Н У Х Т

Онлайн майстер-клас «Прийняття рішень»

15 квітня 2020

Онлайн майстер-клас «Прийняття рішень»

Ранок починається не з кави, ранок починається з онлайн майстер-класу, який провела сертифікований бізнес-тренер ТОВ «Triglav International» (стратегічний партнер Корпорації «Артеріум») Тетяна Ковтонюк. Її основна рекомендація – «Приймаючи рішення, головне вчасно зупинитись!».

Учасниками заходу стали студенти-біотехнологи. Це не перший захід, який проводить пані Тетяна. Раніше учасники дізналися про емоції та як ними керувати, а також основні етапи вирішення конфліктних ситуацій.

Кожного дня в нашому житті постає питання вибору та прийняття того чи іншого рішення. Тому напевно кожний із нас хоча б раз замислювався: «А що відбувається в нашій голові, коли ми приймаємо якесь рішення?», «Чому ми приймаємо те чи інше рішення?», «За допомогою чого ми дійшли до цього рішення?», «Що саме може впливати на процес прийняття рішення?». Саме майстер-клас від Тетяни Ковтонюк допоміг учасникам розібратися в цих нелегких питаннях.

Рішення – це усвідомлений, обраний нами варіант дій. Тож разом із пані Тетяною студенти обговорили це питання та опанували декілька підходів і методів, які дозволяють успішно приймати правильне рішення і при цьому усвідомлювати всі наслідки своїх дій. Майстер-клас допоміг розібратись у собі, в своїй системі цінностей, розставити пріоритети та в майбутньому приймати обдумане, зважене та найбільш вигідне для себе рішення.

Під час майстер-класу як завжди була тепла атмосфера, ведуча активно «тримала» учасників у хорошому настрої за допомогою спілкування з аудиторією та динамічної подачі нової цікавої інформації. Формат заходу у вигляді питань і відповідей ще раз показав, що саме такий спосіб є оптимальним для онлайн майстер-класів. Виконання ж студентами завдань на вибір – це дуже крутий спосіб подумати і подивитися на різні ситуації з різних боків. Відчувалося, що Тетяна Ковтонюк ретельно готується до подібних онлайн-заходів, тому її хочеться слухати, не відриваючись ні на хвилину.

Студенти щиро вдячні за професійний і корисний майстер-клас!

Опублікований: 15-04-2020
Читайте також:
Лекторії від науково-педагогічного колективу кафедри готельно-ресторанної справи

Науково-педагогічні працівники кафедри готельно-ресторанної справи протягом лютого-березня зустрілися в освітньому діджитал-просторі зі здобувачами відокремлених структурних підрозділів університету – Волинського фахового коледжу, Свалявського технічного фахового коледжу, Полтавського фахового коледжу, Київського фахового коледжу ресторанного госпо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторії від науково-педагогічного колективу кафедри готельно-ресторанної справи 24 березня 2025

«Перші ластівки» кафедри фінансів

«Першими ластівками» випуску 2020 стали магістри денної форми навчання спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа і страхування». Випускники успішно захистили 22 магістерські роботи тільки на «відмінно» та «добре». За результатами успішного навчання п’яти магістрам надали рекомендацію кафедри на отримання диплому з відзнакою. Поряд із ґрунтовни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Перші ластівки» кафедри фінансів 17 лютого 2020

Інвестиція у професійний розвиток

З 4 по 31 липня доцент кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка Віктор Сідлецький пройшов повний курс підвищення кваліфікації від Schneider Electric для глибшого освоєння платформи SEE Electrical Expert. Протягом 120 годин курсу «Проєктування та 3D-моделювання систем електропостачання і автоматизац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інвестиція у професійний розвиток 05 серпня 2025

Підсумували свою виробничу практику здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Традиційно, згідно з навчальним планом здобувачі четвертого курсу та другого курсу зі скороченим терміном навчання освітнього ступеню «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» денної форми навчання наприкінці вересня звітують про проходження виробничої практики у провідних закладах  сто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумували свою виробничу практику здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 06 жовтня 2021