7-8 червня здобувачі групи ХЕ-1-9 разом зі своєю наставницею, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали в онлайн-форматі хлібопекарське виробництво і міжнародну компанію з виробництва харчових продуктів Danonе.
7 червня знайомилися як із безперервним виробництвом, так і періодичними способами виробництва; виготовленням хлібобулочних виробів і здоби, а також заморожених напіфабрикатів. Детально розглянули всі технологічні процеси, а також контроль якості та безпечності готових виробів.
8 червня здобувачі освіти ознайомились із технологією виготовлення молочних продуктів, а також контролем якості сировини та готової продукції відповідно до вимог чинних нормативних документів.
Здобувачі освіти підтвердили, що навіть онлайн-формат ознайомлення з технологічними процесами сприяє більш повному засвоєнню технології в цілому.