Н У Х Т

Академічна доброчесність як запорука цінності освіти

17 вересня 2024

Академічна доброчесність як запорука цінності освіти

Уже доброю традицію стало для учасників навчального процесу освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня «Менеджмент організацій і адміністрування» проводити щорічні зустрічі з магістрантами першого курсу у рамках загальноуніверситетського тижня академічної доброчесності.

Гарантка програми, професорка Світлана Бурлуцька ознайомила здобувачів із основними нормативними документами НУХТ, якими вони мають керуватися під час освітнього процесу та проведення наукової діяльності. Також вона надала всі корисні посилання на документи локальної нормотворчості університету задля повної обізнаності учасників освітнього процесу щодо наслідків академічної нечесності.

Плідне спілкування з майбутніми управлінцями дозволило чітко визначитися з категоріальним апаратом академічної доброчесності як прихильності шести основним цінностям: чесності, довірі, справедливості, повазі, відповідальності та сміливості. Саме на цих цінностях засновані принципи поведінки, що дозволяють академічним спільнотам втілювати свої інтелектуальні добутки у практичне життя. Корисними та вельми показовими кейсами стали вже апробовані на програмі «Менеджмент організацій і адміністрування» методи та інструменти боротьби і профілактики плагіату.

У свою чергу колектив групи забезпечення освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» всебічно підтримує ініціативу університету в популяризації програм дотримання академічної доброчесності. Вкрай важливим є усвідомлення нашими магістрами як майбутньою бізнес-елітою України природи доброчесної поведінки, що дасть можливість розробити та імплементувати ефективну політику соціальної доброчесності на національному рівні.

Опублікований: 17-09-2024
Читайте також:
Тривають студентські наукові пошуки

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій продовжує роботу науковий гурток під керівництвом професорки Вікторії Дорохович.  Учасники гуртка, здобувачі третього курсу під час онлайн-засідань гуртка обрали перспективні напрями розроблення кондитерських виробів. Були обрані такі те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тривають студентські наукові пошуки 16 травня 2022

До нових викликів цифрового світу готуються студенти-управлінці

25 квітня у Міжнародному виставковому центрі відбувся iForum Інтернет-діячів – наймасштабніша офлайн-конференція східної Європи, яка проводиться на волонтерських засадах активними ІТ-компаніями вже вдесяте, і цьогоріч зібрала рекордні 13000 відвідувачів. Студенти та викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ не могли залиш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До нових викликів цифрового світу готуються студенти-управлінці 26 квітня 2018

Магістранти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» захищають кваліфікаційні роботи

На кафедрі готельно-ресторанної справи тривають захисти кваліфікаційних робіт здобувачами освітнього ступеня «магістр» денної та заочної форм здобуття освіти зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа». Оцінюють практичну цінність робіт екзаменаційна комісія і запрошені стейкхолде...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» захищають кваліфікаційні роботи 21 лютого 2024

Про організацію контролю якості та безпечності на зустрічі з фахівцем

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу продовжується марафон онлайн-лекторіїв із успішними випускниками та стейкхолдерами. 12 березня бакалаври 4 курсу спеціальностей «Технології харчування» та «Готельно-ресторанна справа» у рамках вивчення профільних і актуальних дисциплін «Управління якістю продукції і послуг ресторанного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про організацію контролю якості та безпечності на зустрічі з фахівцем 16 березня 2021