Н У Х Т

Нюанси роботи кадрової служби від фахівчині відділу кадрів НУХТ

26 вересня 2025

Нюанси роботи кадрової служби від фахівчині відділу кадрів НУХТ

Другокурсники-бакалаври освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» у межах вивчення дисципліни «Кадрове адміністрування» прослухали гостьову лекцію на тему «Особливості ведення кадрового діловодства в сучасних умовах» провідної фахівчині відділу кадрів по роботі з адміністративно-управлінським персоналом нашого університету Анни Дєлової.

Багато нового щодо важливих нюансів роботи кадрової служби дізналися здобувачі освіти під час лекції фахівчині-практика. Особливу увагу доповідачка приділила обов’язковим нормативним і кадровим документам, Законам України, що регламентують діяльність кадрової служби, зокрема, університету, висвітлила перспективи розвитку кадрової служби зі врахуванням процесів діджиталізації й переходу на електронний документообіг.

Студенти переконалися, наскільки важливою є кадрова служба, як для захисту інтересів роботодавця, так і для забезпечення прав працівників, а також отримали цінні інсайти про важливість розвитку аналітичного мислення для майбутнього фахівця з менеджменту персоналу і, можливо, працівника кадрової служби, яка включає не лише рутинну роботу, а й аналітичну – аналіз кадрообігу, облік плинності персоналу, підготовку звітності для керівництва та контролюючих органів тощо. Крім того, завжди виникає необхідність автоматизації деяких процесів кадрової служби, що можна зробити разом з іншими фахівцями, маючи правильне розуміння алгоритмів відповідних процесів.

Лекція була цікавою для другокурсників, що засвідчила велика кількість запитань до лекторки, а атмосфера заходу була живою та динамічною, спрямованою на мотивування щодо більш свідомого опанування дисципліни «Кадрове адміністрування».

Здобувачі освіти, учасники заходу і викладачі кафедри економіки праці та менеджменту висловлюють Анні Дєловій щиру вдячність і сподіваються на її участь у наступних подібних заходах.

Опублікований: 26-09-2025
Читайте також:
Гостьова лекція від команди ibis Kyiv hotels: сучасні тренди та інновації ресторанного бізнесу міжнародного рівня

Другокурсники освітньої програми «Технології харчування» (спеціальність 181 «Харчові технології») у межах вивчення дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» прослухали гостьову лекцію на тему «Тренди та технологічні інновації в закладах ресторанного господарства бренду ibis готелів міжнародної мережі Accor у Києв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від команди ibis Kyiv hotels: сучасні тренди та інновації ресторанного бізнесу міжнародного рівня 03 листопада 2025

Інтерактивний формат пар з англійської мови на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

В умовах карантину колективи наших кафедр проводять онлайн-заняття та консультації у дистанційному форматі, використовуючи різноманітні платформи: Zoom, Skype, Viber, WhatsApp тощо, які надають унікальні можливості не тільки передавання текстових повідомлень, а й голосових і відеодзвінків і допомагають спілкуватися та працювати разом. Не виняток і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерактивний формат пар з англійської мови на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 17 квітня 2020

Відбувся попередній захист докторської дисертації директоркою Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

28 січня 2021 р. на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування електрофізичних способів оброблення молочної сироватки та їх використання в технологіях молочних продуктів» доцентки Оксани Кочубей-Литвиненко на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук. У розширеному...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся попередній захист докторської дисертації директоркою Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 01 лютого 2021

Університет приймав ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм»

14-16 травня на базі нашого університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм». Уже третій рік поспіль НУХТ має честь приймати гостей із усіх куточків України, серед них цьогоріч були 55 «бакалаврів» і 22 «магістри» з 34 університетів, що готують фахівців для туристичної сфери. До складу журі олімпіади ув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет приймав ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм» 17 травня 2019