Н У Х Т

НУХТ не помітив опору НУФВСУ

06 грудня 2018

НУХТ не помітив опору НУФВСУ

4 грудня збірна команда нашого університету приймала збірну Національного університету фізичного виховання і спорту (НУФВСУ) у рамках четвертого туру Вищої ліги з футзалу під егідою Футбольної асоціації студентів Києва.

Наші футзалісти вирішили з перших хвилин продемонструвати свої найкращі якості, та вже на другій хвилині сильним ударом рахунок відкрив Андрій Полещук. Ще через дві хвилини чудову комбінацію точним ударом завершив Руслан Савенко, і гостям необхідно було якось реагувати, адже всім відомо, що «відпускати» команду НУХТ на відстань більше трьох забитих м’ячів не рекомендується, якщо маєш бажання здобути бодай один заліковий пункт. На 10-й хвилині гості таки відіграли один гол. Але рахунок 2:1 тільки «завів» нашу команду, і юнаки почали декласувати суперника. На 12-й хвилині Андрій Полещук оформив дубль, а асистував йому в цьому Руслан Савенко, який покотив на вільного партнера з ауту. Через шість хвилин Руслан і сам оформив дубль, непогано зігравши на підбиранні. Савенко вирішив не зупинятись на досягнутому і ще до перерви оформив хет-трик, тож на перерву команди пішли за рахунку 5:1.

Після відпочинку, гості були деморалізовані та майже не мали нагод для неймовірного камбеку. Натомість наша команда спіймала справжній кураж – свій чудовий «гарматний» постріл продемонстрував Віталій Дзюба. У наступному моменті він асистував Олегу Сіренку, який встановив рахунок 7:1. Ще двічі зміг відзначитися Руслан Савенко, який загалом оформив у матчі пента-трик і, безумовно, претендує на звання кращого бомбардира Вищої ліги другий рік поспіль. А крапку в матчі за кілька секунд до фінального свистка поставив Андрій Пашко.

Десять забитих м’ячів, половина з яких на рахунку Руслана Савенка, і команда НУХТ здобуває більш ніж переконливу перемогу!

Вітаємо наших спортсменів і їх тренера, старшого викладача кафедри фізичного виховання Тараса Шпичку!

Опублікований: 06-12-2018
Читайте також:
Творчі здібності студентів Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ вразили журі обласного фестивалю-конкурсу

4 квітня 2018 року Полтавський коледж харчових технологій НУХТ взяв участь у обласному міжвузівському мистецькому фестивалі-конкурсі «Студентська весна». Організаторами заходу виступили Департамент освіти і науки, Департамент культури і туризму, Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Полтавської обласної державної адміністрації. Студенти наш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творчі здібності студентів Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ вразили журі обласного фестивалю-конкурсу 04 квітня 2018

Пивний Львів дослідили студенти спеціальності «Технології продуктів бродіння і виноробства»

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами групи ТБ-3-11, які навчаються за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства», здійснили поїздку до м. Львова для дослідження пивних традицій і місцевого пивоваріння. Для майбутніх фахівців і магістрів головною ціллю поїздки було ознайомле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пивний Львів дослідили студенти спеціальності «Технології продуктів бродіння і виноробства» 25 квітня 2018

Будь-якою нагодою прокачати свої soft skills користуються наші викладачі

Наші викладачі скористалися черговою нагодою поглибити свої знання та розвинути науково-дидактичні компетенції з точки зору викликів, рішень і перспектив у викладацькій та науково-дослідній діяльності в ході стажування «Навчально-наукова діяльність в сучасному університеті: виклики, рішення, перспективи» від факультету наук про освіту Білостоцького...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Будь-якою нагодою прокачати свої soft skills користуються наші викладачі 12 серпня 2022

Перші бакалаври-2021 на кафедрі технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулися перші захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів денної форми навчання. На розгляд комісії, до складу якої увійшли доцентки кафедри Ірина Гойко та Алла Башта, під головуванням професорки Галини Сімахіної, були представлені: проєкт виробництва безглютенових кексів із гречаного борошна, збагачених п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші бакалаври-2021 на кафедрі технології оздоровчих продуктів 15 червня 2021