Н У Х Т

Онлайн-екскурсії майбутніх експертів на виробництва

09 червня 2023

Онлайн-екскурсії майбутніх експертів на виробництва

7-8 червня здобувачі групи ХЕ-1-9 разом зі своєю наставницею, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали в онлайн-форматі хлібопекарське виробництво і міжнародну компанію з виробництва харчових продуктів Danonе.

7 червня знайомилися як із безперервним виробництвом, так і періодичними способами виробництва; виготовленням хлібобулочних виробів і здоби, а також заморожених напіфабрикатів. Детально розглянули всі технологічні процеси, а також контроль якості та безпечності готових виробів.

8 червня здобувачі освіти ознайомились із технологією виготовлення молочних продуктів, а також контролем якості сировини та готової продукції відповідно до вимог чинних нормативних документів.

Здобувачі освіти підтвердили, що навіть онлайн-формат ознайомлення з технологічними процесами сприяє більш повному засвоєнню технології в цілому. 

Опублікований: 09-06-2023
Читайте також:
Продовжується проєкт «Кулінарна школа «Франківські кухарики»

Викладачі і студенти відокремленого структурного підрозділу «Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» продовжують заходи в рамках кулінарної школи «Франківські кухарики» для діток, якими опікується Івано-Франківська служба у справах дітей. Долучення малюків і підлітків до кулінарних традицій другий рік поспіль відбувається на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується проєкт «Кулінарна школа «Франківські кухарики» 20 червня 2024

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій визначилися з кандидатурами нових голів студради інституту та гуртожитків

18 квітня відбулася звітно-виборча конференція студентського самоврядування Навчально-наукового інституту харчових технологій. За результатами реєстрації делегатів необхідний кворум був, тож конференція розпочала свою роботу. Найперше затвердили порядок денний, обрали голову, секретаря конференції та лічильну комісію. Першим питанням порядку денно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій визначилися з кандидатурами нових голів студради інституту та гуртожитків 18 квітня 2018

Інноваційні лабораторні роботи на 3d-тренажерах

Цього року в рамках дисципліни «Контролери та їх програмне забезпечення» здобувачі третього курсу освітньої програми «Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації» почали набувати практичні навички з програмування програмованих логічних контролерів, використовуючи 3d-тренажер Factory I/O. Завданням лабораторної роботи було запрограму...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні лабораторні роботи на 3d-тренажерах 21 травня 2024

Біотехнологи НУХТ талановиті в усіх сферах!

Здобувач кафедри біотехнології і мікробіології Владислав Гресько вже не один рік займається фігурним катанням. При чому йому вдається поєднувати навчання в магістратурі за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» та професійний спорт. Минулої осені Владислав виборов перемогу в осінньому кубку Білоруського союзу ковзанярів. А влітку цього ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи НУХТ талановиті в усіх сферах! 04 вересня 2020