Н У Х Т

Фінішував бакалаврський марафон здобувачів-фінансистів

23 червня 2022

Фінішував бакалаврський марафон здобувачів-фінансистів

Завершився освітній бакалаврський марафон для здобувачів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Захисти кваліфікаційних робіт відбувалися два дні на платформі Zoom. Цього року дипломи за зазначеною спеціальністю  отримали 23 бакалаври.

Екзаменаційна комісія у складі професорки Лади Шірінян (голова ЕК), професора Олексія Лисенка, доцентів Світлани Бойко та Володимира Стецюка заслухала змістовні доповіді та презентації, які підготували здобувачі для представлення своїх кваліфікаційних робіт. Секретарка ЕК Ярослава Дячук провела підготовчу організаційну роботу та забезпечила своєчасне підключення до онлайн-платформи всіх учасників.

Кваліфікаційні роботи здобувачів були підготовлені за результатами вивчення діяльності та фінансової звітності підприємств, банків, страхових компаній. Незважаючи на складні умови та дистанційний формат, студентам вдалося творчо підійти до написання кваліфікаційних робіт на теми забезпечення прибутковості підприємств, впливу оподаткування на їх діяльність, підвищення фінансової стійкості банків і страхових компаній, вдосконалення інвестиційної діяльності, розвитку небанківських фінансових установ, ринку фінансових послуг, тощо.

Екзаменаційна комісія, заслухавши доповіді, відповіді на запитання та оцінивши зміст кваліфікаційних робіт, із задоволенням ухвалила рішення про присвоєння здобувачам освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Дипломи з відзнакою рекомендовано видати Ярославу Каленюку, Анастасії Приймачок, Карині Панченко, Аліні Іваніній.

Високі оцінки за кваліфікаційні роботи отримали Даніїл Захарченко, Вікторія Піхновська, Аліна Рудчик, Ангеліна Шворак.

Бажаємо нашим випускникам успіхів у кар’єрному зростанні, здійснення заповітних мрій та мирного неба над головою! Чекаємо в магістратурі!

Опублікований: 23-06-2022
Читайте також:
Важлива інформація, яскраві емоції і натхнення: відбувся перший весняний День вступника НУХТ

Прийшла весна, що завжди символізує оновлення, і отже настав час рухатися вперед, підкорюючи нові життєві вершини. У чудовий святковий день наш колектив не тільки вітав жінок-колег, але й традиційно тепло зустрічав гостей – учасників першого весняного Дня вступника НУХТ. На наш івент завітали чимало майбутніх вступників, що прагнуть до здобуття но...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важлива інформація, яскраві емоції і натхнення: відбувся перший весняний День вступника НУХТ 08 березня 2025

Новий креативний підхід кафедри мехатроніки і пакувальної техніки

Кафедра мехатроніки і пакувальної техніки взяла активну участь в організації традиційного осіннього Дня відкритих дверей. Запрошення були розповсюджені серед  загальноосвітніх навчальних закладів, студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації, батьків зі всієї України. Під керівництвом завідувача кафедри Анатолія Соколенка колектив пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий креативний підхід кафедри мехатроніки і пакувальної техніки 07 жовтня 2019

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи завжди перебувають у режимі life-long learning

27-28 квітня 2021 р. викладачі кафедри готельно-ресторанної справи долучилися до дводенного онлайн-інтенсиву для HoReCa «Операційний маркетинг в готелях та ресторанах», організованого Дніпропетровською торгово-промисловою палатою в рамках ініціативи COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи завжди перебувають у режимі life-long learning 30 квітня 2021

Перше знайомство студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з індустрією гостинності

Студенти 1 і 2 курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із викладачами кафедри готельно-ресторанної справи Ларисою Шаран, Тетяною Голіковою і Оксаною Кирпіченковою відвідали один із провідних мережевих готелів м Києва «Holiday Inn». Тренінг-менеджер готелю надала студентам можливість детально ознайомитись з усіма структурними підрозд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше знайомство студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з індустрією гостинності 17 квітня 2018