Н У Х Т

Лабораторне заняття на підприємстві для студентів кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

16 листопада 2018

Лабораторне заняття на підприємстві для студентів кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

15 листопада для студентів 4 курсу спеціальності «Харчові технології та інженерія» за сприяння голови правління підприємства Юрія Євенка відбулося лабораторне заняття з дисципліни «Проектування підприємств галузі з основами САПР» на провідному підприємстві галузі – ПрАТ «Київський маргариновий завод».

Викладач кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів, доцент Володимир Бахмач познайомив студентів із методами компонування технологічного обладнання на прикладі маргаринового та майонезного цехів діючого виробництва. Студенти мали змогу розглянути та проаналізувати розміщення обладнання, виявляли «вузькі» місця ліній та давали рекомендації щодо їх нейтралізації.

Від підприємства у проведенні заняття взяли участь колишні випускники кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів, а нині інженери-технологи Сергій Дмитрук та Інна Бедратюк. Студентам надали детальну інформацію про роботу технологічних ліній і ознайомили з асортиментом майонезів та маргаринів, що виготовляються на підприємстві.

            

Опублікований: 16-11-2018
Читайте також:
Лайфхаки з написання ефективного резюме отримали студенти

Здобувачі спеціальності «Облік і оподаткування» ознайомилися з ключовими аспектами написання резюме, а також особливостями проведення співбесіди при працевлаштуванні. Цінні поради їм надала провідний експерт із працевлаштування, випускниця кафедри обліку і аудиту Валентина Бардадим. У ході онлайн-лекції фахівчиня розповіла, який вигляд повинна мат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лайфхаки з написання ефективного резюме отримали студенти 14 січня 2021

Блискучий захист ще одного аспіранта кафедри біотехнології і мікробіології

Сьогодні у разовій спеціалізованій вченій раді відбувся блискучий захист дисертації «Вплив біологічних індукторів на антимікробну та антиадгезивну активність поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus IМВ В-7241» випускником аспірантури кафедри біотехнології і мікробіології Микитою Івановим на здобуття ступеня доктора філософії у галуз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучий захист ще одного аспіранта кафедри біотехнології і мікробіології 08 вересня 2025

Вступники отримали рекомендації до зарахування на бюджет

Сьогодні, 28 липня, в електронних кабінетах вступників на сайті vstup.edbo.gov.ua з'явилися рекомендації для зарахування на бюджет до закладів вищої освіти. Розподіл місць відбувся за алгоритмом адресного розміщення державного та регіонального замовлення. У своїх електронних кабінетах вступники можуть дізнатися, чи отримали вони рекомендації на бю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники отримали рекомендації до зарахування на бюджет 28 липня 2021

Мікробіологічний контроль – запорука успішного бізнесу переконалися четвертокурсники-біотехнологи

Про процеси первинного та вторинного забруднення сировини на етапах виробництва, заходи з контролю рівнів цього забруднення, урахування умов і термінів зберігання сировини та продукції на етапах її виробництва, забезпечення мікробіологічних показників безпечності сировини та готової продукції студенти-біотехнологи 4 курсу дізнаються з дисципліни «М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробіологічний контроль – запорука успішного бізнесу переконалися четвертокурсники-біотехнологи 11 жовтня 2021