Н У Х Т

НУХТ не помітив опору НУФВСУ

06 грудня 2018

НУХТ не помітив опору НУФВСУ

4 грудня збірна команда нашого університету приймала збірну Національного університету фізичного виховання і спорту (НУФВСУ) у рамках четвертого туру Вищої ліги з футзалу під егідою Футбольної асоціації студентів Києва.

Наші футзалісти вирішили з перших хвилин продемонструвати свої найкращі якості, та вже на другій хвилині сильним ударом рахунок відкрив Андрій Полещук. Ще через дві хвилини чудову комбінацію точним ударом завершив Руслан Савенко, і гостям необхідно було якось реагувати, адже всім відомо, що «відпускати» команду НУХТ на відстань більше трьох забитих м’ячів не рекомендується, якщо маєш бажання здобути бодай один заліковий пункт. На 10-й хвилині гості таки відіграли один гол. Але рахунок 2:1 тільки «завів» нашу команду, і юнаки почали декласувати суперника. На 12-й хвилині Андрій Полещук оформив дубль, а асистував йому в цьому Руслан Савенко, який покотив на вільного партнера з ауту. Через шість хвилин Руслан і сам оформив дубль, непогано зігравши на підбиранні. Савенко вирішив не зупинятись на досягнутому і ще до перерви оформив хет-трик, тож на перерву команди пішли за рахунку 5:1.

Після відпочинку, гості були деморалізовані та майже не мали нагод для неймовірного камбеку. Натомість наша команда спіймала справжній кураж – свій чудовий «гарматний» постріл продемонстрував Віталій Дзюба. У наступному моменті він асистував Олегу Сіренку, який встановив рахунок 7:1. Ще двічі зміг відзначитися Руслан Савенко, який загалом оформив у матчі пента-трик і, безумовно, претендує на звання кращого бомбардира Вищої ліги другий рік поспіль. А крапку в матчі за кілька секунд до фінального свистка поставив Андрій Пашко.

Десять забитих м’ячів, половина з яких на рахунку Руслана Савенка, і команда НУХТ здобуває більш ніж переконливу перемогу!

Вітаємо наших спортсменів і їх тренера, старшого викладача кафедри фізичного виховання Тараса Шпичку!

Опублікований: 06-12-2018
Читайте також:
Розмовний клуб німецькою мовою

24 листопада 2023 року за участі StartDeutschschule в Україні та мовної школи DieDerDas відбувся розмовний клуб німецькою мовою, організований доценткою кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольгою Неживою. Захід за темою «Хобі як спосіб розвитку гнучких навичок студентів» для здобувачів освіти, що вивчають німецьку як другу іноземну мову...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розмовний клуб німецькою мовою 27 листопада 2023

Четвертокурсниця виборола перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Туризм»

28-29 березня 2019 року у Харківському національному економічному університеті ім. С. Кузнеця відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 242 «Туризм», де були представлені 27 наукових робіт студентів із різних вишів України. Студентка 4 курсу спеціальності «Туризм» Марія Вощана з дослідженням «Чат-боти як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсниця виборола перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Туризм» 02 квітня 2019

Літнє міжнародне фахове стажування наших здобувачів освіти

Міжнародне стажування є сучасною та ефективною формою підготовки майбутніх фахівців у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ. Студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Виробництво харчової продукції» вже вдруге проходять літнє міжнародне фахове стажування в Республіці Болгарія у готельно-ресторанному к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Літнє міжнародне фахове стажування наших здобувачів освіти 13 липня 2021

Продовжують популяризувати університет фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш 11 березня зустрілася зі студентами Хмельницького торгівельно-економічного коледжу. Під час зустрічі студенти були ознайомлені зі структурою університету, його багаторічною історією, умовами вступу до Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ за спеціал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують популяризувати університет фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 березня 2020