінним надбанням у житті і забезпечить велике професійне майбутнє!

Опублікований: 20-08-2024
Читайте також:
Гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів» відбулася на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Відбулася гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів» для студентів груп ТХ-3-5 та ТХ-3-12ск, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Лекцію прочитала заступник генерального директора з питань якості, безпеки харчової продукції та соціальної відповідальності ТОВ «Компанія Май Україна» Тетяна Наконечна за участі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів» відбулася на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 грудня 2019

Максимальна практична цінність досліджень – у бакалаврських роботах випускників кафедри фінансів

Другий семестр 2018-2019 навчального року кафедра фінансів завершує вдалим захистом дипломних робіт бакалаврів денної форми навчання. Зокрема, випускниками трьох груп були захищені 47 бакалаврських робіт. За результатами успішного навчання 11 студентів мають рекомендацію кафедри на отримання диплому з відзнакою. Поряд із ґрунтовним теоретичним ана...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Максимальна практична цінність досліджень – у бакалаврських роботах випускників кафедри фінансів 26 червня 2019

Підручник авторського колективу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка презентовано у рамках проєкту «Книга від вченого»

Колектив авторів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка гордий презентувати підручник «Кулінарна ЕТНОЛОГІЯ» у рамках проєкту «Книга від вченого». Метою проєкту є підтримка талановитих вчених, сприяння їхній самореалізації та стимулювання подальшої творчої наукової діяльності шляхом популяризації професійн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підручник авторського колективу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка презентовано у рамках проєкту «Книга від вченого» 17 лютого 2023

Очікувана подія для кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

28 березня для кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася очікувана подія – представлена до захисту у спеціалізовану вчену раду за спеціальністю  «Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння» робота Віти Щербини «Удосконалення технології стабілізації виноматеріалів проти кристалічних помутнінь» (керівник – професор, док...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Очікувана подія для кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 29 березня 2019