Н У Х Т

Фінішував бакалаврський марафон здобувачів-фінансистів

23 червня 2022

Фінішував бакалаврський марафон здобувачів-фінансистів

Завершився освітній бакалаврський марафон для здобувачів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Захисти кваліфікаційних робіт відбувалися два дні на платформі Zoom. Цього року дипломи за зазначеною спеціальністю  отримали 23 бакалаври.

Екзаменаційна комісія у складі професорки Лади Шірінян (голова ЕК), професора Олексія Лисенка, доцентів Світлани Бойко та Володимира Стецюка заслухала змістовні доповіді та презентації, які підготували здобувачі для представлення своїх кваліфікаційних робіт. Секретарка ЕК Ярослава Дячук провела підготовчу організаційну роботу та забезпечила своєчасне підключення до онлайн-платформи всіх учасників.

Кваліфікаційні роботи здобувачів були підготовлені за результатами вивчення діяльності та фінансової звітності підприємств, банків, страхових компаній. Незважаючи на складні умови та дистанційний формат, студентам вдалося творчо підійти до написання кваліфікаційних робіт на теми забезпечення прибутковості підприємств, впливу оподаткування на їх діяльність, підвищення фінансової стійкості банків і страхових компаній, вдосконалення інвестиційної діяльності, розвитку небанківських фінансових установ, ринку фінансових послуг, тощо.

Екзаменаційна комісія, заслухавши доповіді, відповіді на запитання та оцінивши зміст кваліфікаційних робіт, із задоволенням ухвалила рішення про присвоєння здобувачам освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Дипломи з відзнакою рекомендовано видати Ярославу Каленюку, Анастасії Приймачок, Карині Панченко, Аліні Іваніній.

Високі оцінки за кваліфікаційні роботи отримали Даніїл Захарченко, Вікторія Піхновська, Аліна Рудчик, Ангеліна Шворак.

Бажаємо нашим випускникам успіхів у кар’єрному зростанні, здійснення заповітних мрій та мирного неба над головою! Чекаємо в магістратурі!

Опублікований: 23-06-2022
Читайте також:
На міжнародному форумі поглибили свої знання бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів

10 квітня старший викладач кафедри технології молока і молочних продуктів Ульяна Кузьмик і асистент кафедри Ігор Устименко разом зі студентами групи МО-4-19ск відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки «IFFIP». У рамках міжнародного заходу студенти-бакалаври ознайомилися з експозиціями 250 компаній, на яких були представлені: м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На міжнародному форумі поглибили свої знання бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів 11 квітня 2019

Презентація кафедри експертизи харчових продуктів у коледжі НУХТ

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга і Анастасія Чорна відвідали коледж ресторанного господарства НУХТ Із метою презентації спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» і «Якість, стандартизація та сертифікація». Викладачів привітно зустріли заступник директора з навчальної роботи Микола Лобур, зав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація кафедри експертизи харчових продуктів у коледжі НУХТ 29 листопада 2019

Нагальні науково-технічні завдання вирішують аспіранти кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

10 вересня у разовій спеціалізованій вченій раді відбувся захист дисертації «Розроблення та обґрунтування параметрів апарату для вакуумного охолодження хлібобулочних виробів в умовах потокового виробництва» випускником аспірантури кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олександром Козаком на здобуття ступеня доктора філософі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагальні науково-технічні завдання вирішують аспіранти кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 11 вересня 2025

Вітаємо колектив кафедри готельно-ресторанної справи з виходом у світ нового підручника!

Вийшов друком підручник «Кулінарна етнологія» колективу авторів кафедри готельно-ресторанної справи за загальною редакцією д.т.н., професора Віктора Доценка. До колективу авторів увійшли доцентки Наталія Бондар, Оксана Арпуль, Лариса Шаран, Віта Цирульнікова, Ольга Пушка, а також колеги з кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, доц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо колектив кафедри готельно-ресторанної справи з виходом у світ нового підручника! 27 січня 2021